Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Γυναικάς, κοκαϊνομανής και νταής ο Ντε Νίρο

Νέα βιογραφία περιγράφει τον σταρ του Χόλιγουντ ως κοκαϊνομανή, άπιστο, «νταή» και «γυναικά» με προτίμηση στις μαύρες καλλονές της showbiz

Κοκαϊνομανής, αθεράπευτα γυναικάς και άπιστος, «νταής» με τις συντρόφους του και αφοσιωμένος μόνο στην καριέρα του. Ετσι περιγράφεται ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη νέα, μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία του θρύλου της μεγάλης οθόνης με τίτλο «De Niro: A Life». Ο συγγραφέας Shawn Levy υποκλίνεται στο υποκριτικό ταλέντο του μεγάλου σταρ, όμως υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις γιατί κρύβει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του.

Την εποχή του «Ελαφοκυνηγού», του «Ταξιτζή» και του «Νονού 2» ο Ντε Νίρο ήταν βουτηγμένος στην κοκαΐνη, σύμφωνα με τον Levy. Ο Ντε Νίρο και ο Τζον Μπελούτσι ήταν μαζί και έκαναν χρήση ουσιών στο ξενοδοχείο «Σατό Μαρμόντ» του Λος Αντζελες τον Φεβρουάριο του 1982, τη μοιραία βραδιά που ο Μπελούτσι πέθανε από υπερβολική δόση, σύμφωνα με το βιβλίο.

Ζοφερές είναι και οι περιγραφές για την ερωτική ζωή του. Είναι πασίγνωστη η προτίμηση του Ντε Νίρο στις μαύρες καλλονές της showbiz. Η Γουίτνεϊ Χιούστον και η Ναόμι Κάμπελ πέρασαν από τη ζωή και το κρεβάτι του. Η νέα βιογραφία ισχυρίζεται ότι ο Ντε Νίρο κυνηγούσε τις γυναίκες με εμμονή μέχρι να τις «ρίξει» και τις παρατούσε ψυχρά όταν τις βαριόταν. Υπήρξε άπιστος και νταής με τις συντρόφους του. Η Ελένα Σπρινγκς υποστήριξε το 1981 ότι την πίεζε να κάνει άμβλωση όταν έμεινε έγκυος. Το 1998 το όνομά του ενεπλάκη στις έρευνες για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος πορνείας. Νεαρή Αγγλίδα πορνοστάρ είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι είχε σχέσεις με τον Ντε Νίρο. Εκείνος ποτέ δεν αρνήθηκε τη «σχέση», διέψευσε όμως ότι ήταν επί πληρωμή. Το διάστημα εκείνο ήταν παντρεμένος με την Γκρέις Χάιταουερ, με την οποία παραμένουν ζευγάρι.

Η αδυναμία του Ντε Νίρο να παραμείνει συναισθηματικά πιστός οφείλεται στο γεγονός ότι η μητέρα του εγκατέλειψε τον αμφισεξουαλικό πατέρα του και τον ίδιο σε ηλικία μόλις δύο ετών, καταλήγει η αμφιλεγόμενη βιογραφία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...