Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Προβλέψεις για 3/4

ΚΡΙΟΣ: Για τους Κριούς καλλιτέχνες η μέρα θα είναι καλή και δημιουργική. Κάποιο ερωτικό ραντεβού είναι πιθανόν να φέρει απογοήτευση στις γυναίκες Κριούς. Δεν αποκλείεται όμως οι άντρες να καταφέρουν να λύσουν με επιτυχία καθημερινά οικονομικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δύσκολη μέρα που συνδέεται με την πνευματική κούραση, την αναθεώρηση αξιών ή το ξεπέρασμα αμφιβολιών. Τα άστρα συμβουλεύουν να τελειοποιήσετε όλα τα θέματα που αφήσατε πίσω σας. Θα σας γίνει κάποια πρόταση, η οποία απαιτεί προσοχή και χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα άστρα προβλέπουν ένα απρόσμενο δώρο. Ωστόσο να θυμάστε ότι θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να ξεπληρώσετε όλα τα καλά που έχετε εισπράξει. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να δείξετε τις ικανότητές σας σε όλους τους τομείς και κυρίως στον επαγγελματικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή τη μέρα πρέπει να την αφιερώσετε στον έρωτα και την αγάπη. Ολοκληρώστε όλα τα πράγματα που ξεκινήσατε και αφήσατε στη μέση. Θα συναντηθείτε με έναν πολύ σημαντικό για εσάς άνθρωπο, που σας ξέρει και σας καταλαβαίνει. Η μέρα είναι πολύ καλή μέρα για ταξίδια.

ΛΕΩΝ: Κάποιο ραντεβού ή η ανάρμοστη ενέργεια κάποιου από την παρέα σας θα απογοητεύσει τις γυναίκες του ζωδίου. Η μέρα θεωρείται πολύ ευνοϊκή για το ξεκίνημα μιας σχέσης. Οι άντρες θα αντιμετωπίσετε επιτυχώς τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σας σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν αποκλείεται να καταφέρετε να λύσετε με επιτυχία τα ερωτικά σας προβλήματα ή μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας. Τα άστρα προβλέπουν μια ευχάριστη είδηση ή κάποιο δώρο.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θεωρείται κατάλληλη για την έκφραση της δημιουργικότητάς σας, αλλά και για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με άτομα του περιβάλλοντός σας. Ενα αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας δώσει χαρά και ευτυχία. Περάστε αρκετό χρόνο με τα παιδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δύσκολη μέρα. Να θυμάστε ότι η διαφωνία με τον εαυτό σας είναι η βάση για τις γκάφες και τα λάθη στη ζωή. Ισως δυσκολέψουν οι σχέσεις σας στην εργασία σας. Από εσάς θα εξαρτηθεί το αν θα ή θα συνεχίσετε να δουλεύετε με τους ίδιους όρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργητική είναι η σημερινή μέρα. Ισως σας ανοιχτούν δρόμοι που θα οδηγήσουν σε ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας πλάνα ή στην ανάπτυξη της καριέρας σας. Πολύ καλή είναι επίσης η μέρα σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας. Ευνοούνται οι ρομαντικές περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συλλογικές δράσεις, οπότε είναι προτιμότερο να εργαστείτε σήμερα μόνοι σας. Μη χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας, αφού πολλά σχέδιά σας μένουν ανεκπλήρωτα. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να φέρει προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δύσκολη μέρα. Ισως να έχετε συγκρούσεις με την οικογένειά σας και τα παιδιά ή να ακούσετε ψέματα από τη μεριά του συντρόφου σας. Προσέξτε την υγεία σας. Αν σήμερα είστε άρρωστοι, τότε η ασθένεια μπορεί να κρατήσει αρκετό καιρό. Προσέξτε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Η οικονομική κατάσταση πολλών από εσάς είναι ασταθής. Οι επαγγελματίες μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιες αλλαγές στην κοινωνική τους ζωή. Μην απελπίζεστε όμως. Τα εμπόδια που παρουσιάζονται είναι προσωρινά και σύντομα θα είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...