Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρόμος για τον πατέρα της Μπουλέ

Επίθεση με μπαλτά κατά του δημάρχου Ναυπακτίας – Σοκαρισμένη δηλώνει η παρουσιάστρια

3335d87d4Επιτέθηκαν με μπαλτά στον δήμαρχο πατέρα της Νάντιας Μπουλέ! Σοκαρισμένη είναι η Νάντια Μπουλέ από την επίθεση που δέχτηκε ο πατέρας της από εξαγριωμένο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κρατώντας έναν μπαλτά κινήθηκε προς το μέρος του με βρισιές και απειλές και απαίτησε να συζητηθεί άμεσα προσωπικό του θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία της στον δήμαρχο πατέρα της (σε κάθε της συνέντευξη δεν παραλείπει να αναφερθεί στους ιδιαίτερους δεσμούς αγάπης που τη συνδέουν μαζί του), πέρασε στιγμές αγωνίας μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο πολυαγαπημένος της μπαμπάς είναι καλά και ότι δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό στη διάρκεια του θλιβερού περιστατικού που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας. «Πήγα να πάθω εγκεφαλικό», εκμυστηρεύτηκε η ίδια σε συνάδελφό της που επικοινώνησε μαζί της λίγο μετά το περιστατικό. Η ξανθιά ΤV persona, αφού ηρέμησε και επικοινώνησε με τον αγαπημένο της πατέρα, έπαψε να απαντά στο κινητό της τηλέφωνο που χτυπούσε συνεχώς, καθώς φίλοι, γνωστοί, αλλά και δημοσιογράφοι όλων των μέσων προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της θέλοντας να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τι έγινε

Οι σκηνές πανικού που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας, όταν ξαφνικά εξαγριωμένος δημότης κρατώντας νάιλον τσάντα που περιείχε έναν μπαλτά κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του δημάρχου Γιάννη Μπουλέ, καταγράφηκαν πάντως και σε βίντεο. Ο δημότης, που ήταν εκτός εαυτού, άρχισε να εκτοξεύει απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον δήμαρχο απαιτώντας να εξευρεθεί λύση σε ένα προσωπικό του θέμα. Αναστατωμένα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγο αργότερα κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον ταραξία και του πέρασαν χειροπέδες. Ο εξαγριωμένος άντρας απείλησε με μπαλτά τον δήμαρχο Ναυπακτίας και πατέρα της Νάντιας Μπουλέ επειδή ήθελε να συζητηθεί το θέμα 34 της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε την τοποθέτηση εικονοστασίου και τη δημιουργία ιδιωτικού κοιμητηρίου κοντά στην περιοχή του. Οπως είπε, αν ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο δεν συμμορφώνονταν με την απαίτησή του, δεν θα επέτρεπε να συνεχιστεί η συνεδρίαση! «Δεν δέχομαι κουβέντα! Το θέμα θα συζητηθεί πρώτο», τον άκουσαν να λέει κάποιοι από τους παριστάμενους!

Περιγράφοντας στην «Espresso» καρέ-καρέ το περιστατικό, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κώστας Σταυρόπουλος, που ήταν παρών, τονίζει: «Στο στάδιο των ανακοινώσεων, λίγη ώρα αφότου είχε ξεκινήσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ένας άντρας πλησίασε τον δήμαρχο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να βρίζει και να απειλεί. Κάποια στιγμή πήγε να βγάλει κάτι από την τσάντα αλλά φαντάστηκα ότι ήταν χαρτιά, δεν πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να ήταν μπαλτάς. Οταν αντιληφθήκαμε τι συνέβαινε, ένας σύμβουλος και ο τεχνικός της ηχογράφησης τον συγκράτησαν και διεκόπη η συνεδρίαση. Στη συνέχεια έφτασε και η αστυνομία και του πέρασε χειροπέδες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού ο δήμαρχος παρέμεινε ψύχραιμος».

Τι λέει ο Γιάννης Μπουλές

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας σε συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι δεν ζήτησε την ποινική δίωξη του δημότη, εξηγώντας πως «πρόκειται για μια ενέργεια ενός ανθρώπου που είχε προβλήματα υγείας» και επέρριψε ευθύνες για το γεγονός στην αντιπολίτευση. Μάλιστα ανέφερε και ένα περιστατικό κατά το οποίο ο επικεφαλής της αντίπαλης δημοτικής παράταξης χαιρέτησε την ενέργεια δημοτών που κατέλαβαν τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. «Πρέπει να σεβαστούμε το προσωπικό πρόβλημα ενός συμπολίτη μας και να δούμε την άλλη πλευρά του ζητήματος, που αφορά τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και των θεσμών γενικότερα. Νομίζω ότι η φράση που είπε αυτός ο άνθρωπος, ότι “αν δεν λυθεί το θέμα μου, δεν θα αφήσω να γίνει το δημοτικό συμβούλιο”, έχει τη βάση της σε προηγούμενη ενέργεια άλλων, που με το ίδιο σκεπτικό εμπόδισαν τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, όπως επίσης έχει τη βάση της στην ενθάρρυνση της αντιπολίτευσης, και μάλιστα με συγκεκριμένο χαιρετισμό τέτοιων ενεργειών από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης», δήλωσε ο κ. Μπουλές.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...