Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Συναυλία του «άρχοντα της νύχτας» στο Φεστιβάλ Γλυφάδας!

❱❱ Ο Τόλης Βοσκόπουλος είπε «ναι» στον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου για live στις 18 ΙουλίουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μπορεί να τρέχει με τα του γάμου, αλλά δεν παραλείπει και τα δημοτικά καθήκοντα. Το αντίθετο, μάλιστα. Ο δήμαρχος Γλυφάδας «ευθύνεται» για την επανεμφάνιση Βοσκόπουλου στα κοινά!
«Ανεπανάληπτος σ’ το λέω και θυμήσου…» Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού τραγουδιού.

Είναι πάντα μοναδικό το συναίσθημα και μεγάλη η συγκίνηση όταν συναντιέσαι με μια τέτοια προσωπικότητα. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό όταν η συζήτηση κλείνει με συμφωνία για μια μεγάλη συναυλία στη Γλυφάδα μας στις 18 Ιουλίου, λέει στη στήλη ο Γιώργος Παπανικολάου, που έπεισε τον μεγάλο τροβαδούρο να εμφανιστεί στο φεστιβάλ της πόλης του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια παρουσίας στο τραγούδι και αποφάσισε να τα γιορτάσει τραγουδώντας ζωντανά στη Γλυφάδα.
Ο Τόλης με τη σύζυγό του, πρώην υπουργό Αντζελα Γκερέκου, είναι άλλωστε δημότες Γλυφάδας. Μάλιστα, η Αντζελα, που απέχει από τα της πολιτικής, λέγεται ότι συζητά την επάνοδό της στα πράγματα, αλλά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για εκείνη. Με το καλό και για τους δύο.

Σε παμπ του Λονδίνου με συνοδεία παγωμένης μπίρας

tsipras 3

❱❱Τα γράφαμε εμείς στη χθεσινή στήλη, ότι το βράδυ της δεξίωσης μετά τη Σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων, παρουσία του Καρόλου της Ουαλίας, στο παρασκήνιο οι ηγέτες, και δη ο Αλέξης Τσίπρας, συζητούσαν για την υπεροχή της Αγγλίας σε αυτό το Μουντιάλ. Δεν παρέλειψαν δε να δώσουν τις ευχές τους στον πρίγκιπα Κάρολο για την επιτυχία της Αγγλίας.
Αφού λοιπόν η δεξίωση τελείωσε εγκαίρως, ο πρωθυπουργός μας βρήκε μια παραδοσιακή παμπ στο κέντρο του Λονδίνου και είδε το ματς Γαλλία – Βέλγιο, όπου τελικώς προκρίθηκε η Γαλλία, συνοδεία εγγλέζικης παγωμένης μπίρας.
Ανέβασε μάλιστα και στο Ιnstagram αυτή την ωραία χαλαρή φωτογραφία του που, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, «οι φόλοουέρς του» δεν την υποδέχθηκαν με τα καλύτερα λόγια.
Απόψε δεν ξέρουμε πού θα δει τον επίσης κρίσιμο αγώνα Αγγλία – Κροατία, μια και βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Ισως μας ενημερώσει με νέα φωτογραφία αργότερα, αλλά πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι ως την ώρα αυτή που γράφεται η στήλη μας, αποτέλεσμα δεν έχουμε.

Ανοίγει νέα γραφεία

❱❱Πιο κόμμα» γίνεται στον δρόμο προς τις εκλογές η Ενωση Κεντρώων. Ανοίγει δέκα νέα κομματικά γραφεία σε μεγάλες πόλεις της χώρας. Μέχρι στιγμής λειτουργούσε συγκεντρωτικά, έχοντας μόνο το κεντρικό της γραφείο στην πλατεία Καραϊσκάκη, εκεί όπου ο πρόεδρος δεχόταν τα δεκάδες μέλη και τους οπαδούς του.

Ομως, στην πορεία διεφάνη ότι χρειάζεται να αναπτυχθεί οργανωτικά και στο πλαίσιο αυτό άνοιξαν ήδη τα πέντε γραφεία, ενώ ακολουθούν τα υπόλοιπα. Ηδη λειτουργούν γραφεία σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, και τα άλλα δύο που προστέθηκαν σε αυτά των Αθηνών, στους Αμπελοκήπους και το Περιστέρι. Ακολουθούν το Ηράκλειο Κρήτης και η Πάτρα. Θα στελεχωθούν όλα κυρίως με εθελοντές, που δεν είναι και λίγοι.

Υποστηρικτές της Γαλλίας

papatheothoroy

❱❱Μουντιαλική συνεχίζει να είναι η στήλη, ευρισκόμενη στο πνεύμα των ημερών: Στην ελληνική Βουλή, λοιπόν, διαφαίνεται γαλλική προτίμηση για τον τελικό, αφού υπάρχουν βουλευτές που αγαπούν τη Γαλλία.
Οι λεγόμενοι γαλλοτραφείς, προεξάρχοντος του πρώην υπουργού Θόδωρου Παπαθεοδώρου, αλλά και του Θόδωρου Φορτσάκη της Ν.Δ., λένε «Allez les bleus», ήτοι «Πάμε, Γαλλία». Και οι δύο έχουν σπουδάσει και έχουν ζήσει στη χώρα του Εμανουέλ Μακρόν και ως εκ τούτου τη λατρεύουν και στα γήπεδα την υποστηρίζουν.

(!)

zoyraris

Τα «σανδάλια» θα καθίσουν στην έδρα της Ολομέλειας της Βουλής. Ο Κώστας Ζουράρις πήρε χθες το χρίσμα του αντιπροέδρου της Βουλής. Με 138 ψήφους, λοιπόν, εξελέγη αντιπρόεδρος της Βουλής στη θέση του Δημήτρη Καμμένου.
Από τη διαδικασία εκλογής απείχαν η Ν.Δ., το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ, η Ενωση Κεντρώων, το Ποτάμι και η Χ.Α. Συνολικά ψήφισαν 139 βουλευτές και ο κ. Ζουράρις πήρε 138 «ναι» και ένα «παρών».
Ως γνωστόν, ο πρώην υπουργός βρέθηκε στο πόστο αυτό ύστερα από την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου και, αφού η θέση αυτή ανήκει δικαιωματικά και βάσει κανονισμού στους ΑΝ.ΕΛ., αυτοί την ξαναπήραν. Χαλάλι τους.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...