Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κεντρικό πρόσωπο στα Harrods ο Καράβας

Ο Ελληνας μοντέλο διαπρέπει στο εξωτερικό, ενώ ανέλαβε και την καμπάνια των διάσημων πολυκαταστημάτων.

Ακόμα μία επιτυχία για τον «ωραίο Ελληνα» που διαπρέπει στη διεθνή μόδα! Ο Γιώργος Καράβας, εκτός του ότι ξεχώρισε στην αντρική Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, ανέλαβε και την καμπάνια των διάσημων Harrods, που έχουν πολυκαταστήματα και στην Αυστραλία.

Τoν περασμένο μήνα στο Fashion Week του Μιλάνου ο Γιώργος Καράβας συγκέντρωσε όλα τα φώτα πάνω του, αφού η γνωστή φίρμα Maison, που την ίδρυσαν οι γνωστοί σχεδιαστές Giovanni και Giacomo Canali, τον επέλεξε ως κεντρικό πρόσωπο της επίδειξής της. Το «δικό μας» μοντέλο άνοιξε και έκλεισε το σόου φορώντας δύο εντυπωσιακά παλτά, μέρος της συλλογής των σχεδιαστών για την επόμενη χειμερινή σεζόν.

Ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος, όπως φαίνεται, έχει μεγάλη ζήτηση και εκτός των συνόρων της Ευρώπης, έγινε και το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας των βρετανικών καταστημάτων Harrods, που γυρίστηκε για να προβληθεί στη μακρινή Αυστραλία. Πρόκειται για ακόμα μία μεγάλη επιτυχία του μοντέλου, που στο ενεργητικό του έχει συνεργασίες με τον Armani, τον Ferre, τη Vivienne Westwood, τον Jean-Paul Gaultier αλλά και με τον οίκο Ηermes, του οποίου την καμπάνια ανέλαβε πριν από λίγους μήνες συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των ανθρώπων της μόδας σε διεθνές επίπεδο.

Ο Γιώργος Καράβας ήθελε να γίνει δημοσιογράφος, αλλά γρήγορα τον κέρδισε το μόντελινγκ με την προτροπή της Γιάννας Νταρίλη, με την οποία συνεργαζόταν σε αθλητική εκπομπή. Εδώ και πέντε-έξι χρόνια με τη βοήθεια μάνατζέρ του Ελιο Αλνέτι, ο οποίος τον βοήθησε πολύ στην καριέρα του στο εξωτερικό, συνεργάζεται με αρκετά γραφεία μοντέλων σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Βερολίνο, το Αμβούργο και το Λος Αντζελες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Espresso» είχε δηλώσει για τη δουλειά του στο εξωτερικό: «Ημουν αρκετά τυχερός σε αυτό το κομμάτι, μιας και κανείς δεν σου εγγυάται πως θα έχεις δουλειά με το που πας στο εξωτερικό. Η αγορά στο εξωτερικό είναι πραγματική ζούγκλα, με μεγάλη προσφορά και απαιτεί πολύ τρέξιμο και προσπάθεια. Συνάντησα μεγάλες δυσκολίες, δεν ήταν όλα ρόδινα, ούτε κατά διάνοια. Οποιοσδήποτε επιλέγει να εργαστεί στο εξωτερικό υφίσταται ουσιαστικά όσα και ένας μετανάστης. Το καθημερινό άγχος στην αγορά εργασίας ήταν μεγάλο, μιας και καθημερινά βρισκόμουν υπό κρίση. Αφήστε και τα χιλιόμετρα που κατάπινα κάθε μέρα… Εξίσου σημαντικό, αν όχι σημαντικότερο, ήταν το γεγονός πως βρισκόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την πατρίδα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Ο Γιώργος Καράβας ασχολείται επίσης με τη γυμναστική ως personal trainer και δηλώνει ευτυχισμένος που επέλεξε και αυτή τη δουλειά: «Η γυμναστική πάντοτε ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και πλέον είναι το σημαντικότερο. Είναι αυτό που αγαπάω και με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Νιώθω ότι συμβάλλω κι εγώ -έστω και ελάχιστα- τόσο στο κομμάτι του σώματος όσο και στην ψυχολογία του ασκουμένου» υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ


Από το Μεσολόγγι στις πασαρέλες του Μιλάνου με ρούχα Ferre! 

Η Μεσολογγίτισσα Λίντα Ευαγγελίστα είναι μόλις δεκαεννέα χρόνων και ακούει στο όνομα Ροζάνα Γεωργίου ή Ρος, όπως είναι γνωστή στις διεθνείς πασαρέλες. Η Ελληνίδα καλλονή διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στα ντεφιλέ του εξωτερικού, ενώ πρόσφατα έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο περπατώντας στο catwalk με δημιουργία του οίκου Gianfranco Ferre.

Μέχρι πέρσι η Ροζάνα Γεωργίου μοίραζε επιτυχώς τον χρόνο της ανάμεσα στα θρανία της Γ’ Λυκείου και στις πασαρέλες φορώντας δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως. Οπως δείχνει η πορεία της, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να θεωρείται top model.

Η ίδια ξεκίνησε το μόντελινγκ απλώς για να αποφύγει την κατασκήνωση: «Ηταν καλοκαίρι και οι δικοί μου ήθελαν να με στείλουν κατασκήνωση γιατί εγώ τους ζητούσα κάθε μέρα χρήματα για να βγαίνω με τους φίλους μου, κάτι που δεν γινόταν. Οπότε λέω: “Δεν πάω σε αυτή τη δουλειά, να βγάζω τα δικά μου χρήματα και να γλιτώσω και την κατασκήνωση;” Και κάπως έτσι ξεκίνησα. Είχα έναν γνωστό ο οποίος γνώριζε τη μάνατζέρ μου Βάσω Μπανιά και της μίλησε για μένα. Πήγα, με είδε και έτσι ξαφνικά ξεκίνησα εντελώς για πλάκα» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η όμορφη Ρος θεωρεί πως το πιο δυνατό σημείο στο πρόσωπό της είναι η μύτη της, ενώ το ατού της είναι πως μπορεί και μεταμορφώνεται. Οσο για το αν αισθάνεται Barbie, έχει πει πως: «είμαι αγοροκόριτσο. Εντελώς χύμα. Φοράω ένα τζιν, ένα T-shirt και πάμε».

 ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...