Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οι «Μαχητές» γύρισαν με εξομολόγηση

Η «στρατηγική» του Αργιανίδη για να τραβήξει την προσοχή και η αποκάλυψη της Κολιδά για την απώλεια του πατέρα της

Οι «Survivors» επέστρεψαν, νωρίτερα όμως έκαναν αποκαλύψεις! Η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης βρίσκονται πλέον στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων, έχοντας προηγουμένως δώσει την πρώτη συνέντευξή τους -μετά την αποχώρησή τους από το reality- στην πασχαλιάτικη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», που κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των fans με νούμερα τηλεθέασης που «ζήλεψαν» αυτά του παιχνιδιού (30,9% στο γενικό σύνολο και 34,8% στο νεανικό κοινό), οι δύο «Μαχητές» είχαν εξομολογητική διάθεση! Την αρχή έκανε η Ειρήνη, η οποία -βλέποντας σε βίντεο αποσπάσματα από τα αγωνίσματα μ’ αυτήν πρωταγωνίστρια- δάκρυσε.

«Θεωρώ ότι είχα να δώσω κι άλλο στο “Survivor”! Πίστευα ότι θα κέρδιζα» είπε. Η συνέχεια, όμως, ήταν ακόμη πιο συγκινητική για την personal trainer. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας, μίλησε για τον χαμό του πατέρα της πέρυσι τον Μάιο: «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο δύο εβδομάδες αφότου το μάθαμε… Δεν προλάβαμε να το συνειδητοποιήσουμε. Ηταν πολύ οδυνηρό».

Λίγο μετά, το αφιέρωμα στον Πάνο Αργιανίδη αποκάλυψε ότι ο κακός εαυτός που έβγαλε στο παιχνίδι ήταν μέρος στρατηγικής. «Δεν ήμουν όμορφος, ήξερα ότι δεν μπορούσα να κερδίσω έτσι την προσοχή του κόσμου και έπρεπε να ξεχωρίσω κάπως στο παιχνίδι, μια και τραυματίστηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο» είπε ο μάνατζερ ράγκμπι, ο οποίος έδειξε να είναι καλά διαβασμένος για όσα γράφονταν γι’ αυτόν στην Ελλάδα το διάστημα που ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Στο μεταξύ, η Ελεονώρα Μελέτη πέταξε από τον Αγιο Δομίνικο και βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, καθώς αύριο είναι η πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής της στον Σκάι (16.00) με backstage από το reality. Το σκηνικό που έχει στηθεί σε στούντιο στο κανάλι του Νέου Φαλήρου θυμίζει το συμβούλιο του νησιού, μόνο που είναι καλύτερα φωτισμένο!

Και σε ό,τι αφορά την πληροφορία που θέλει τον Σάκη Ρουβά να επισκέπτεται και αυτός το εξωτικό νησί, για να παρευρεθεί στην ένωση των δύο ομάδων και να τραγουδήσει στο πάρτι που ετοιμάζει η παραγωγή, δεν φαίνεται ότι ισχύει τελικά! Οπως δήλωσε στην «Espresso» στέλεχος του σταθμού, έγινε σχετική πρόταση στον ποπ σταρ, όμως δεν μπόρεσε να την αποδεχτεί, αφού έχει, από τη μια, την πρεμιέρα του στο «X-Factor» την επόμενη εβδομάδα και, από την άλλη, τις προετοιμασίες του γάμου του με την Κάτια στις 3 Ιουλίου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...