Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σάλος στη Γαλλία με αυτοκτονία σε ριάλιτι

Εβαλε τέλος στη ζωή του ο γιατρός του «Survivor» μετά τον θάνατο παίκτη.

Δεύτερη ανθρώπινη απώλεια μέσα σε δέκα μέρες σε γαλλικό ριάλιτι τύπου «Survivor», λόγω ευθιξίας! Ο γιατρός του ριάλιτι «Koh-Lanta», ενός από τα πιο δημοφιλή της γαλλικής τηλεόρασης, αυτοκτόνησε μία εβδομάδα μετά τον θάνατο από καρδιακή προσβολή ενός νεαρού παίκτη. Ο δρ Τιερί Κοστά αυτοκτόνησε στην Καμπότζη, όπου ήταν προγραμματισμένα τα γυρίσματα του νέου κύκλου του ριάλιτι, τα οποία ωστόσο είχαν σταματήσει μετά τον θάνατο του Ζεράλ Μπαμπέν. Στην επιστολή που άφησε ο Κοστά και η οποία δημοσιεύτηκε ολόκληρη στο σάιτ του καναλιού TV1 που πρόβαλλε το ριάλιτι, ο τραγικός γιατρός εξηγεί ότι τα ΜΜΕ προέβησαν σε «άδικες κατηγορίες και συμπεράσματα» για τον τρόπο με τον οποίο είχε χειριστεί την υγεία του Μπαμπέν.

Η αλήθεια είναι ότι μερικά μέσα είχαν φιλοξενήσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες πέρασε πολύς χρόνος από τη λιποθυμία του 25χρονου παίκτη μέχρι να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. «Τις μέρες που πέρασαν το όνομά μου σπιλώθηκε στα μίντια. Στα είκοσι χρόνια που ασχολούμαι με την Ιατρική πάντα προσπαθούσα να δουλεύω σκληρά, με σεβασμό για τους ασθενείς μου, αγάπη για την Ιατρική και τιμώντας τον όρκο στον Ιπποκράτη. Εχω σήμερα την αίσθηση ότι όλες αυτές οι προσπάθειες καταστράφηκαν από αναληθή δημοσιεύματα. Δεν θα τολμούσα να ξανακοιτάξω κανέναν στα μάτια στη Γαλλία χωρίς να αναρωτιέμαι αν έχουν πάψει να με εμπιστεύονται» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αυτόχειρας γιατρός. 

Ο Κοστά, που εξειδικευόταν στα επείγοντα περιστατικά, ήταν υπεύθυνος για την υγεία των παικτών στις τέσσερις τελευταίες σεζόν του ριάλιτι, στο οποίο οι συμμετέχοντες πρέπει να καταφέρουν να αντέξουν στις συνθήκες ενός ακατοίκητου νησιού. H παραγωγή του «Koh-Lanta» προετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της 16ης σεζόν, όταν ο Ζεράλ Μπαμπέν ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αλλά υπέστη μια σειρά καρδιακές ανακοπές κατά την αεροδιακομιδή και όταν τελικά έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από εκείνη τη στιγμή η παραγωγή είχε αποφασίσει να σταματήσει τα γυρίσματα ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...