Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Έδωσε ραντεβού θανάτου με τον δολοφόνο της

❱❱ Ανατροπή στο θρίλερ με την όμορφη μητέρα δύο παιδιών που βρέθηκε μυστηριωδώς πνιγμένη έξω από το Πόρτο ΛάγοςΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Εννέα μήνες έχουν περάσει μετά τον μυστηριώδη θάνατο της όμορφης Μαρίας Χαλιαμακίδου από την Ξάνθη, η οποία βρέθηκε πνιγμένη τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή της, και ενώ οι γιοι της συνεχίζουν τις έρευνες για να αποδείξουν ότι η αγαπημένη τους μητέρα, η οποία το περασμένο Σάββατο θα γιόρταζε τα γενέθλιά της, έπεσε θύμα δολοφονίας, μια καινούργια μαρτυρία ξεθολώνει το τοπίο, δίνοντας νέα τροπή στις έρευνες για το άτομο που της έκλεισε το ραντεβού θανάτου!

720 ac8bce05a665a2e8c8ae1abc109add52 0Τα ίχνη της άτυχης 55χρονης χάθηκαν το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου, όταν έφυγε βιαστικά από την εργασία της στο τμήμα ιματισμού του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Τέσσερα εικοσιτετράωρα αργότερα, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, οι γιοι της βυθίστηκαν στο πένθος όταν έμαθαν ότι η μητέρα τους βρέθηκε πνιγμένη σε θαλάσσια περιοχή έξω από το Πόρτο Λάγος. Από τότε, με εντολή εισαγγελέα, οι Αρχές ερευνούν διεξοδικά την εκδοχή της ανθρωποκτονίας, την οποία ενισχύει μία σημαντική μαρτυρία που έφτασε στο «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. 

Ο μάρτυρας, ο οποίος φέρεται ως ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή τη Μαρία, περιέγραψε πως το πρωί εκείνης της Πέμπτης περίμενε έναν γνωστό του στο Πόρτο Λάγος.

Εμεινε άναυδος

Επειδή είχε κρύο, καθόταν μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει σε δρόμο του οικισμού. Κάποια στιγμή είδε ένα χρυσαφί Toyota Yaris να πλησιάζει προς το μέρος του με ταχύτητα και να σταματά λίγα μέτρα 4 5 f2 auto xaliamakidouπαρακάτω. Δεν του κίνησε κάτι την περιέργεια εκείνη τη στιγμή, αλλά έμεινε άναυδος όταν είδαν το φως της δημοσιότητας η εξαφάνιση και κατόπιν ο θάνατος της όμορφης ξανθιάς, την οποία αναγνώρισε! Μάλιστα, θυμήθηκε ότι φορούσε σκούρα ρούχα και έδειχνε φανερά αναστατωμένη όταν βγήκε από το όχημά της.

Οπως είπε, κλείδωσε το Yaris και άρχισε να τρέχει με κατεύθυνση προς την Ξάνθη, δίχως να πάρει κάτι μαζί της. Ο μάρτυρας δεν την έβλεπε πια, όμως άκουσε ένα αυτοκίνητο να σταματά, στη συνέχεια να ανοίγουν και να κλείνουν πόρτες και μετά να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Εξάλλου, όλους αυτούς τους μήνες έχουν υπάρξει και άλλες μαρτυρίες ότι η Μαρία Χαλιαμακίδου συνήθιζε να πηγαίνει συχνά στο Πόρτο Λάγος, όπου έδινε ραντεβού με φίλο της. Εκεί στάθμευε το αυτοκίνητό της και κατόπιν επιβιβαζόταν στο δικό του και έφευγαν μαζί. 

4 5 f1Ο εισαγγελέας έχει πάρει ζεστά τη διερεύνηση της υπόθεσης και θέλει να φτάσει γρήγορα στην εξιχνίασή της. Για τον λόγο αυτό, ζητεί να γίνει εκ νέου άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών της 55χρονης για αρκετό χρονικό διάστημα πριν από την ημέρα της εξαφάνισής της, και τις συγκεκριμένες έρευνες έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ 55ΧΡΟΝΗΣ

Ο θάνατος της Μαρίας Χαλιαμακίδου καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, καθώς καταγράφηκε σειρά από παράδοξα γεγονότα που έγιναν πριν και μετά τον θάνατό της.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε χωρίς γρατσουνιές πάνω σε κοφτερά βράχια στην παραλία των Αβδήρων Ξάνθης, κάτω από το παρεκκλήσι του Αϊ-Γιάννη, 18 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. Αξιοσημείωτα είναι όσα παρατήρησε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, σύμφωνα με τον οποίο το σώμα της έφερε προθανάτια τραύματα.

Σύμφωνα με τα παιδιά της Μαρίας, η μητέρα τους αποκλείεται να πλησίασε τη θάλασσα, καθώς είχε φοβία με το νερό, ενώ κάτι που επίσης δεν «κολλούσε» με το όλο σκηνικό ήταν ότι το μπουφάν και τα κλειδιά της δουλειάς της βρέθηκαν πέντε μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα της, σε μια βρύση έξω από το ξωκκλήσι.

Παράλληλα, η αδικαιολόγητη μονοήμερη άδεια που πήρε ξαφνικά από τη δουλειά της, τα δώρα που είχε αγοράσει για τα εγγόνια της που είχαν γενέθλια και βρέθηκαν μέσα στο όχημά της, η ανάληψη χρημάτων που έκανε την ίδια μέρα και το διαμέρισμα που ανακαίνιζε ήταν τα πρώτα δείγματα που απομάκρυναν τους γιους της 55χρονης από το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Οι ίδιοι αποκάλυψαν ότι όσες ημέρες αγνοούνταν η μητέρα τους, φαίνεται πως κάποιος διάβαζε τα ηλεκτρονικά μηνύματα που της έστελναν, που σημαίνει ότι κάποιος είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς της!

to simeio poy vrethike nekri apo fos sto toynel copy

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...