Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Ο κακός του «Πάρα πέντε» θα… δαμάζει τους μπέμπηδες

Ο Πατρίκιος Κωστής απέκτησε πτυχίο παιδαγωγού – νηπιαγωγού και ετοιμάζεται για τον νέο του ρόλο.

Στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Παρά πέντε» έπαιζε τον κακό με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι θεατές έβλεπαν έναν τύπο που ήταν έτοιμος να πυροβολήσει για… ψύλλου πήδημα! Στην πραγματικότητα όμως ο Πατρίκιος Κωστής απέδειξε ότι εκτός από καλός ηθοποιός είναι και άριστος φοιτητής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», αυτό τον καιρό ο Πατρίκιος Κωστής ετοιμάζεται να προσθέσει άλλο ένα πτυχίο στο πλούσιο βιογραφικό του, αυτό του παιδαγωγού – νηπιαγωγού. Και επειδή το επάγγελμα του ηθοποιού περνάει σοβαρή κρίση, όπως σχεδόν όλα τα επαγγέλματα-, δεν ήθελε και πολύ για να πάρει την απόφαση να γραφτεί σε μια σχολή, ώστε να μπορέσει να έχει ακόμη ένα εφόδιο στη ζωή του, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διανύουμε όλοι.

Ο Πατρίκιος Κωστής κατάφερε ήδη να χαράξει τη δική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής συμμετέχοντας σε αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και σε κινηματογραφικές ταινίες. Αν και έχει γνωρίσει την επιτυχία, συνεχίζει να είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και έχει μεγάλη δίψα για γνώσεις προκειμένου να μπορέσει να γίνει ακόμη καλύτερος σε αυτό που έχει επιλέξει να κάνει στη ζωή του. Ετσι, από τη μία η αγάπη του για τα παιδιά και από την άλλη το γεγονός ότι ήθελε να κάνει κάτι εκτός υποκριτικής τον οδήγησαν στην επιλογή της σχολής. Αποφάσισε να σπουδάσει νηπιαγωγός, απευθυνόμενος και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

«Δεν είναι πανεπιστήμιο για να ορκιστώ, αλλά σχολή από την οποία θα πάρω δίπλωμα – πτυχίο τον Ιούνιο» λέει ο ψηλός κακός του «Πάρα πέντε» και πρωταγωνιστής στη θεατρική επιτυχία «Σεσουάρ για δολοφόνους», και συνεχίζει: «Λόγω κρίσης, το πρόγραμμά μου δεν είναι φορτωμένο. Υπάρχει χρόνος, γι’ αυτό και επέλεξα να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση».

Οσο για το αν θα τον δούμε σε κάποιο νηπιαγωγείο ή παιδικό σταθμό να προσπαθεί να ψυχαγωγήσει τα παιδιά, εκείνος αποκαλύπτει πως άλλα είναι τα μέχρι τώρα σχέδιά του. Οπως χαρακτηριστικά λέει ο Πατρίκιος Κωστής γι’ αυτό το ζήτημα: «Θα προσπαθήσω να συνδυάσω τις σπουδές με την ιδιότητά μου και να κάνω θεατρικό παιχνίδι, έχοντας όμως παραπάνω γνώσεις στο θέμα των παιδιών. Αλλωστε το θεατρικό παιχνίδι είναι κι αυτό κάτι το οποίο κάνει ο ηθοποιός, μόνο που τώρα θα έχω και παραπάνω γνώσεις».

Πάντως με τέτοια κρίση που υπάρχει στον χώρο της υποκριτικής δεν αποκλείεται αργότερα να τον δούμε να επιλέγει και κάτι άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα καταφέρει να μεταδώσει στα παιδιά μόνο θετικά συναισθήματα, ενώ πολύ πιθανόν και κάποια παιδάκια μέσα από τη διδασκαλία του ηθοποιού να αγαπήσουν την υποκριτική τέχνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...