Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Τετάρτη 31/7/2013

Κριός: Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε πιέσει και να σε περιορίσει αυτή τη στιγμή. Η επιθυμία σου για ανεξαρτησία δεν επιτρέπει να μπαίνουν στη μέση οικογενειακά πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε χειριστούν. Αν το κάνουν, κακό δικό τους.

Ταύρος: Αυτός που κρατιέται για καιρό, έρχεται μια μέρα που δεν μπορεί πλέον να κρατηθεί και τα λέει όλα χύμα. Δεν είσαι «εσύ» όμως αυτός, και αν κάνεις κάτι τέτοιο μπορεί να νιώσεις στιγμιαία ανακούφιση μεν, αλλά και ενοχές μετά. Τα μικρά ξεσπάσματα προτιμώνται.

Δίδυμοι: Εντάξει, σε έχει πιάσει να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου εδώ και τώρα, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι παρορμητικός. Ειδικά με τα χρήματα, καθότι με τον Αρη στον Καρκίνο έχεις διαπιστώσει ότι μπορούν να εξανεμιστούν πανεύκολα.

Καρκίνος: Καλό είναι να δώσεις όλο σου τον ενθουσιασμό και την ευρηματικότητα σε ένα επαγγελματικό θέμα. Θα διαπρέψεις. Κακό θα ήταν να γίνεις παρορμητικός και να σε πιάσουν τα άγρια επαναστατικά σου στη δουλειά.

Λέων: Υπάρχει μια εκκρεμότητα στη ζωή σου, πρακτική ή συναισθηματική, με την οποία νιώθεις αυτές τις μέρες την ανάγκη να τελειώνεις μια και καλή. Αυτή η ανάγκη (η οποία είναι προσωρινά τόσο έντονη) δεν πρέπει να σε κάνει παρορμητικό. Είπαμε…

Παρθένος: Ανυπομονησία, παρορμητικότητα, ενθουσιασμός. Δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι, ειδικά όταν πρόκειται να ασχοληθείς με ένα οικονομικό θέμα. Είναι κατανοητό ότι θέλεις επειγόντως κάτι να αλλάξει, αλλά σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για αλλαγές.

Ζυγός: Καλό θα ήταν σήμερα να προσέχεις την επικοινωνία σου γενικά στο επαγγελματικό περιβάλλον ή ειδικά με έναν συνεργάτη. Υπάρχει μια τάση για επαναστατικότητα, βιασύνη, ίσως για να πεις πράγματα για τα οποία δεν είσαι εντελώς σίγουρος. Ευτυχώς, θα νικήσει η διπλωματικότητά σου.

Σκορπιός: Είναι πιθανό να προκύψει κάτι έκτακτο στη δουλειά ή να χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι. Ασχετο, αυτές τις μέρες κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει ανάγκη να απαλλαγείς από εκκρεμότητες που σε βαραίνουν, κάν’ το για να λυτρωθείς.

Τοξότης: Το τετράγωνο Αρη και Ουρανού μπορεί να φέρει μια δυσκολία αναφορικά με ένα οικονομικό θέμα και μια σχέση. Καλύτερα οι λογαριασμοί να είναι ξεκάθαροι. Επίσης μπορεί να δείχνει ότι μια ερωτική υπόθεση χρειάζεται ξεκαθάρισμα.

Αιγόκερως: Αν συγκατοικείς με οποιονδήποτε, καλό θα ήταν να είσαι συγκρατημένος και να μη γίνεσαι επικριτικός. Το ίδιο και με μια συνεργασία ή σχέση. Ζήτα αυτά που θέλεις (και δικαιούσαι) και κάνε μια απλή διαπραγμάτευση.

Υδροχόος: Ας ελπίσουμε ότι προσέχεις την υγεία και τη διατροφή σου. Γιατί με τόσες υποχρεώσεις, επαγγελματικές ή μη, εξαντλείσαι. Για να αποδώσεις, είναι απαραίτητο να σε φροντίσεις. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος…

Ιχθύες: Αν περάσουν χρήματα από τα χέρια σου σήμερα, θα μπορούσαν εύκολα να εξανεμιστούν. Εσύ όμως θέλεις να προγραμματιστείς και να νιώσεις περισσότερο ασφαλής. Και μπορείς να το κάνεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....