Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Προβλέψεις για 28/2

ΚΡΙΟΣ: Μια επιστολή ή τηλεφώνημα θα σας φέρει άσχημες ειδήσεις για οικονομικό σας θέμα. Η πρώτη αντίδρασή σας μπορεί να είναι να κατηγορήσετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλον, αλλά οι συνθήκες είναι πιθανώς πέρα από τον έλεγχο οποιουδήποτε. Πάντως το πιο πιθανόν είναι να καταφέρετε τα το ρυθμίσετε σωστά. 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ζήλια θα μπει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, αλλά αναίτια. Αν θέλετε να αποφύγετε την αναστάτωση, δοκιμάστε μια μικρή επικοινωνία. Αυτή είναι σίγουρα η στιγμή να προσπαθήσετε να μετατρέψετε το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα. Μια παθιασμένη συμφιλίωση είναι καλύτερη από ό,τι μια θυμωμένη αποξένωση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαρκής ένταση μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αδιαθεσία που θα κρατήσει χαμηλά την ενέργειά σας. Καθήκοντα και δουλειές που έχετε αναλάβει πρέπει να γίνουν, έτσι θα σύρετε τον εαυτό σας μέχρι να ολοκληρωθούν. Προσπαθήστε πάντως να μην βγάζετε τα νεύρα σας πάνω στους άλλους χωρίς λόγο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια ομάδα με την οποία είστε συνδεμένοι μπορεί προσωρινά να χαλάσει από πολιτικές αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Αν ναι, είναι καλύτερο να μείνετε έξω από την αντιπαράθεση. Ενας φίλος σας μπορεί να εσάς επισκεφτεί ζητώντας από εσάς συμβουλές και βοήθεια. Από αύριο πάντως όλα θα είναι καλύτερα. 

ΛΕΩΝ: Αλλαγές στο σπίτι σας μπορεί να προκαλέσουν ένταση στα μέλη της οικογένειάς σας. Νιώθετε ότι ο ένας μπαίνει στον δρόμο του άλλου. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε την κατάσταση είναι να προσπαθήσετε να κάνετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις δουλειές που έχετε αναλάβει. Μόλις αυτό γίνει, η ένταση θα υποχωρήσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κακή επικοινωνία με κάποιον που βρίσκεται μακριά θα μπορούσε να οδηγήσει σε έντονα συναισθήματα και θυμωμένες τηλεφωνικές κλήσεις. Μην παρασύρεστε σε μια διαμάχη. Προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημα σε ήρεμους τόνους. Ενας περίπατος είναι αυτό που χρειάζεστε για να καθαρίσει η σκέψη σας. 

ΖΥΓΟΣ: Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι φίλοι σας είναι πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Οικονομικά μπορεί να προκληθεί μια ανησυχία, αλλά η ευστροφία σας και η λογική σας θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πρόσωπο που σας ελκύει μπορεί να φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για κάποιον άλλον, πυροδοτώντας τις ανασφάλειες και τη ζήλια σας. Προσπαθήστε να μάθετε τα γεγονότα πριν αφήσετε την κατάσταση να σας πάρει από κάτω. Θα έχετε πολλές προσκλήσεις για το ίδιο βράδυ, οπότε επιλέξτε ό,τι σας ταιριάζει περισσότερο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιος κρατά μυστικά από εσάς και αυτό σάς επηρεάζει. Η διαίσθησή σας θα σας πει πιθανώς ποιος είναι. Προσπαθήστε να τον κάνετε να σας ανοιχτεί, χωρίς όμως να τον πιέσετε. Ημιτελείς εργασίες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στην τρέλα. Επιλέξτε ποιες είναι σημαντικές και ποιες όχι, και καταπιαστείτε με αυτές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Μπορεί να έχετε προγραμματίσει να παραστείτε σε μια εκδήλωση κοινωνικού περιεχομένου, αλλά οι περιστάσεις θα σας κρατήσουν μακριά. Μην απογοητεύεστε όμως. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε, Τελικά ίσως αυτή η έξοδός σας να σας ικανοποιήσει πολύ περισσότερο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας καλός σας φίλος σκοπεύει να σας επισκεφθεί. Πιθανώς θέλει κάποιες συμβουλές σχετικά με ορισμένα προβλήματα που τον απασχολούν κι εσείς είστε σε θέση να τον βοηθήσετε. Η μέρα σας θα κυλήσει όμορφα, χωρίς εντάσεις, οπότε αξιοποιήστε την έτσι ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. 

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποια σημαντικά σχέδια που είχατε βάλει ως προτεραιότητα θα αναβληθούν. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και να χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα ήταν πιο παραγωγικό να σκεφτείτε τρόπους για να έχετε θετικό αποτέλεσμα στους στόχους που έχετε θέσει, ακόμα κι αν υπάρχει μια χρονική καθυστέρηση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...