Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Γάμος στο «Νησί»

Ο γιατρός της Σπιναλόγκας (στο σίριαλ του Mega με ρεκόρ τηλεθέασης) ντύθηκε γαμπρός.

Ο γιατρός της Σπιναλόγκας παντρεύτηκε! Με μια απόφαση-αστραπή, ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Παφίλη αποφάσισαν εντελώς απρόσμενα να ενώσουν τις ζωές τους και να τραβήξουν κοινό δρόμο στη ζωή. Το μυστήριο τελέστηκε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο στο μοναστήρι Αγίας Μαρίνας Βόνης Ηρακλείου, μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε για την εκδήλωση του Santorini of the Past Cultural Village-Museum προς τιμήν της Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία παρουσίασε τα βιβλία της. «Φύγαμε πριν από είκοσι μέρες για διακοπές, δεν είχαμε προγραμματίσει τίποτα» μας είπε ο πανευτυχής Νίκος και συμπλήρωσε: «Η Αντιγόνη μού είπε να πάρω μαζί μου ένα κοστούμι, μήπως και η εκδήλωση απαιτεί επίσημο ένδυμα. Τελικά εκεί δεν μου χρειάστηκε». Ο ηθοποιός και η όμορφη δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συναντήθηκαν στη Σαντορίνη και με τον σκηνοθέτη του «Νησιού» Θοδωρή Παπαδουλάκη, ο οποίος ήταν επίσης προσκεκλημένος της Χίσλοπ. Συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ιωάννα και τον ενάμισι ετών γιο του Γιώργο. Τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα, οι κοπέλες γνωρίστηκαν κι εφόσον η διάθεση ήταν άκρως χαλαρή ο Νίκος Ορφανός έριξε την πρόταση στον σκηνοθέτη. «Παιδιά, αν παντρευτούμε, γουστάρετε να είστε κουμπάροι;». Αυτή η ατάκα του Νίκου και η καταφατική απάντηση του Θοδωρή Παπαδουλάκη και της Ιωάννας έκανε το νερό να μπει στο αυλάκι. Το κρασί βισάντο από το «Κτήμα Αργυρός» όμως ήταν η αφορμή. Ο οινοποιός χάρισε στον ηθοποιό και στη σύντροφό του ένα μπουκάλι από το ιδιαίτερο γλυκό κρασί, παλαιωμένο, δώδεκα ετών. Τότε «άναψε» το λαμπάκι. «Η σχέση μας άρχισε στις 12/12/12, είδαμε και το κρασί των δώδεκα ετών, αυτό ήταν».

Στο Χουδέτσι

Φεύγοντας από τη Σαντορίνη ο Νίκος και η Αντιγόνη πήγαν στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο χωριό Χουδέτσι Ηρακλείου, τον τόπο καταγωγής του ηθοποιού, κι άρχισαν να ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα κανόνιζαν τον γάμο τους. «Απευθύνθηκα στον παπα-Γιάννη, ο οποίος κάποια στιγμή λειτουργούσε στο χωριό μου, αλλά τώρα έχει πάει σε άλλο. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος, εντελώς ροκ κι όταν του ζήτησα να βοηθήσει μου απάντησε ότι μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο δεν γίνονταν μυστήρια. Το συντομότερο που θα μπορούσαμε να το κάνουμε είναι το πρωί της Παναγίας, μετά τη λειτουργία» αποκαλύπτει ο… γιατρός της Σπιναλόγκας.

Αμέσως το ζευγάρι επιδόθηκε σε… αγώνα δρόμου προκειμένου να τακτοποιήσουν τα γραφειοκρατικά που απαιτούνται, η αναγγελία γάμου δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα και οι διαδικασίες μπήκαν στην τελική ευθεία. Η μητέρα του Νίκου ήταν ήδη στο Χουδέτσι, οπότε έμαθε αμέσως τα χαρμόσυνα νέα, ενώ η Αντιγόνη τηλεφώνησε στους γονείς της, οι οποίοι -μαζί με την αδελφή της- ταξίδεψαν αεροπορικώς στην Κρήτη.

Μυστήριο με οκτώ άτομα και τον… παπά!

Το μυστήριο τελέστηκε στο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας στη Βόνη Ηρακλείου. Παρόντες μόνο οκτώ άτομα και ο παπα-Γιάννης. Μετά τον γάμο, η παρέα κάθισε στον περίβολο και απόλαυσε το σαντορινιό βισάντο, καθώς και τις σοκολάτες του «Κτήματος Αργυρός», με τις οποίες συνοδεύει τα κρασιά του. Επίσης, δεν έλειπαν τα παραδοσιακά κρητικά ξεροτήγανα με καρύδι. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ως μετρ της εικόνας, εκτός από το καθήκον του κουμπάρου, ανέλαβε να τραβήξει τις φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου. Ο Νίκος φορούσε το κοστούμι που είχε φέρει από την Αθήνα, αρχικά για… άλλο λόγο, ενώ η Αντιγόνη προτίμησε ένα φόρεμα γνωστής αλυσίδας ρούχων, το οποίο αγόρασε στο Ηράκλειο. Τα στέφανα φτιάχτηκαν ειδικά γι’ αυτούς με χρυσή κλωστή και φιόγκους, ενώ τις μπομπονιέρες επιμελήθηκε η νύφη. «Προμηθευτήκαμε τούλι, κουφέτα, λευκές κορδέλες και μικρά μεταλλικά γατάκια -είμαστε και οι δύο λάτρεις των γατιών- και η Αντιγόνη κάθισε κι έφτιαξε μόνη της τις μπομπονιέρες» μας λέει ο ηθοποιός. Οι βέρες αγοράστηκαν κι εκείνες στο Ηράκλειο.

Το τραπέζι, η Πλάκα και η Χίσλοπ

Ο… γιατρός Λαπάκης αυτήν τη φορά δεν επέστρεψε μόνος στην Πλάκα. Ο Νίκος Ορφανός είχε στο πλευρό του την Αντιγόνη, την όμορφη σύζυγό του. Το τραπέζι του γάμου επιλέχθηκε να γίνει στην Πλάκα, το χωριό απέναντι από τη Σπιναλόγκα, που φιλοξενούσε το καστ της σειράς «Το νησί» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ κάποιες σκηνές «στήθηκαν» στο γραφικό χωριουδάκι. Στην παρέα ήρθε να προστεθεί και η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία έκανε δώρο στους νιόπαντρους μια γλάστρα με σγουρό βασιλικό. «Η Βικτόρια μου τηλεφώνησε μία ημέρα πριν από τον γάμο και μου είπε “Ενα πολύ μικρό πουλάκι μου είπε κάτι, ισχύει;”. Τη ρώτησα τι ήξερε ακριβώς, αλλά εκείνη μου απάντησε ότι δεν είχε μάθει κάτι συγκεκριμένο, αλλά είχε αισθανθεί στη Σαντορίνη ότι κάτι καλό θα γινόταν» αποκαλύπτει ο Νίκος Ορφανός.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...