Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Ηθοποιός» η 55χρονη που χαράκωνε μωράκια

❱❱ Δίωξη σε 55χρονη, που φέρεται ότι τραυμάτιζε τα αγγελούδια σε εμπορικά κέντρα της ΑττικήςΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

«Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι» ισχυρίζεται η 55χρονη μαυροφορεμένη γυναίκα που συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά τις καταγγελίες απεγνωσμένων μαμάδων ότι πριν από μερικές ημέρες κατόρθωσε να χαρακώσει τα ποδαράκια των μωρών τους σε κλάσματα δευτερολέπτου και μάλιστα μέσα σε πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα!

Η γυναίκα, που φέρεται ότι έσπερνε τον τρόμο στους γονείς των νοτίων προαστίων με την αρρωστημένη δράση της, πέρασε χθες το μεσημέρι το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κρύβοντας το πρόσωπό της με μία πετσέτα. Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της Αρχής, καθώς αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη, ενώ σήμερα θα καθίσει στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου. Η ίδια, πάντως, βρέθηκε στα δικαστήρια χωρίς δικηγόρο, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τραυμάτισε τα βρέφη και δήλωσε ότι είναι ηθοποιός!

«Εχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά! Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει!» υποστήριξε ενώπιον του προέδρου του δικαστηρίου και πέρασε στην… αντεπίθεση, καταγγέλλοντας ότι οι αστυνομικοί που τη συνέλαβαν τη χτύπησαν!

«Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και τα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο…» είπε η 55χρονη, που ζήτησε από την έδρα… «μια χάρη, να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες». Μάταια ο πρόεδρος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι η δίκη της θα γίνει αύριο, καθώς εκείνη επέμενε πως είναι αθώα! «Σας παρακαλώ, δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα!» υποστήριξε εμφανώς ταραγμένη η κατηγορούμενη, που έμοιαζε να τα έχει χαμένα! Μετά την αναβολή της δίκης, πάντως, η 55χρονη οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών.

Ο σύζυγός της φέρεται ότι κατέθεσε στους αστυνομικούς πως η 55χρονη έχασε πριν από περίπου έναν χρόνο τον πατέρα της και έκτοτε αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

H πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από καταγγελίες τριών μαμάδων που είδαν τα βρέφη τους να αιμορραγούν ενώ βρίσκονταν μέσα στην αγκαλιά τους! Λίγα δευτερόλεπτα πριν, η ξανθιά μαυροφορεμένη γυναίκα τα είχε πλησιάσει με πρόσχημα να τα χαϊδέψει και φέρεται ότι τους έσκισε τα ποδαράκια με «όπλο» τα νύχια της ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο! Τα άτυχα βρέφη σπάραζαν στο κλάμα και, ώσπου να αντιληφθούν οι μητέρες τι είχε συμβεί, η γυναίκα είχε εξαφανιστεί μέσα στο πλήθος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...