Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Ο Valentino (παρέα με Ψινάκη) στην «αθηναϊκή Ριβιέρα»

Ο Ιταλός σχεδιαστής έφτασε στην Ελλάδα με το υπερπολυτελές σκάφος του και μαζί με τους φίλους του αλλά και τον Ελληνα μάνατζερ διασκέδασε σε club της παραλιακής.

Είναι ο Ιταλός που σαγηνεύει τις γυναίκες με τις δημιουργίες του. Είναι ο… Valentino της μόδας κι αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές. Την περασμένη Δευτέρα το υπερπολυτελές σκάφος του «Τ.Μ. Blue One» αγκυροβόλησε ανοιχτά της Βουλιαγμένης και ο παγκόσμιας φήμης σχεδιαστής απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο, παρέα με εκλεκτούς φίλους από την Ιταλία και την Ελλάδα. Μαζί του βρίσκεται ο πρόεδρος της εταιρείας του Giancarlo Giammetti αλλά και η Αμερικανίδα celebrity, blogger και fashion icon Olivia Palermo, με τον σύντροφο της, το μοντέλο Johannes Huebl.4g77h85t7

Ωστόσο το κέφι άναψε στο κατάστρωμα, όταν εμφανίστηκε ο φίλος του Valentino, ο Ηλίας Ψινάκης, που αποδείχτηκε η… ψυχή της παρέας άλλη μία φορά. Από νωρίς το μεσημέρι ο μάνατζερ βρέθηκε στη θαλαμηγό και σίγουρα είχε πολλά να συζητήσει με τον δημιουργό. Γεύτηκαν ελαφρά εδέσματα και καλοκαιρινά κοκτέιλ, ενώ απόλαυσαν όλοι μαζί το ηλιοβασίλεμα, πριν αφήσουν το σκάφος για τη βραδινή τους έξοδο. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν έχασε την ευκαιρία να εμπλουτίσει τη συλλογή με φωτογραφίες του στο Instagram, αφού πόζαρε με τον φίλο του, ο οποίος διατηρεί εδώ και χρόνια το γνώριμο σπορ αλλά κομψό στιλ του. Μόλις ο ήλιος έπεσε, η celebrity παρέα επιβιβάστηκε στο tender του σκάφους και λίγα λεπτά μετά «έδεσαν» στην προβλήτα του «Island». Ο Valentino εντυπωσιάστηκε από την τοποθεσία και μάλιστα τη χαρακτήρισε «αθηναϊκή Ριβιέρα», ενώ, όπως αποκάλυψε, πολλοί φίλοι του που είχαν επισκεφτεί τη χώρα μας στο παρελθόν τού είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Ενα club car τούς περίμενε για να τους παραλάβει και να τους οδηγήσει στο εστιατόριο, όπου οι Ιταλοί δείπνησαν μαζί με τον ιδιοκτήτη Χρύσανθο Πανά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έσπευσε να τους καλωσορίσει και ο Σπύρος Πανάς, δήμαρχος της περιοχής. Μάλιστα η επιλογή του μαγαζιού έγινε από τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος θέλησε να τους κάνει το τραπέζι για τη γιορτή του. Το ελληνικό κρασί έρεε στο τραπέζι. Λευκό Μαλαγουζιά, κόκκινο Βιβλία Χώρα και γλυκό Vinsanto για το τέλος συνόδευσαν το κυρίως πιάτο και τα επιδόρπια. Και ήρθε η ώρα του… clubbing. Μάλιστα την ίδια βραδιά στον χώρο βρέθηκε και ο γνωστός Αμερικανός σχεδιαστής snickers Ronnie Fieg, που έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών, με την παρέα του κι όταν όλοι μαζί συναντήθηκαν στο club, του έδωσαν και κατάλαβε! Οι δύο συντροφιές έγιναν μία και ο χορός ξεκίνησε. Ο Valentino έμεινε κατενθουσιασμένος και όπως είπε, θα προτείνει σε όλους τους φίλους του που δεν έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας να… σπεύσουν. Στα πλάνα του σχεδιαστή είναι να επισκεφτεί και τα ελληνικά νησιά, με πρώτο και καλύτερο τη Μύκονο, μια επιλογή που κάνει κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Τώρα έχει κι έναν λόγο παραπάνω, καθώς θέλει να ξεναγήσει σε όσα περισσότερα μέρη μπορεί τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του. Βέβαια βοηθό στις εξορμήσεις αναμένεται να έχει τον Ηλία Ψινάκη.

Ο Ηλίας έγινε και… φωτογράφος

Μια ματιά στον λογαριασμό του Ηλία Ψινάκη στο Ιnstagram αρκεί για να καταλάβει κανείς πώς περνούν τις μέρες τους στην Ελλάδα οι celebrities. Ο μάνατζερ «ανέβασε» στο social media φωτογραφίες μέσα από το σκάφος, παρέα με τον Valentino, ενώ το βράδυ του δείπνου βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της Olivia Palermo. Χθες η παρέα εξακολούθησε να βολτάρει στην περιοχή της Βουλιαγμένης και ο Ηλίας δεν έχασε την ευκαιρία να αιχμαλωτίσει με τον φακό του τον πρόεδρο της εταιρείας του Valentino, τον Giancarlo Giammetti, την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα του με το tender, παρέα με δύο από τις πιο όμορφες καλεσμένες του σχεδιαστή.4g77h85t9

Η πολυτάλαντη Olivia Palermo

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κανείς περιοδικό μόδας και να μη δει μέσα την Olivia Palermo. Η 27χρονη Αμερικανίδα, με ιταλικές ρίζες, έχει καταφέρει να αποκτήσει τον τίτλο του It Girl, ωστόσο το βιογραφικό της περιλαμβάνει τα πάντα. Πρωταγωνίστησε στο σίριαλ-reality «The City» και οι φήμες την ήθελαν να πληρώνεται με 12.000 δολάρια το επεισόδιο. Μετά το τέλος της σειράς εργάστηκε ως μοντέλο, με τις φωτογραφίες της να κοσμούν τα εξώφυλλα των περισσότερων γυναικείων περιοδικών. Εχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες μεγάλων εταιρειών, έκανε ένα πέρασμα ως guest κριτής στο reality μόδας που παρουσίαζε η Χάιντι Κλουμ, το «Project runway», που προβλήθηκε και στη χώρα μας, καθώς και στα «Next Top Model» της Ιρλανδίας και της Βρετανίας. Διατηρεί δεσμό με τον Johannes Huebl, επίσης μοντέλο, και μάλιστα οι δυο τους ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας εταιρειών-κολοσσών. Επίσης έχει το δικό της fashion blog με προτάσεις μόδας που γίνονται αυτομάτως… τάσεις και αποκτούν φανατικές οπαδούς σε όλο τον πλανήτη.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ – ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...