Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Κρίσιμες μέρες για τον Τόμας!

Αν αντιδράσει την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη νέα φαρμακευτική αγωγή, θα σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα.

O Τόμας Πρωτόπαπας δεν παρατά τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή.  Επειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στην Εντατική του ΚΑΤ, η κατάσταση της υγείας του ξανθού «πρίγκιπα» της τηλεόρασης παραμένει σταθερά κρίσιμη, ωστόσο οι ενδείξεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι ενθαρρυντικές, καθώς έχει μειωθεί σημαντικά  η κρανιοεγκεφαλική πίεση.

«Ο εγκέφαλος του Τόμας δεν έχει αντιδράσει μέχρι τώρα, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό ότι έχει μειώσει την κρανιοεγκεφαλική πίεση. Οι γιατροί θα συνεχίσουν τη φαρμακευτική αγωγή που του παρέχουν και σιγά-σιγά θα τον περάσουν σε μερική καταστολή και φαρμακευτική αποσυμφόρηση» λέει στην «Espresso» o θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας και συνεχίζει: «Τόσο οι γιατροί από την Αγγλία όσο και από την Αμερική συμφωνούν στο ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη, ωστόσο θεωρούν πως οι Ελληνες συνάδελφοί τους έκαναν ακριβώς αυτό που έπρεπε και συμφωνούν απόλυτα με τις αγωγές που του έχουν χορηγηθεί. Ανησυχούν επειδή η πίεση ήταν υψηλή για πολλές ημέρες, ωστόσο  ελπίζουν στο γεγονός ότι ο οργανισμός του Τόμας είναι δυνατός. Μας είπαν πως ο εγκέφαλος είναι τόσο περίπλοκος που κανείς δεν ξέρει να πει με σιγουριά πότε και αν θα αντιδράσει».

Εχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την ημέρα του τροχαίου που έστειλε τον νεαρό ηθοποιό στον θάλαμο της Εντατικής του ΚΑΤ. Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι γιατροί διέγνωσαν πως η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ωστόσο δεν σταμάτησαν να ελπίζουν και να παλεύουν προκειμένου να σώσουν τον άτυχο Τόμας.

Οι γονείς του ηθοποιού μετράνε πλέον τον χρόνο αντίστροφα, καθώς αν ο Τόμας αντιδράσει την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη νέα φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται, θα σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα.

Μέσω της «Espresso» μάλιστα λένε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι τους συμπαραστέκονται με τον τρόπο τους: «Εκ μέρους των γονιών του Τόμας θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο που συμπαραστέκεται στην οικογένεια» δηλώνει συγκινημένος ο θείος του Τόμας και εξηγεί: «Εχουν έρθει έξω από την πόρτα της Εντατικής γονείς που είχαν τα παιδιά τους σε παρόμοια κατάσταση με αυτή του Τόμας. Κρατάνε από το χέρι τα παιδιά τους και μας λένε πως τα κατάφεραν και πως υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην εβδομάδα θα έρθει μια οικογένεια από την Πελοπόννησο. Η θετική αύρα και οι προσευχές είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Φαίνεται πως οι Ελληνες δεν έχουν χάσει την ευαισθησία τους».

Στο πλευρό της οικογένειας του Τόμας βρίσκονται διαρκώς η κοπέλα του νεαρού ηθοποιού, Ιωάννα, οι φίλοι του, ο προπονητής του και αρκετοί συνάδελφοί του: «Η κατάσταση του Τόμας έχει αγγίξει πολύ κόσμο που δείχνει διαρκώς την αγάπη του», τονίζει ξανά ο Γιώργος Πρωτόπαπας και παρακαλάει για ένα θαύμα.   λεζαντα Ιδιαίτερα καθοριστικές για την εξέλιξη της υγείας του Τομ Πρωτόπαπα είναι οι προσεχείς δύο ημέρες.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...