Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

«Ολα μπάχαλο» για την πλάτη του Σκαρμούτσου

Το τατουάζ που αρνήθηκε να αποκαλύψει ο γνωστός σεφ στον Αναστασιάδη.

Το νέο και πραγματικά εντυπωσιακό τατουάζ που κοσμεί την πλάτη του Δημήτρη Σκαρμούτσου προσπάθησαν να αποκαλύψουν πριν από λίγες ημέρες on air οι Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής. Ο δημοφιλής σεφ, που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ολα μπάχαλο», μίλησε ακόμη μία φορά για τη σχέση του με τα τατουάζ, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα καινούργιο, μεγάλο σχέδιο που θα καλύπτει ολόκληρη την πλάτη του!

Ο ίδιος φυσικά δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε, αφού άκουσε έκπληκτος τους συντελεστές της εκπομπής να του ζητούν να γδυθεί on camera προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά και πρώτη φορά το νέο του απόκτημα. Οταν λοιπόν του ζήτησαν να βγάλει την μπλούζα του για να δουν το τατουάζ, ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά και χαμογελώντας απάντησε με χιούμορ λέγοντας πως θα γδυνόταν μόνο αν έβγαζαν τις μπλούζες τους όλοι οι παρευρισκόμενοι στο πάνελ, μια ιδέα που τελικά ναυάγησε γρήγορα!

Η αγάπη του γνωστού σεφ για τα τατουάζ είναι μεγάλη και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αθεράπευτη, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αν δεν ασχολιόταν με την κουζίνα, θα ήθελε να είχε γίνει επαγγελματίας tattoo artist. Ετσι, παρά τα δεκάδες σχέδια με τα οποία έχει καλύψει μεγάλο μέρος του σώματός του, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βάλθηκε να μην αφήσει ούτε σπιθαμή «καθαρού» δέρματος και πλέον βρίσκεται στη διαδικασία κάλυψης ολόκληρης της πλάτης!

Αυτή τη φορά το σχέδιο που επέλεξε να αποτυπώσει για πάντα πάνω στο σώμα του είναι πραγματικά μοναδικό, τόσο λόγω του μεγάλου μεγέθους του όσο και εξαιτίας της θεματολογίας, που θυμίζει έντονα τα παλιά τατουάζ των ναυτικών, με αρκετά στοιχεία από τα εξαιρετικά δημοφιλή γιαπωνέζικα τατουάζ.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο που καλύπτει όλη την πλάτη περιλαμβάνει μια μεγάλη νεκροκεφαλή που έχει τοποθετηθεί ακριβώς στο κέντρο και πλαισιώνεται από ένα μαχαίρι με περίτεχνη λαβή, από κόκκινα  τριαντάφυλλα αλλά και από το αρχικό γράμμα D, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της νεκροκεφαλής και δεν αποκλείεται να αποτελεί αναφορά στον ίδιο ή στον αγαπημένο του γιο Δημήτρη Junior, στον οποίο άλλωστε έχει αφιερώσει αρκετά ακόμη τατουάζ. Παράλληλα, το περίτεχνο σχέδιο «κλείνει» από καταπράσινα φύλλα τριανταφυλλιάς και ιστούς αράχνης που απλώνονται μέχρι το πίσω μέρος του λαιμού, τα πλευρά και τη μέση.

Η δημιουργία του τεράστιου τατουάζ ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες και σήμερα το σχέδιο εξακολουθεί να παραμένει ημιτελές, καθώς έχει ολοκληρωθεί το περίγραμμα, ενώ έχουν γεμίσει με χρώμα μόνο το μαχαίρι και μερικά από τα τριαντάφυλλα που βρίσκονται γύρω από τη νεκροκεφαλή. Μιλώντας στο «Ολα μπάχαλο» για το νέο του απόκτημα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως το σημείο της πλάτης είναι ένα από τα πιο επίπονα στα οποία έχει νιώσει τις βελόνες από το «μοτεράκι», συμπληρώνοντας ωστόσο πως δεν κάμπτεται, αφού θα αποζημιωθεί από το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως, όπως τόνισε, το τατουάζ έχει πολλή δουλειά ακόμη και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχει ολοκληρωθεί σε περίπου ένα χρόνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...