Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

O τσαμπουκάς του Αγάθωνα με… θαμώνα!

Ακόμη και με ξύλο απείλησε κάποιον που τον ειρωνεύτηκε ο τραγουδιστής της Γιουροβίζιον.

Εκτός από αθυρόστομος, είναι και… αγριεμένος ο ρεμπέτης που θα μας εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον! Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με θαμώνα στο κέντρο όπου εμφανιζόταν, επειδή θεώρησε ότι τον ειρωνεύτηκε. Πριν από λίγες μέρες ο Αγάθωνας έζησε την πρώτη (κι ελπίζουμε να είναι και η τελευταία) αρνητική εμπειρία, με αφορμή τη συμμετοχή του στον λεγόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής. Στο μαγαζί όπου τραγουδούσε στη συμπρωτεύουσα, κάποιος θαμώνας, ο οποίος προφανώς δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς… συνάδει το ρεμπέτικο με ένα «μουσικό πανηγυράκι», του πέταξε μια ατάκα που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον ήδη «ευέξαπτο» τραγουδιστή. Τι δήλωσε όμως ο ίδιος ο Αγάθωνας για το περιστατικό; «Δεν ήταν ακριβώς διαπληκτισμός. Ενας ηλίθιος έλεγε βλακείες και τον έβαλα στη θέση του. Φώναζε πάνω από τον εξώστη “κανένα ευρωπαϊκό, κανένα ευρωπαϊκό”! Ηθελε να σατιρίσει μάλλον και ποιον βρήκε; Οταν τον προειδοποίησα ότι βαράω άσχημα, έφυγε σαν βρεγμένη γάτα».

Η αλήθεια είναι πως ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, ανάμεσα στα τόσα και τόσα φαρμακερά «βέλη» που έριξε στη διάρκεια των συνεντεύξεών του κατά πολλών συναδέλφων του αμέσως μετά την αναγγελία της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, ξεκαθάρισε και τις προθέσεις του για όλους αυτούς που θα σχολιάσουν αρνητικά το άτομό του: «Οποιος κριτικάρει την επιλογή μου να πάω στη Γιουροβίζιον θα φάει μπουνιές από κοντά. Από μακριά… ό,τι θέλουν» δήλωσε και ποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Πάντως, για αρκετούς η συμμετοχή ενός… μουστακαλή νεορεμπέτη στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον είναι «μια πρωτοτυπία με αρκετή δόση χαβαλέ» και γι’ αυτό ίσως το νεανικό τηλεοπτικό κοινό ψήφισε το τραγούδι « Alcohol is free» (στο οποίο βέβαια υπάρχει και το αντρικό γκρουπ Κoza Mostra με τις χαρακτηριστικές… φουστίτσες, ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί).

Ομως για τους φανατικούς φίλους του γνήσιου ρεμπέτικου τραγουδιού, το να εμφανιστεί στη Γιουροβίζιον ο Αγάθωνας δεν είναι ό,τι πιο φυσιολογικό. «Ο Αγάθωνας μπορεί να τα βάζει με όλους τους συναδέλφους του και να τους κρίνει όπως εκείνος νομίζει, αλλά δεν μπορεί να κοντράρεται με τον κόσμο που τον παρακολουθεί τόσα χρόνια και πηγαίνει στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται καταθέτοντας τον… οβολό του. Ωραία η μαγκιά, αλλά το κοινό είναι ο πελάτης που έχει πάντα δίκιο και ακόμη και όταν δεν σε κρίνει όπως εσύ θα ήθελες, θα πρέπει να το σέβεσαι. Διότι, σου λέει ο άλλος, που τόσα χρόνια βλέπει τον Αγάθωνα σε κουτούκια και ταβέρνες, “τι θέλει η αλεπού στο παζάρι;”» δηλώνει στην «Εspresso» άτομο από τον καλλιτεχνικό χώρο, που γνωρίζει καλά την περίπτωση Αγάθωνα.

Να προσθέσουμε ότι μετά από δέκα χρόνια η φετινή ελληνική συμμετοχή δεν θα… ευλογηθεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, αφού, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, δεν προτίθεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, επειδή δεν χρειάζεται να κάνει promotion στη γείτονα χώρα, μια και φέτος δεν παίρνει μέρος στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον…

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...