Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Αλλάζει τους κόουτς σαν τα… πουκάμισα!

Εφτά προπονητές έχουν καθίσει από την αρχή της σεζόν στον «ηλεκτρικό» πάγκο της Παναχαϊκής.

Υποψηφιότητα για μια θέση στο βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες ετοιμάζεται να βάλει η Παναχαϊκή ως η ομάδα που άλλαξε τους περισσότερους προπονητές μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο. Η ιστορική ομάδα του νομού Αχαΐας που δίνει μάχη για την παραμονή της στη Football League, ενώ πέρσι έχασε στον τελευταίο αγώνα τον play offs την άνοδό της στη Super League από τον Πλατανιά, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στον ελληνικό χώρο και ψάχνει για… αντίπαλο εκτός των συνόρων. Ούτε λίγο ούτε πολύ από τον πάγκο της έχουν… παρελάσει (μέχρι στιγμής) οκτώ προπονητές, εκ των οποίων ένας την έχει αναλάβει δύο φορές – να σκεφθεί κανείς ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν. Ποιοι είναι όμως οι προπονητές που την έχουν καθοδηγήσει ώς τώρα;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: Από την 1η μέχρι την 3η αγωνιστική, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Απολύθηκε στις 8 Οκτωβρίου.

ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ: Ανέλαβε στις 9 Οκτωβρίου και έμεινε από την 4η μέχρι και την 9η αγωνιστική, έχοντας απολογισμό 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Απολύθηκε στις 19 Νοεμβρίου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΗΚΟΣ: Ανέλαβε στις 19 Νοεμβρίου, λίγες ώρες έπειτα από την απόλυση του Φυντάνη. Παλιός παίκτης της Παναχαϊκής, η θητεία του ήταν πάρα πολύ σύντομη καθώς κάθισε στον πάγκο της ομάδας μόλις σε ένα παιχνίδι, εναντίον της Αναγέννησης Επανομής εκτός έδρας (1-1). Την επόμενη μέρα (22 Νοεμβρίου) φέρεται να απολύθηκε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΗΣ: Εκανε την πρώτη του προπόνηση στις 22 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή της απόλυσης του Ανδρέα Ζήκου. Αποδείχθηκε ο… μακροβιότερος προπονητής, καθώς κάθισε στον πάγκο από την 11η αγωνιστική μέχρι και την 25η αγωνιστική. Ο απολογισμός του ήταν 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Παραιτήθηκε στις 4 Μαρτίου.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ανέλαβε στις 5 Μαρτίου και παραιτήθηκε στις 18 Μαρτίου. Πρόλαβε και καθοδήγησε την ομάδα για τρεις αγωνιστικές, με απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΤΣΗΣ: Ανέλαβε στις 19 Μαρτίου με τη λογική του «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού», αλλά τελικά η λύση του αποδείχθηκε εντελώς προσωρινή. Μόλις ένα παιχνίδι στον πάγκο και ήττα από την Καλλιθέα στην Πάτρα με 1-0. Αποχώρησε στις 24 Μαρτίου.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ: O έβδομος προπονητής. Ανέλαβε στις 25 Μαρτίου και παραιτήθηκε στις 3 Απριλίου. Πρόλαβε να καθίσει σε 2 παιχνίδια, με απολογισμό μία νίκη (Επανομή 1-0) και μία ήττα (στις Σέρρες 1-2).

ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ: Επέστρεψε στις 4 Απριλίου και έκανε ντεμπούτο στις 7 Απριλίου. Σε 5 παιχνίδια σε αυτή τη δεύτερη θητεία έχει απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...