Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Επαφές σωτηρίας στον «Δικέφαλο»!

Οι διεργασίες που γίνονται στο παρασκήνιο προκειμένου να φανεί φως στο τούνελ για την ΑΕΚ.

Την ώρα που στην ΠΑΕ ΑΕΚ παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, είτε μέσω της σημερινής έφεσής τους στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, είτε μέσω πιθανής αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, είτε μέσω της καταγγελίας που θα κάνουν εναντίον της ΠΑΕ Αρης για την προσπάθεια υπαγωγής της στο άρθρο 99, μια σειρά από άλλες διεργασίες πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο και έχουν να κάνουν με την επόμενη μέρα του «Δικεφάλου».

Από τη μία είχαμε τη συνάντηση του Πέτρου Παππά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία επιβεβαιωνόταν χθες από τον πρώτο. «Ναι, συναντηθήκαμε, αλλά τα λέμε συχνά αυτό τον καιρό, όχι μόνο για θέματα της ΑΕΚ, αλλά και άλλες δουλειές μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του ο Πέτρος Παππάς, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας παρουσιάζεται θετικός στο να συμμετάσχει σε μια προσπάθεια σωτηρίας της ΠΑΕ μέσω της παρουσίας της στη Football League, αρκεί να τον στηρίξουν οικονομικά οι Μελισσανίδης και Νοτιάς. Πρόκειται για ένα θέμα που σας είχαμε γράψει αποκλειστικά την Παρασκευή στην «Espresso», ενώ σας θυμίζουμε πως παρουσιάζαμε στο ρεπορτάζ μας ότι ο Πέτρος Παππάς έχει κάνει κινήσεις και προς ξένους πιθανούς συμπαίκτες!

Πέραν των προσπαθειών του πρώην μεγαλομετόχου πάντως, κίνηση σωτηρίας της ΠΑΕ επιχειρείται και από τον Νάσο Θανόπουλο. Τον πρώην μέτοχο που είχε συντελέσει τα μέγιστα για να πάρει τα ομολογιακά δάνεια η ΑΕΚ το 2004 από τη Morgan Stanley (τράπεζα στην οποία εργάζεται ακόμη). Ο Θανόπουλος λοιπόν εξετάζει ένα νέο δανεισμό της ΠΑΕ, κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ (όχι όμως από τη Morgan Stanley, όπως έλεγε), έτσι ώστε να μη χρειαστεί να πτωχεύσει η ΑΕΚ οδηγούμενη στη Γ’ κατηγορία. Σημειώνουμε πως αν συμβεί το τελευταίο, οι οφειλές προς Δημόσιο και Ταμεία θα βαρύνουν αποκλειστικά τους εκπροσώπους των διοικήσεων της ΠΑΕ (μετόχους και διοικούντες) επί των ημερών των οποίων δημιουργήθηκαν τα χρέη, οι οποίοι μάλιστα θα έχουν και ποινικές ευθύνες, άλλοι σε επίπεδο πλημμελήματος και άλλοι κακουργήματος. Ο Νάσος Θανόπουλος είναι λογικό να ενδιαφέρεται, αφού εκτός από μέτοχος, ο αδερφός του (Νίκος) είχε υπάρξει πρόεδρος της ΠΑΕ…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...