Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Προβλέψεις για 1/4

ΚΡΙΟΣ Αυτή η μέρα είναι μέρα μετάνοιας, άφεσης αμαρτιών και ηθικής κάθαρσης. Εξαλείψτε όλη την επιθετικότητα και την επιθυμία για κυριαρχία. Αφήστε τους άλλους να σας δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Περάστε την ημέρα σε στενό οικογενειακό ή φιλικό κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ Αφήστε να μπουν στην ψυχή σας η ειρήνη και η αρμονία. Είναι προτιμότερο να περάστε τη μέρα σας με τους συγγενείς και τους φίλους σας. Δώστε στην υγεία σας την προσοχή που της αρμόζει. Μην παρασύρεστε από βλαβερές συνήθειες, όπως το αλκοόλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο εσωτερικός σας κόσμος μπορεί να απαιτήσει νέες εμπειρίες. Τα άστρα όμως σας προειδοποιούν για τυχαίες γνωριμίες που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τους καβγάδες, τα σκληρά λόγια και τις αβάσιμες κατηγορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η οικονομική κατάσταση φαίνεται να επιδεινώνεται ελαφρώς για διάφορους λόγους, οπότε ρυθμίστε με μεγαλύτερη προσοχή τα σχετικά θέματα. Ολοκληρώστε τις παλιές σας δουλειές και ορίστε τι θέλετε στο μέλλον. Η μέρα θα έχει απογοητεύσεις στον έρωτα.

ΛΕΩΝ Η μέρα είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και επικοινωνία. Οι δουλειές σας απαιτούν συγκέντρωση. Η μέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ισορροπία και δικαιοσύνη. Τα άστρα είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας για την επίτευξη των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Μην παρασύρεστε από δελεαστικές προτάσεις. Μια απρόσμενη είδηση θα σας κάνει να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας. Μια διαφωνία με τον σύντροφό σας μπορεί να εξελιχθεί σε παρεξήγηση ή καβγά.

ΖΥΓΟΣ Ιδανική μέρα για ταξίδια και συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η εμπειρία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την κούραση και τη ρουτίνα, ενώ θα ξαναβρείτε το θάρρος και την αισιοδοξία σας. Στη προσωπική σας ζωή βρίσκεστε σε δίλημμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αποφύγετε επενδύσεις ή μεγάλες αγορές, διότι ο συνδυασμών των πλανητών είναι δυσμενής και μπορεί να προκαλέσει ζημίες. Το βραδύ αφιερώστε το στον εαυτό σας και στην ξεκούραση. Μην προσβάλλετε τον αγαπημένο σας με τη συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας περιβάλλουν από όλες τις πλευρές. Αντί να ξεκουράζεστε όλη μέρα, είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα καθήκοντά σας. Προσέξτε γιατί κάθε μικρή διαμάχη μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο καβγά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σήμερα προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε πιο διακριτικά. Μην παρασυρθείτε από ελκυστικές προτάσεις που θα σας γίνουν και αποφύγετε τυχαίες γνωριμίες. Απρόσμενη είδηση μπορεί να αλλάξει όλα τα σχέδιά σας. Αντιμετωπίστε με μετριοπάθεια οτιδήποτε νέο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σήμερα μπορεί να βρεθείτε με κάποιο απρόσμενο κέρδος ή να επιτύχετε κάποια καλή συμφωνία. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα σας ενθουσιάσουν η ειλικρίνεια και τη ζεστασιά του συντρόφου σας. Θα ήταν καλό να αναλύσετε τις δυνατότητες και τις ικανότητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ Πρέπει να μάθετε να προσαρμόζεστε στην πραγματικότητα. Μην πάτε να κάνετε κάτι που δεν μπορείτε. Αποφύγετε αυτό το διάστημα κάθε είδους επενδύσεις. Μια μικρή ανάπαυλα θα ήταν χρήσιμη. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...