Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

COSMOTE: 27% γρηγορότερο δίκτυο για mobile internet από τον δεύτερο πάροχο στην Ελλάδα

Το πιο γρήγορο δίκτυο για mobile internet στην Ελλάδα και 27% ταχύτερο από τον δεύτερο πάροχο διαθέτει η COSMOTE, σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest, του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, που είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή μετρήσεων internet παγκοσμίως. Η COSMOTE καταλαμβάνει την 12η θέση στην Ευρώπη ανάμεσα σε περισσότερους από 140 παρόχους, αποδεικνύοντας πως συνεχίζει να επενδύει ουσιαστικά στην τεχνολογική της υπεροχή και στην ανάπτυξη του δικτύου της.

Τα αποτελέσματα που αφορούν την Ελλάδα βασίζονται σε 150.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα και αναφέρονται στο μέσο όρο ταχύτητας downloading των μετρήσεων σε μηνιαία βάση, που πραγματοποιήθηκαν τους 6 τελευταίους μήνες και βελτιώνονται δυναμικά όσο προστίθενται χρήστες με μετρήσεις.

«Οι μετρήσεις αυτές επιβεβαιώνουν την τεχνολογική μας υπεροχή και τη δέσμευσή μας να συνεχίζουμε, μέσω σταθερών επενδύσεων, να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτική επικοινωνία. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, αναβαθμίζουμε διαρκώς το δίκτυό μας με στόχο μέσα στη χρονιά η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G της COSMOTE να φτάσει στο 70% και όλο και περισσότεροι πελάτες μας να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες mobile internet», δήλωσε σχετικά o κ. Γ.Τσώνης Γενικός Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.

Το δίκτυο 4G της COSMOTE, με τη μεγαλύτερη κάλυψη στην Ελλάδα, καλύπτει ήδη όλες τις πόλεις άνω των 50.000 κατοίκων αλλά και πολλές μικρότερες σε όλη την χώρα καθώς και όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, προσφέροντας υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα2. Η χωρητικότητα mobile broadband του δικτύου 3G αυξήθηκε κατά 32% μέσα στο τελευταίο 12μηνο, εξυπηρετώντας με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες των πελατών. Επιπλέον, το δίκτυο της COSMOTE προσφέρει και την καλύτερη εμπειρία φωνής, με το HD Voice, που μόνο η COSMOTE προσφέρει στην Ελλάδα.

Το Speedtest της OOKLA είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο μέτρησης της ταχύτητας του mobile Internet σε διεθνές επίπεδο, σημειώνοντας περισσότερα από 5εκατ. test την ημέρα, σε 2.500 servers παγκοσμίως. Για όσους θέλουν να ανακαλύψουν και μόνοι τους την ταχύτητα του δικτύου μπορούν να κάνουν το τεστ στο www.cosmote.gr/speedtest.

Σχετικά με το OOKLA SPEEDTEST

Το OOKLA Speedtest είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο διαδικτυακών μετρήσεων στον κόσμο, μέσω του οποίου εκατομμύρια χρηστών έχουν τη δυνατότητα να μετρούν την απόδοση του δικτύου τους σε καθημερινή βάση. Φημίζεται για την ακρίβεια, την αξιοπιστία και την ευκολία στη χρήση του.

Το OOKLA προσφέρει τη δωρεάν υπηρεσία Net Index, η οποία επιτρέπει σε κάθε χρήστη ευρυζωνικού δικτύου στον κόσμο να έχει πλήρη εικόνα της παγκόσμιας ευρυζωνικής απόδοσής του. Προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης σε downloads, uploads και ποιότητα γραμμής στις συνδέσεις μεταξύ τοπικών και διεθνών, είτε σταθερών είτε κινητών, διαδικτυακών παρόχων. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τα δεδομένα των υπηρεσιών παροχής διαδικτύου και να διαπιστώσουν αν τους προσφέρονται οι συμφωνημένες ταχύτητες. Η συγκεκριμένη δωρεάν υπηρεσία (Net Index) αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε νέα (beta) έκδοση που επιτρέπει στο χρήση να πλοηγηθεί ανά τον κόσμο και να ελέγξει τις προδιαγραφές/επιδόσεις κάθε χώρας, καθώς και τη σχετική κατάταξη των χωρών και απανταχού διαχειριστών ανά τον κόσμο.

*5 εκατομμύρια έλεγχοι καθημερινά

*350 εκατομμύρια χρήστες κατά το περασμένο έτος 

*2.600 διακομιστές δοκιμών (testing servers) σε όλον τον κόσμο (σε συνεργασία με τοπικές υπηρεσίες παροχής διαδικτύου)

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....