Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Έκαψαν ζωντανό 78χρονο ανάπηρο για να τον κλέψουν

Άγρια βασανιστήρια επί τρεις ώρες από τέσσερις κουκουλοφόρους σε ηλικιωμένο στην Κορινθία

Πρωτοφανή αγριότητα και απανθρωπιά επέδειξαν τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί σε έναν ανάπηρο γέροντα από την Κορινθία, με σκοπό να τον ληστέψουν. Ακόμη και όταν ο ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος τούς έδωσε τα χρήματα που ζητούσαν εκλιπαρώντας να τον αφήσουν, εκείνοι συνέχιζαν να τον… καίνε και να τον βασανίζουν, ζητώντας ακόμη περισσότερα! Οι φρικιαστικές στιγμές που πέρασε ο 78χρονος Ελληνοαυστραλός μέσα στο σπίτι όπου ζούσε μόνος του στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας, στα χέρια τεσσάρων αδίστακτων και άπληστων ληστών, φάνηκε να μην τελειώνουν ποτέ. Ο εφιάλτης του ηλικιωμένου άρχισε νυχτερινές ώρες, όταν ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπος με τέσσερις κουκουλοφόρους που είχαν εισβάλει στο σπίτι του. Οι περιγραφές συγγενικών προσώπων του θύματος σοκάρουν. Ο άνθρωπός τους δέθηκε σφιχτά με τριχιά στο αναπηρικό του καροτσάκι, ενώ οι δράστες τού έριχναν βενζίνη και του άναβαν φωτιά επί τρεις ώρες, ώσπου να αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα.

Ηθελαν κι άλλα!

Αν και σχεδόν από την πρώτη στιγμή ο 78χρονος τους έδωσε 4.000 ευρώ ελπίζοντας ότι τα βασανιστήριά του θα τελείωναν, οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να φύγουν από εκεί με περισσότερα. Ετσι, συνέχισαν να τον κακοποιούν καίγοντάς τον και χρησιμοποιώντας κάθε τόσο μια κουβέρτα για να σβήνουν τις φλόγες που έκαιγαν το κορμί του άτυχου άνδρα! Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή τελείωσε η βενζίνη, οι τέσσερις κουκουλοφόροι δεν πτοήθηκαν, αφού χρησιμοποίησαν οινόπνευμα με το οποίο έκαναν ξανά παρανάλωμα του πυρός τον 78χρονο που έκλαιγε και φώναζε από τον πόνο ζητώντας να τον λυπηθούν και φωνάζοντας σε βοήθεια!

Τα ουρλιαχτά του γέροντα άκουσαν κάποιοι από τους γείτονες, οι οποίοι έντρομοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στο σημείο. Οι αδίστακτοι δράστες φυσικά είχαν γίνει καπνός, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο 90% του σώματός του. Οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση να μεταφερθεί ο άτυχος γέροντας σε Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου Αττικής, ενώ ζητούν την άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών.

Τρόμος

Το βίαιο περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και τρόμο στους κατοίκους της Κορινθίας, οι οποίοι πλέον φοβούνται να κοιμηθούν τις νύχτες, ενώ κάποιοι άλλοι δεν το κρύβουν ότι πέφτουν στα κρεβάτια τους «αγκαλιά» με τις καραμπίνες τους, σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τις περιουσίες τους, μα πάνω απ’ όλα τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Εξάλλου, δεν έχουν περάσει παρά μόνο τέσσερις μήνες από τότε που -πιθανότατα- η ίδια συμμορία, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, είχε βασανίσει κατά τον ίδιο τρόπο άλλον έναν ηλικιωμένο στα Εξαμίλια. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης ότι η Αστυνομία διαθέτει μόνο ένα περιπολικό, το οποίο μάλιστα την ώρα που κρίθηκε αναγκαίο να πάει στον Ασπρόκαμπο βρισκόταν σε άλλο περιστατικό.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...