Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το… βαρύ πυροβολικό γκρεμίζει όλα τα ρεκόρ

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ μπαίνει στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του Ολυμπιακού.

Χαμόγελα σκόρπισε στο λιμάνι η καλή εμφάνιση στο Ηράκλειο. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ταχύτητα στο παιχνίδι τους και είχαν αποτελεσματικότητα στην επίθεση συγκριτικά με τους τελευταίους αγώνες. Ο Μίτσελ είδε τον Ραφίκ Τζιμπούρ να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα και περιμένει από τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λιγκ να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Το «βαρύ πυροβολικό» της πειραϊκής ομάδας έχει πετύχει ήδη 20 γκολ και στις έξι αγωνιστικές που απομένουν μπορεί να σπάσει κι άλλα ρεκόρ. Ηδη έχει ξεπεράσει τον… εαυτό του. Εδώ και καιρό έχει αφήσει πίσω του τα 15 τέρματα που είχε σημειώσει την περίοδο 2007-2008, στην πιο «παραγωγική» σεζόν του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος (ο δεύτερος στον πίνακα Αθανασιάδης είναι αρκετά πίσω, στα 12 γκολ) και αυτό θα το πετύχει πρώτη φορά στην καριέρα του. Επιπλέον βάζει το όνομά του στη λίστα με τους μεγαλύτερους «κανονιέρηδες» του Ολυμπιακού κι αν είναι τυχερός και παράλληλα βρεθεί και σε εξαιρετική κατάσταση στις αγωνιστικές που απομένουν, τότε ίσως απειλήσει το ρεκόρ του Νίκου Αναστόπουλου με 29 γκολ (από τη σεζόν 1982-83).

Με την πολύ καλή χρονιά που κάνει φέτος ο Αλγερινός ασχολήθηκαν ακόμη και στη FIFA. Σε χθεσινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας υπήρξε ένα μικρό αφιέρωμα στον έμπειρο στράικερ, ο οποίος σε λίγες ημέρες (8 Μαρτίου) θα κλείσει τα είκοσι εννέα χρόνια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 

Οι «ερυθρόλευκοι» χόρεψαν πεντοζάλη μέσα στο Ηράκλειο 

Με πρωταγωνιστή τον Ραφίκ Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός χόρεψε… πεντοζάλη τον ΟΦΗ προχθές το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ». Με δύο γκολ του Αλγερινού, που έφτασε πλέον τα είκοσι, κι άλλα δύο από τους Βλαχοδήμο (το πρώτο του με τα ερυθρόλευκα») και Παπάζογλου, οι Πειραιώτες πήραν μια άνετη νίκη (4-0). Ηταν η πέμπτη φορά φέτος που πετυχαίνουν τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα και η δεύτερη εκτός έδρας (είχε προηγηθεί το 0-4 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ). Ο Μίτσελ έδωσε φανέλα βασικού στον Αβραάμ Παπαδόπουλο (φωτό), ο οποίος έπαιξε πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρσι το καλοκαίρι (είχε αγωνιστεί και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καβάλα, αλλά είχε μπει στο ματς ως αλλαγή).

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Κουτσιανικούλης, Ζαχαράκης (46’ Βιτώρος), Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης, Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής (57’ Μπανούσης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Παπάζογλου, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (80’ Σιόβας), Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο (67’ Μανιάτης), Βλαχοδήμος (74’ Ιμπαγάσα), Αμπντούν, Τζιμπούρ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...