Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Προβλέψεις για 14/3

ΚΡΙΟΣ: Θα κάνετε σημαντικές επαφές που θα φανούν χρήσιμες στη μελλοντική σας πορεία. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι τονισμένη, οπότε είναι πολύ εύκολο να πείσετε τους άλλους για ό,τι θελήσετε. Προσέξτε μόνο την τάση σας για υπερβολικά έξοδα, όσον αφορά τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε την υποστήριξη των φίλων σας για την υλοποίηση των στόχων σας. Στον οικονομικό τομέα προχωρήστε με οδηγό τη λογική και τη διαίσθησή σας. Προσέξτε τις νέες γνωριμίες όσον αφορά των αισθηματικό τομέα, καθώς μπορεί να αποδειχτούν καθαρά περιστασιακές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στον επαγγελματικό τομέα κερδίζετε αναγνώριση και σεβασμό χάρη στην αξιοπιστία και την ευσυνειδησία σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε παρέα με αγαπημένους φίλους. Προσέξτε όμως τα λόγια σας, μπορεί να πείτε πράγματα που κάποιοι θα βρουν ενοχλητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τον χειρισμό των οικονομικών σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπες αγορές. Αν κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σας ζητήσει δανεικά, σκεφτείτε καλά αν θα μπορέσει να σας ξεχρεώσει. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας για τα σωστά βήματα στον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Οι πολλές κοινωνικές επαφές θα σας ανανεώσουν ψυχικά, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό. Δεν αποκλείεται κάποιο φιλικό πρόσωπο να εκδηλώσει συναισθηματικό ενδιαφέρον για το πρόσωπό σας. Αξιολογήστε την κατάσταση και ενεργήστε ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες που θα φανούν χρήσιμες στην επαγγελματική σας άνοδο. Αυτό συμβαίνει χάρη στην αποδεδειγμένη αξία και την εργατικότητά σας, αλλά και χάρη στη συμπάθεια κάποιων προς εσάς. Πολύ καλά είναι τα πράγματα και στα προσωπικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να ευχαριστηθείτε την παρέα των καλών σας φίλων. Σε αισθηματικό επίπεδο οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και την κάνετε πιο ζωντανή, ενώ όσοι είστε μόνοι μπορείτε να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, βασισμένη στην αυθεντικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλαγές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα αναμένονται στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αλλά και στα αισθηματικά σας η γοητεία σας είναι τόσο έντονη που μπορείτε άνετα να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε. Είστε στον σωστό δρόμο για την υλοποίηση των ονείρων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά και την οικογένειά σας, καθώς ό,τι επιθυμείτε το βλέπετε να γίνεται πραγματικότητα. Ευχάριστα γεγονότα θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα σας προσφέρουν την δύναμη να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για εσάς. Χάρη στην ισχυρή λογική που διαθέτετε, μπορείτε να αξιολογήσετε και να χειριστείτε σωστά την κατάσταση. Ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει σε κάτι που σας απασχολεί πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα είστε από τους μεγάλους τυχερούς της ημέρας, αφού ό,τι και να θελήσετε θα πραγματοποιηθεί ξαφνικά. Κρατήστε την αυθεντικότητά σας ως άτομο, καθώς αυτό θα εκτιμηθεί πολύ από τους γύρω σας. Πολύ καλές εξελίξεις και στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποια ευχάριστη και απρόσμενη είδηση από την οικογένειά σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Στα επαγγελματικά σας κερδίζετε τον σεβασμό και προχωράτε με σταθερά βήματα στην επιτυχία. Στα αισθηματικά σας, η επιρροή που έχετε πάνω στους άλλους είναι μεγάλη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...