Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ενα μουσικό «Sold out» με αναδρομή στα παλιά

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και οι φίλοι του Μπάμπης Στόκας, Μίλτος Πασχαλίδης και Δήμητρα Παπίου καλεσμένοι του Γιώργου Παπαδάκη.

Αυτό το Σάββατο ο Γιώργος Παπαδάκης μας παρουσιάζει μια παρέα που αγαπάμε πολύ, αλλά σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από την τηλεόραση. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και οι φίλοι του Μπάμπης Στόκας, Μίλτος Πασχαλίδης, Δήμητρα Παπίου, καθώς και οι ταλαντούχοι μουσικοί τους συναντούν τον αγαπητό παρουσιαστή στην εκπομπή «Sold Out» και μας προσκαλούν σε μια βραδιά πέρα από τα καθιερωμένα.

Ολοι μαζί θυμούνται τις σημαντικότερες στιγμές τους και μοιράζονται με εμάς ξεχωριστές ιστορίες από τα παλιά. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αποκαλύπτει ποιο τραγούδι έγραψε για τη σύζυγό του και ποιο για την κόρη του. Ο πετυχημένος τραγουδιστής είναι και πάνω απ’ όλα ευαίσθητος άνθρωπος, γι’ αυτό και δεν θα διστάσει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, ακόμη και μπροστά στην κάμερα, και να συγκινηθεί όταν θα δει το βίντεο με την κόρη του. Επίσης με αφορμή αυτή την τόσο ξεχωριστή μουσική συνάντηση θα διηγηθεί πώς ξεκίνησαν όλα στην καριέρα του και θα μιλήσει για το τραγούδι που στάθηκε σταθμός στη ζωή του.

Ο Μπάμπης Στόκας, με τη σειρά του, θυμάται τους Πυξ Λαξ και ο Μίλτος Πασχαλίδης τον μοναδικό Δημήτρη Μητροπάνο. Εκτός όμως από τις δικές τους επιτυχίες που ερμηνεύουν ακόμη μία φορά, μία από τις εκπλήξεις που περιμένουν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είναι όταν σύσσωμη η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου δίνει το παρών στο πλατό, ενώ η Δήμητρα Παπίου, από την πλευρά της, υπόσχεται πως αυτή η νύχτα θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Από την άλλη, τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους που τα συνόδευαν βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Αυτό άλλωστε φάνηκε όχι μόνο κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, αλλά και όταν έσβησαν οι κάμερες. Αφού το άγχος είχε φύγει, η παρέα αποφάσισε να παρατείνει την παρουσία της στο πλατό απολαμβάνοντας τους υπέροχους κρητικούς μεζέδες.

Μάλιστα με την ξεχωριστή μουσική παρέα κάθισε και ο Γιώργος Παπαδάκης, παρά το γεγονός πως την επόμενη μέρα είχε πρωινό ξύπνημα. Ωστόσο, επειδή εκείνη την ημέρα βρισκόταν σε εξέλιξη το θέμα με την Κύπρο, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι συνεργάτες του στην πρωινή εκπομπή τον ενημέρωναν για τις εξελίξεις και αμέσως μετά έκαναν ένα πλάνο για τα θέματα που θα παρουσίαζαν. Περισσότερα όμως μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, απόψε στις 21.00.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...