Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα»

❱❱ Σύσσωμος ο αθλητικός, πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος είπε το τελευταίο «αντίο» στον Σωκράτη Κόκκαλη junior 
❱❱ Λύγισαν καρδιές στον επικήδειο των αδελφών του! Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, Σωκράτης και ΕλένηΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Λύγισαν καρδιές και τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι στο τελευταίο «αντίο» στο «γελαστό παιδί», τον Σωκράτη Κόκκαλη junior, στη νεκρώσιμη ακολουθία που εψάλη χθες το πρωί από τη Μητρόπολη Αθηνών μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και ανείπωτου πένθους.

Τσακισμένοι από το βαρύ χτύπημα της μοίρας ήταν ο πατέρας του Σωκράτης Κόκκαλης και η μητέρα του Ελένη, οι οποίοι από την περασμένη Κυριακή, που ενημερώθηκαν για τον τραγικό θάνατο του γιου τους στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το μικρότερο παιδί τους δεν θα είναι πια ποτέ ξανά κοντά τους.

Με σπαρακτικά λόγια αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη junior τα αδέλφια του, Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης, και Δημήτρης Θεοδωρίδης, με έναν επικήδειο στον οποίο περιέγραψαν την προσωπικότητά του από τη στιγμή που γεννήθηκε έως τον πρόωρο χαμό του.

eleni kokkali gyalia

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα. Το απίθανο φως που γέμιζε το χαμόγελό σου. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς. Ο κατάξανθος μπέμπης εξελίχτηκε σε έναν άνδρα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδελφός, τώρα έγινες ο καλύτερος οδηγός για να μάθουμε τι είναι ανιδιοτελής αγάπη. Θα είσαι για πάντα μέσα μας, θα είσαι πάντα εκεί. Ενας αφόρητος πόνος μάς πνιγεί. Ξέρουμε τι θες από μας, να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αγάπη, τα αδέλφια σου» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

f9 sofia kokkali

Κατά την έξοδο της σορού από την εκκλησία, τα μάτια όλων στράφηκαν στην Ελένη Κόκκαλη, η οποία βίωνε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε μάνας, υποβασταζόμενη από τον γιο της Κωνσταντίνο. Κοντά της οι δύο νύφες της, η Αταλάντη Μαρτίνου, σύζυγος του Κωνσταντίνου Κόκκαλη, και η Δούκισσα Νομικού, σύζυγος του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

petros kokkalis

Για να συμπαρασταθούν στην καλή τους φίλη βρέθηκαν στη Μητρόπολη η Ελλη Στάη, μια σχέση που κρατά από τα σχολικά χρόνια στο Αρσάκειο του Ψυχικού, η Αγάπη Πολίτη και η Αννα Νταλάρα. Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της θείο και η Σοφία Κόκκαλη, κόρη του Πέτρου Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελενα Σκουλά, στο πλευρό του οποίου στεκόταν η σύντροφός του, ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα.

Αθόρυβα

Την εξόδιο ακολουθία στον μητροπολιτικό ναό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ στο πλευρό της ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας βρέθηκαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, παράγοντες της κοινωνικής, πνευματικής, αθλητικής ζωής του τόπου και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις της.

Μετά το τέλος της σεμνής τελετής όλοι αποσύρθηκαν αθόρυβα, σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας, που ήθελε η ταφή του 34χρονου να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας. Το «παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία έδωσαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Δένδιας, ο Βασίλης Κικίλιας, η Μαριάννα Λάτση, συνοδευόμενη από τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Δημήτρης Κοπελούζος, o Eυάγγελος Μυτιληναίος, σύσσωμη η διοίκηση του ΟΠΑΠ, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Ντάμιεν Κόουπ και τον διευθυντή επικοινωνίας Οδυσσέα Χριστοφόρου, εκπρόσωποι της Turkcell, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και πολλά μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...