Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

«Μακροβούτι» στα λουλούδια από Μαζωνάκη

Βροχή από… πανέρια δέχτηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να μην μπορεί να κουνηθεί.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πνίγεται κυριολεκτικά στα… λουλούδια τα οποία «εκτόξευσαν» πάνω του θαμώνες του νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη στο οποίο εμφανίζεται.

Προφανώς οι συγκεκριμένοι θαμώνες αγνοούν τι εστί οικονομική οικονομική κρίση, μια και τα πανέρια έφευγαν από τα χέρια τους με αστραπιαίες κινήσεις, σε τέτοιο βαθμό που κάποια στιγμή φαινόταν (όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία) μόνο το κεφάλι του τραγουδιστή. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος ξεκίνησε μαζί με την Κατερίνα Στανίση τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, έδειχνε να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις θαυμασμού από τους φαν του, οι οποίοι απέδειξαν ότι έχουν γερό πορτοφόλι! Το τσουνάμι από πανέρια έπληξε τον «Μαζώ» το βράδυ του Σαββάτου. Στο νυχτερινό κέντρο επικρατούσε το αδιαχώρητο τόσο στα τραπέζια όσο και πάνω στην πίστα!

Με το που εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκίνησαν να πετούν ακατάπαυστα λουλούδια, με αποτέλεσμα γύρω στις 2.00 η πίστα να έχει γεμίσει από πανέρια και να έχει σχηματιστεί ένα βουνό με λουλούδια. Ο Μαζωνάκης κάποια στιγμή… εγκλωβίστηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να κουνηθεί. Μάλιστα το διασκέδασε τόσο πολύ που δεν ήθελε να φύγει για να βγει στο επόμενο πρόγραμμα η Κατερίνα Στανίση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάστηκαν τουλάχιστον δέκα λεπτά προκειμένου οι υπεύθυνοι να απεγκλωβίσουν τον τραγουδιστή και να καθαρίσουν την πίστα ώστε να βγει να τραγουδήσει η Κατερίνα Στανίση. Αν και η πλειοψηφία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να περνά έξω από την είσοδο του νυχτερινού κέντρου εξαιτίας της κρίσης, κάποιο συντοπίτες τους φροντίζουν να δείχνουν στη… Μέρκελ που δεν τους αγγίζουν ούτε μνημόνια ούτε η τρόικα, κάνοντας υπέρογκους λογαριασμούς.

Κατά τ’ άλλα ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Κατερίνα Στανίση τα δίνουν όλα επί σκηνής. Από τα highlights της βραδιάς είναι όταν ο «Μαζώ» με την Κατερίνα Στανίση τραγουδούν το «Σ’ έχω κάνει θεό» και ο εκείνος γονατίζει μπροστά στα πόδια της. Μάλιστα και οι δυο τους διέψευσαν στην πρεμιέρα τις φήμες που τους θέλουν να έχουν κόντρα. Μαζωνάκης και Στανίση έχουν γίνει το απόλυτο νυχτερινό σχήμα της Θεσσαλονίκης, αφού η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο και το κέφι δεν σταματάει με τίποτα.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...