Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Προβλέψεις για 4/3

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας για επικοινωνία είναι έντονη και ίσως μιλήσετε με άτομα που έχετε καιρό να μάθετε νέα τους. Αν νιώσετε την τάση να κάνετε κάτι διαφορετικό, προχωρήστε άφοβα, καθώς θα ικανοποιηθείτε βαθιά και θα εμπλουτίσετε τους ψυχικούς και πνευματικούς σας ορίζοντες. Αποφύγετε όμως παρακινδυνευμένες κινήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ καλές εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας μπορείτε να περιμένετε για σήμερα. Οι προσπάθειές σας είναι σωστά συντονισμένες και πετυχαίνουν εύκολα τον στόχο τους. Υπάρχουν και διάφορα έκτακτα γεγονότα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, με αποτέλεσμα να νιώσετε πολύ ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις γύρω από το πρόσωπό σας. Χάρη στην ειλικρίνεια αλλά και στα επιχειρήματά σας είναι βέβαιο πως θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την τάξη. Ακούστε λίγο περισσότερο τον σύντροφό σας, αφού σίγουρα θα έχει ενδιαφέροντα πράγματα να σας πει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν προσφέροντάς σας ικανοποιητικά κέρδη, ενώ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και ένα καλό προγραμματισμό για να οργανώσετε τα έξοδά σας. Η ακτινοβολία σας είναι έντονη και κανείς δεν μπορεί να σας αρνηθεί τίποτα. 

ΛΕΩΝ: Η διαίσθησή σας είναι έντονα ενεργοποιημένη και καθοδηγεί τα βήματά σας. Εμπιστευτείτε την και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πολύ καλά, καθώς χειρίζεστε ορθά τις καταστάσεις και βεβαιώνεστε για την αγάπη που δείχνει στο πρόσωπό σας ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή είναι μέρα διασκέδασης κι έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά. Κερδίζετε τις εντυπώσεις, οπότε σας είναι πολύ εύκολο να κάνετε καινούργιες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η τύχη είναι με το μέρος σας και όλα συμβάλλουν στην ικανοποίηση των προσδοκιών σας. 

ΖΥΓΟΣ: Οι κινήσεις σας δεν υπαγορεύονται σήμερα από τον ορθολογισμό, αλλά από τη φωνή της διαίσθησής σας. Μη διστάσετε να την ακολουθήσετε, καθώς θα οδηγηθείτε με ευκολία όπου επιθυμείτε. Βοηθήστε κάποιο πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας. Θα αισθανθείτε ωραία και η συμπαντική δικαιοσύνη θα σας ανταμείψει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ολα συνηγορούν στο να κρατήσουν τη διάθεσή σας ανεβασμένη και την αισιοδοξία σας τονωμένη. Ετσι μπορείτε, όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, να τους πετύχετε με μεγαλύτερη ευκολία. Μην απασχολείστε με γεγονότα του παρελθόντος, που δεν έχουν σημασία. Τώρα σάς δίνεται η ευκαιρία για μια καινούργια πορεία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διορατικότητα που σας χαρακτηρίζει είναι ενισχυμένη, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις των άλλων και να εισχωρείτε στο βάθος των γεγονότων. Μια ενδοσκόπηση και σε εσάς τους ίδιους όμως θα αποβεί ιδιαίτερα ωφέλιμη, καθώς θα δείτε τι θέλετε πραγματικά, όπως και τον τρόπο για να το αποκτήσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας, καθώς άλλοτε δείχνετε υπερευαισθησία και άλλοτε σκληρότητα, κάτι που δεν σας βγαίνει σε καλό. Τα άκρα δεν ωφελούν σε τίποτα και με τη λογική που σας διακρίνει σίγουρα θα καταλάβετε πως πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τη φύση σας είστε πρωτοπόρος, κάτι που όλοι εκτιμούν. Προσέξτε όμως στον επαγγελματικό χώρο, καθώς αρκετοί μπορεί να μη σας καταλάβουν και να βρουν τη συμπεριφορά σας προκλητική. Κινηθείτε συντηρητικά και ακολουθήστε την πεπατημένη για να επιτύχετε την ομαλότητα. Προσοχή σε κάποια συνεργασία. 

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα ακούσετε μια πολύ σημαντική είδηση που την περιμένατε εδώ και καιρό, και θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Χάρη στην έντονη επικοινωνιακή σας διάθεση μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ακόμη μπορείτε να ζητήσετε κάποιου είδους βοήθεια ή χάρη. Η ανταπόκριση είναι πολύ θετική.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...