Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Δράμα στο δράμα

Πέθανε ο πατέρας που πυροβόλησε την κόρη του. Κρίσιμη η κατάσταση της κοπέλας. Ζωντανή – νεκρή η μητέρα της δίπλα στον ξανθό άγγελό της.

Η δεύτερη πράξη του δράματος που εκτυλίχθηκε στο Αργος, με τον πατέρα που πυροβόλησε τη μονάκριβη κόρη του για να εκδικηθεί τη μητέρα της για τον χωρισμό τους και κατόπιν αυτοπυροβολήθηκε, παίχτηκε χθες στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, όπου ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από δέκα μέρες νοσηλείας. Στο μεταξύ, η κατάσταση της 17χρονης είναι κρίσιμη, ενώ ακόμη και αν ζήσει, δυστυχώς θα μείνει τετραπληγική. Τραγικές φιγούρες σε αυτό το διπλό δράμα, ο κατάκοιτος πατέρας του δράστη και αυτόχειρα και η μητέρα της κοπέλας, το προφίλ της οποίας αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso». Μια ψηλή και εντυπωσιακή γυναίκα,που μοιάζει πλέον σαν ζωντανή-νεκρή, η οποία βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην Ασπασία της και προσεύχεται συνεχώς για τον ξανθό άγγελό της…

Καμία ελπίδα

Η ζημιά που είχε υποστεί ο Γ.Μ. ήταν πολύ βαριά και οι θεράποντες γιατροί από την πρώτη στιγμή δεν του έδιναν την παραμικρή πιθανότητα επαναφοράς, αφού ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Ετσι, στις 4.11 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δέκα μέρες μετά το τραγικό γεγονός που «πάγωσε» ολόκληρο το πανελλήνιο, ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι, όταν μετά τους πυροβολισμούς εναντίον του παιδιού του έστρεψε το περίστροφο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα. Την ίδια στιγμή, η κόρη του Ασπασία, το κορίτσι που έμελλε να πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο την άγρια διαμάχη μεταξύ των γονιών της, φαίνεται πως ξεπερνά σιγά-σιγά τον κίνδυνο για τη ζωή της. Σύμφωνα με τους γιατρούς του ΚΑΤ, που την παρακολουθούν, η κατάστασή της εξακολουθεί να είναι σοβαρή, ωστόσο έχει σταθεροποιηθεί. Οι δύο σφαίρες είχαν βρει το άτυχο κορίτσι στο ζυγωματικό και στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο, κάτι που ίσως επιφέρει παράλυση.

Το χρονικό

Το πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου, όταν ο 47χρονος επιχειρηματίας, αφού έφαγε σε μια ταβέρνα με την κόρη του, κατόπιν την πυροβόλησε στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Αργους, έξω από το περίπτερο όπου την έστειλε να του αγοράσει τσιγάρα… Επειτα πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο περίστροφο.

Ο τραγικός (κατάκοιτος) παππούς της Ασπασίας

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ τραγικό πρόσωπο του δράματος είναι ο πατέρας του 47χρονου και παππούς της μικρής Ασπασίας. Πρόκειται για έναν κατάκοιτο γέροντα που έμελλε να ζήσει σε αυτή την ηλικία το μακελειό με «πρωταγωνιστή» τον έναν από τους γιους του. Γνώριζε από πρώτο χέρι ότι το παιδί του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τη σύζυγό του και ήξερε ότι βρίσκονταν σε διάσταση. Οσο και να τον πονούσε όμως αυτό, θεωρούσε πως τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια και δεν ήταν ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο που χώρισε. Η αδυναμία του όμως είναι η Ασπασία. Η εγγονούλα του, που όταν την έβλεπε, έλαμπε ολόκληρος και γέμιζε η καρδιά του αγάπη. Οταν πήγαινε να τον δει και τον ρωτούσε αν είναι καλά δίνοντάς του ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο, ο παππούς δεν ήθελε τίποτε άλλο στη ζωή του. Οταν έμαθε τι έγινε, ο κόσμος του γκρεμίστηκε και η ψυχή του γέμισε πόνο. Ο,τι και να έκανε ο γιος του όμως δεν άλλαζε το γεγονός ότι ήταν σπλάχνο του. Συντετριμμένος, ζητούσε βοήθεια από γνωστούς να βοηθήσουν οικονομικά τον Γιώργο του, να δώσουν ό,τι μπορούσαν, γιατί υπήρχε πρόβλημα με την ασφάλειά του.

Η μάνα νυχθημερόν στο νοσοκομείο προσεύχεται για την άτυχη κοπέλα

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Ασπασίας έχει κάνει σπίτι της το νοσοκομείο όπου η αγαπημένη της κορούλα δίνει τη μάχη της ζωής της. Δεν φεύγει ούτε λεπτό από το πλάι της και όλη την ώρα ρωτάει τους γιατρούς να της πουν αν υπάρχει ελπίδα να σωθεί. Κοντά της βρίσκονται συγγενικά της πρόσωπα, ενώ της παρέχεται και ψυχολογική στήριξη, καθώς νιώθει ενοχές για το κακό που βρήκε το παιδί της. Ατομα που τη γνωρίζουν, τη χαρακτηρίζουν «κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή». Πανύψηλη, καστανόξανθη, γύρω στα 38, η Σ.Φ. βρισκόταν πάντα δίπλα στη μοναχοκόρη της με την οποία έμενε αφότου χώρισε από τον 47χρονο πατέρα της. Μάνα και κόρη είχαν πολύ καλές σχέσεις, έβγαιναν μαζί, βοηθούσε στο διάβασμα τη 17χρονη και όλοι έλεγαν ότι ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα με τη συμπεριφορά της, παρά μόνο τελευταία, όταν άρχισαν οι άγριοι καβγάδες με τον πατέρα του παιδιού της.

Εκείνος ήταν ακόμη σφόδρα ερωτευμένος με τη γυναίκα του, παρά το γεγονός ότι εκείνη δεν ήταν διατεθειμένη να επανασυνδεθούν. Η αδιάλλακτη συμπεριφορά της και η σχέση που διατηρούσε με κάποιον άλλον άνδρα (όπως ανέφερε ο ίδιος στο σημείωμα που άφησε) τον είχαν εξοργίσει και δεν έχανε την ευκαιρία να την κατηγορεί ακόμη και για την… κατιούσα που είχαν πάρει οι δουλειές του. «Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα» έγραφε στο γράμμα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του και στο οποίο απευθύνεται στην εν διαστάσει σύζυγό του. Στο γράμμα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η μητέρα του παιδιού του τον είχε καταστρέψει, αφού είχε συνάψει δεσμό με έναν κοινό τους φίλο και απευθύνθηκε στο πρόσωπό της με βρισιές, επιρρίπτοντάς της ευθύνες ακόμη και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...