Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Ο «Ακάλυπτος» δηλώνει παρών

Η πρώτη προβολή της ταινίας του Χρήστου Δήμα έγινε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τηλεοπτική επιτυχία ο «Ακάλυπτος» επιστρέφει, αυτή τη φορά στον κινηματογράφο, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να υποδύεται τον κολλητό του Μάκη. Στη λαμπερή πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε προχτές το βράδυ σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων συντελεστές και αρκετοί φίλοι τους έσπευσαν να απολαύσουν σε πρώτη προβολή την ταινία του Χρήστου Δήμα, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Ο τελευταίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Κωνσταντίνα Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού.

Στην Αθήνα του σήμερα ο «Ακάλυπτος», τον οποίο γνωρίσαμε χάρη στο υποκριτικό ταλέντο του Αντώνη Καφετζόπουλου, προσπαθεί να πουλήσει την Ελλάδα και μέσα από μια σειρά γεγονότων καταφέρνει να γλιτώσει τη φυλακή, να κερδίσει και πάλι τη γυναίκα του Αλίκη (Κατερίνα Λέχου) και να χαρίσει άφθονο γέλιο στον κόσμο που είχε κατακλύσει τις αίθουσες όπου γινόταν η προβολή.

Εκτός από τον Λευτέρη Καπώνη, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τα παιδιά του, τον Χρήστο Δήμα, τον Πέτρο Φιλιππίδη με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ο οποίος προτίμησε να απολαύσει την ταινία έχοντας πλάι του την οικογένειά του, την Κατερίνα Λέχου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τη Βασιλική Ανδρίτσου, την Τζένη Θεωνά, την Αθηνά Μαξίμου, τον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Αντώνη Λουδάρο, αρκετοί celebrities έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τούς φίλους τους. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια πλάι του φρόντισαν να φτάσουν έγκαιρα για να μην λείψουν από από το πλευρό της φίλης τους Ελισάβετ Κωσταντινίδου. Εκεί ήταν και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος συνομιλούσε με τον Κώστα Λαμπρόπουλο πριν ξεκινήσει η προβολή. Αλλά και η σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη ήταν μία από τις ξεχωριστές παρουσίες. Φυσικά τα φλας άστραφταν κάθε φορά που εντόπιζαν μία από τις πολλές γυναικείες παρουσίες της βραδιάς. Την παράσταση έκλεψε και η Τζένη Θεωνά, η οποία κατάφερε να μαγέψει -και όχι μόνο στη μεγάλη οθόνη- χάρη στην εντυπωσιακή τουαλέτα της. Εντύπωση έκανε και ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος εκτός από τις χορογραφίες συμμετέχει στην ταινία με έναν ιδιαίτερο ρόλο και κατάφερε να συζητηθεί και για το υποκριτικό του ταλέντο.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στους κινηματογράφους και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει μία από τις επιτυχίες της φετινής χρονιάς.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...