Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Πόλεμος» Βαρθακούρη – Πλούταρχου

Τα μηνύματα του γιου του Γιάννη Πάριου για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεσπαθώνει εναντίον του «καλύτερου παιδιού»! Ο γιος του Γιάννη Πάριου σε ένα μακροσκελές και πολύ αποκαλυπτικό μήνυμά του στο Facebook «φωτογραφίζει» τον Γιάννη Πλούταρχο ως υπεύθυνο της μεγάλης ταλαιπωρίας πoυ πέρασε, καθώς έγραψε στον τραγουδιστή δύο τραγούδια τα οποία όμως δεν συμπεριλήφθηκαν στο νέο CD του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο «πόλεμος» του Χάρη Βαρθακούρη εναντίον του Γιάννη Πλούταρχου ξεκίνησε τη Δευτέρα, όταν ο δεύτερος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Εκείνη την ημέρα o γιος του Γιάννη Πάριου (ο οποίος μας έχει συνηθίσει στο να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του για διάφορους συναδέλφους του, και όχι μόνο μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης…) δημοσίευσε το πρώτο του tweet με αποδέκτη τον Γιάννη Πλούταρχο, γεγονός που φάνηκε από το τέλος του μηνύματός του, αφού χρησιμοποίησε ένα πολύ γνωστό κομμάτι του συναδέλφου του. «Οταν η χτένα γίνεται μικρόφωνο και ο καθρέφτης γίνεται κάμερα, τότε τα μυαλά σου παίρνουν πολύ αέρα από το σπασμένο σου το τζάμι», έγραψε ο γιος του Γιάννη Πάριου και επανήλθε την επόμενη μέρα με νεότερο tweet στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά με πιο… δηκτικούς χαρακτηρισμούς: «Μπορεί εσύ να λες ότι είσαι το καλύτερο παιδί, αλλά δυστυχώς είσαι ΚΑΚΟΣ ΕΩΣ… ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ χαρακτήρας! Και δειλός! Και λυπάμαι!».

Η αλήθεια είναι πως αρχικά όλοι όσοι διάβασαν τα μηνύματα δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τον λόγο του… μένους του Βαρθακούρη εναντίον του Πλούταρχου, μια και ώς τότε δεν είχε γίνει γνωστή κάποια κόντρα μεταξύ τους. Ο Χάρης Βαρθακούρης, όμως, δεν άργησε να γίνει πιο… σαφής  (έστω και αν σε κανένα από τα διαδικτυακά μηνύματά του δεν αναφέρει το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου), καθώς χτες ανάρτησε στο Διαδίκτυο  ένα τρίτο μακροσκελές μήνυμα στο οποίο περιγράφει την περιπέτειά του: βιάστηκε -ενώ ήταν σε φάση ανάρρωσης- να γράψει δύο τραγούδια για τον νέο δίσκο του συναδέλφου του, που τελικά δεν μπήκαν στο CD – χωρίς να τον ενημερώσει κανείς, όπως τονίζει ο ίδιος.

Αρχικά, ο… οργισμένος τραγουδιστής και συνθέτης, απευθυνόμενος σε «πιστά σκυλάκια» και «φανατικούς θαυμαστές», περιγράφει (σε «δεύτερο πρόσωπο» πάντα) τις συνθήκες υπό τις οποίες έγραψε αυτά τα δύο τραγούδια. «Παρ’ όλη την απίστευτη ταλαιπωρία σου, ξενυχτάς, παραμελείς άλλες σου επαγγελματικές υποχρεώσεις (διότι βιάζεται κάποιος), παραμελείς τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, κάνεις ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα για να πηγαίνεις στο studio, διότι είναι πολύ μακριά από το σπίτι σου, περνάς μέρες και εκεί για να ηχογραφήσεις, να ενορχηστρώσεις και όλα αυτά ΕΝΩ ΠΟΝΑΣ σε βαθμό να θέλεις να αυτοκτονήσεις!»

Ο Χάρης Βαρθακούρης στη συνέχεια του μηνύματος αναφέρεται στο «φιλαράκι» του που δεν τον πήρε να του εξηγήσει «αντρίκια και σταράτα» πως τελικά δεν θα έμπαινε στο CD κανένα από τα δύο τραγούδια που του έγραψε, τονίζοντας ότι έτσι θα έκανε εκείνος, «γιατί έτσι κάνουν οι άντρες». Και το μήνυμά του καταλήγει ως εξής: «Οχι φιλαράκι, κερατάς και δαρμένος εγώ δεν θα γίνω… Θα τα πούμε μέσω τρίτων πολύ σύντομα».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...