Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Αφιερώσεις και μηνύματα των πολιτικών για τις μανούλες τους

Το τηλεφώνημα Τσίπρα στην Αρίστη και η ατάκα του Μητσοτάκη για τη Μαρέβα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Το τηλεφώνημα Τσίπρα στην Αρίστη και η ατάκα του Μητσοτάκη για τη Μαρέβα

Και οι πολιτικοί έχουν ψυχή. Κι εκτός από ψυχή, και μαμά! Ετσι, λοιπόν, χθες πλημμύρισαν οι ιστοσελίδες τους από μαμάδες που έβγαλαν τα βλαστάρια που μας κυβερνάνε!

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε τηλεφωνικώς στη μανούλα του, την Αρίστη, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να τιμήσει τη σύζυγό του Μαρέβα, μάνα τριών παιδιών, λέγοντάς της: «…Μαρέβα, σήμερα πήρες το καλύτερο δώρο από τα παιδιά μας! Σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις κάθε μέρα με αγάπη, υπομονή και το φανταστικό σου χαμόγελο».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού, πιο λυρικός από όλους, επισημαίνει ότι αυτό που είναι το οφείλει στη μητέρα του, την Αργυρώ: «…τα χάδια της, η φροντίδα της, οι φωνές της, το βλέμμα της, οι παρατηρήσεις της, οι αγωνίες της, τα θέλω της, όλα αυτά, καλά και κακά, που καθορίζουν αυτό που είμαστε». Ο βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. και γιος του πρώην επιτρόπου Σταύρου Δήμα, Χρίστος, έκανε και εκείνος με τη σειρά του αφιερώσεις στη μητέρα του Αλκηστη, που μεγάλωσε εκείνον και τον αδελφό του Κώστα.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης επίσης θυμήθηκε τη μάνα του και ανέσυρε φωτογραφία με τη Νίτσα Αναστασιάδη και τα τρία παιδιά της, τον Πάμπο, τον Νίκο και τη Σούλα.

Τέλος, ο βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης έγραψε για τη μητέρα του και σύζυγο του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, Αναστασία: «Δεν υπήρξε φορά που δεν έβαλες τις ανάγκες μου πάνω από τις δικές σου. Μπορούσες να μη φας, για να φάω εγώ τη δική σου μερίδα. Δούλευες 20 ώρες την ημέρα για να μη μου λείψει τίποτα…»

❱❱

pappas 1

Σαν να βλέπω στο βάθος να έρχεται η ανάπτυξη… Πανηγυρίζει το «κυβερνητικό πάνελ» και ιδιαίτερα ο υπουργός Νίκος Παππάς (φωτό) για τη συμφωνία (σταθμό τη λένε) Forthnet και κινεζικής ZTE. Η επένδυση, ύψους 500.000.000 ευρώ, αφορά τις τηλεπικοινωνίες, και ειδικότερα τις οπτικές ίνες.

«Η διεθνής επενδυτική κοινότητα εμπιστεύεται την Ελλάδα, που διαρκώς αυξάνει το οικονομικο-γεωπολιτικό της εκτόπισμα, βγαίνοντας από την κρίση με σταθερά βήματα. Σήμερα είχαμε ακόμα μια σειρά επαφών με οικονομικούς παράγοντες, όπως τη Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας ICBC και την Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων και Υποδομών AIIB, της οποίας η χώρα μας αποτελεί νέο μέλος. Η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των εταιριών ZTE – Forthnet για τη δημιουργία δικτύου υψηλών ταχυτήτων στον ελληνικό χώρο αποτελεί μια σημαντική επένδυση» λέει ο υπουργός.  Μακάρι. Με το καλό να δούμε την ανάπτυξη. Ελπίζω όχι όπως βλέπουμε δάσος στο Ελληνικό!

Στον ημιμαραθώνιο με διάφανο κολάν

markou

❱❱Με σέξι, κόκκινο, ημιδιάφανο κολάν έτρεξε στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο στα Γιάννενα η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου (φωτό). Η αθλητική Κατερίνα απέδειξε πόσο γυμνασμένη είναι και πόσο ωραίο σώμα διαθέτει.

Οικογενειακό φεστιβάλ

tae kvo do

❱❱Να αγωνίζεσαι με τους γονείς σου, τι ευτυχία! Κι όμως, η Ενωση Τάε Κβον Ντο Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) δημιούργησε έναν πρωτότυπο αγώνα ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, ονόματι «Kim e Liu». Αυτήν τη φορά τον αγώνα, που έγινε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων, παρακολούθησαν η Βάσω Κόλλια (πρώην γ.γ. Ισότητας) και η Μαρία Μεϊντάνη – Παναγοπούλου, μέλη και οι δυο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Αθλητισμός και Γυναίκα. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στις μητέρες των παιδιών του τάε κβον ντο!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...