Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Προβλέψεις για 15/3

ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθησή σας είναι έντονη και σας προφυλάσσει από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα, χάρη στο ευχάριστο ύφος σας και τη διάθεσή σας για επικοινωνία μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα απ’ όσα περιμένετε. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τύχη είναι με το μέρος σας, ειδικά στα οικονομικά σας. Θα συνειδητοποιήσετε έτσι ότι το σύμπαν κάποιες φορές λειτουργεί με ανορθόδοξο τρόπο. Οσοι είστε σε σχέση να περιμένετε μια πρόταση για επισημοποίηση ή για συμβίωση, η οποία θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε στο στοιχείο σας, καθώς τα απρόοπτα γεγονότα κυριαρχούν. Θα τα δέχεστε όμως ευχάριστα, καθώς θα είναι προς όφελός σας. Πολύ ευνοημένοι είστε στα αισθηματικά, καθώς η αυθεντικότητα αλλά και η ειλικρίνεια που σας διακρίνουν σας κάνουν ακαταμάχητους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γεγονός είναι πως με την καλή σας καρδιά έχετε βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους. Σήμερα θα λάβετε κάποια σημαντική ανταμοιβή για τις καλές σας πράξεις, γεγονός που θα σας αποδείξει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πολύ καλές είναι οι εξελίξεις και στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Στον οικονομικό τομέα οι ανάγκες σας ικανοποιούνται χωρίς να ζημιώνεστε. Η τύχη θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημά σας, ενώ ίσως έρθουν κάποια χρήματα που περιμένετε εδώ και καιρό. Στα επαγγελματικά αποφύγετε τις συγκρούσεις και την προκλητική συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενώ είστε κάπως πελαγωμένοι με ό,τι συμβαίνει γύρω σας, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την τελευταία στιγμή. Αρκεί να διατηρήσετε την πίστη στον εαυτό σας και την αισιοδοξία σας, και σύντομα θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να στεναχωριέστε.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιοι φίλοι σας δεν είναι και τόσο ειλικρινείς μαζί σας. Θα ξαφνιαστείτε και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε ανάλογα ξεκαθαρίσματα. Παρ’ όλα αυτά σάς διακρίνει εσωτερική αρμονία, καταλαβαίνετε τις προθέσεις των γύρω σας και δέχεστε απρόσμενη βοήθεια.   ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τόσο σε αισθηματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο έχετε μεγάλη απήχηση και όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι από εσάς. Αποφύγετε να μεταφέρετε τα άγχη από τα επαγγελματικά σας στη σχέση σας, γιατί θα κουράσετε τον σύντροφό σας. Γρήγορα όλα θα έχουν ομαλή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κερδίζετε τον σεβασμό και την εκτίμηση υψηλά ιστάμενων προσώπων, ενώ σας προσφέρονται ευκαιρίες να ανεβείτε ψηλά. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και η τύχη θα φροντίσει για τα υπόλοιπα. Στα αισθηματικά σας ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και προχωρήστε μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε συντηρητικά για να αποκομίσετε το μέγιστο δυνατό όφελος. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να προσέξετε τα έξοδα. Στα αισθηματικά σας θα νιώσετε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς θα εισπράξετε πολλή αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε την οικογένειά σας να ανακατεύεται στα προσωπικά σας, ούτε στον σύντροφό σας να ασχολείται με οικογενειακά σας ζητήματα. Με διπλωματία μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Πολύ καλές προοπτικές ανοίγονται στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τη σχέση σας με τους συναδέλφους σας. Στη σχέση σας όμως τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά, καθώς μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και χαρίστε στον εαυτό σας λίγη ξεκούραση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...