Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Τι θα φέρει το 2015 για όλα τα ζώδια!

Οι προβλέψεις της Βιργινίας Λεούση για τον έρωτα, τα επαγγελματικά και την υγεία

Ζώδια που κυνηγούν οικονομική σταθερότητα

ΚΡΙΟΣ – Εξορμήσεις με σύμμαχο τον Αρη:
Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό, ενώ θα υπάρχει και αφθονία ευκαιριών σε όλους τους τομείς. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και βάλτε σε εφαρμογή νέες ιδέες που φέτος μπορούν να πάρουν μορφή. Οι περιορισμοί στη ζωή σας το 2015 θα είναι σαφώς λιγότεροι, ενώ ο κυρίαρχος πλανήτης σας Αρης θα μειώσει τις φοβίες και τις ανασφάλειες που νιώθετε.

Επαγγελματικά
Θα σταθεροποιήσετε τη θέση σας, αλλά παράλληλα θα αυξηθούν και οι δεσμεύσεις σας απέναντι σε συνεργάτες ή άτομα κύρους. Σε οικονομικό επίπεδο θα έχετε προσφορές, όμως είναι σκόπιμο να φροντίστε να αποταμιεύετε, καθώς θα υπάρχουν κάποια έξοδα που θα σχετίζονται με τον οικογενειακό και φιλικό σας χώρο.

Συναισθηματικά
Θα είστε σε θέση φέτος να διακρίνετε ποιοι είναι αφοσιωμένοι σε εσάς και ποιοι απλώς επαναπαύονται μαζί σας. Ο ρομαντισμός δεν θα λείψει από τη ζωή σας, αρκεί να θυμάστε πως πρέπει κι εσείς να εκφράζετε τι νιώθετε, αν θέλετε να ανοιχθούν οι άλλοι απέναντί σας. Μπορείτε να το πράξετε διατηρώντας τον έλεγχο και αφιερώνοντας περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας.

Υγεία
Οσον αφορά την υγεία σας, το πρώτο εξάμηνο του 2015 η κούραση που θα νιώθετε κάποιες φορές θα ρίχνει την ψυχολογία σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στη διατροφή σας και, αν μπορείτε, βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Από τον Ιούνιο και μετά η ενεργητικότητά σας επιστρέφει και η ψυχική σας υγεία θα είναι στα καλύτερά της.

ΤΑΥΡΟΣ – Εξέλιξη, αλλά με σταθερά βήματα:
Το 2015 εργαστείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, με σταθερότητα και υπομονή. Οι απολαβές που θα έχετε θα σας ανταμείψουν πλουσιοπάροχα, αν και κάποιες φορές επιβάλλεται να πάρετε σκληρές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Επαγγελματικά
Η καριέρα σας θα προχωράει αργά, αλλά με σταθερά βήματα. Οι προοπτικές για μια λαμπρή σταδιοδρομία διαφαίνονται στον ορίζοντα, ενώ ευνοούνται οι προσωπικές φιλοδοξίες μέσα από τις ομαδικές εργασίες. Σε οικονομικό επίπεδο, αν έχετε κρατηθεί από άσκοπες αγορές ή περιττά έξοδα που θα άδειαζαν το πορτοφόλι σας, δεν θα έχετε λόγο να ανησυχείτε. Συγκρατώντας τον εαυτό σας από παρορμητικές κινήσεις που θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό σας, μέχρι το τέλος του έτους θα έχετε οικονομική στήριξη σε ό,τι χρειαστείτε από τα άτομα της οικογένειάς σας ή από φίλους.

Συναισθηματικά
Φροντίστε να εμβαθύνετε και να εμπλουτίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, και μην αφήσετε το εγώ σας να έρθει σε αντίθεση με τις σχέσεις σας. Μαθήματα του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.

Υγεία
Η υγεία σας θα καλυτερέψει, δεδομένου ότι θα βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, οπότε θα αυξηθεί και η ενέργειά σας. Φροντίστε για ένα καθαρό περιβάλλον, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με μολύνσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα:
Απροσδόκητα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες τη νέα χρονιά, που θα βοηθήσουν στο να αρχίσουν να υλοποιούνται ένα ένα τα όνειρά σας. Ο Ουρανός παραμένει στον Κριό, ώστε να κάνετε άλματα προς τα μπροστά και να αγγίξετε τις επιδιώξεις σας. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα έχετε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερες αντοχές, αλλά θα χρειαστεί προσοχή, καθώς ο πλανήτης σας Ερμής αυτό το διάστημα θα κινείται ανάδρομα, οπότε να είστε οπλισμένοι με υπομονή, καθώς τα πάντα θα μπορούν να στραβώσουν.

Επαγγελματικά
Θα αισθάνεστε μια κάποια ανασφάλεια τόσο για την κατεύθυνση που έχετε διαλέξει όσο και για τον ρεαλισμό των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Ορισμένες φορές θα χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο για να δείτε αποτελέσματα. Τον Ιούλιο θα έχετε αύξηση των εσόδων σας και νέες ευκαιρίες για οικονομική άνοδο.

Συναισθηματικά
Κάποιοι θα βιώσετε επιστροφές από το παρελθόν, κάποιοι θα θελήσετε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις με το άτομο στο οποίο έχετε κατασταλάξει, ενώ κάποιοι από εσάς θα διώξετε από κοντά σας πρόσωπα που θεωρείτε ότι σας πνίγουν. Από τα μέσα Νοεμβρίου όλα θα σας φαίνονται ρόδινα.

Υγεία
Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 η συνεχής εγρήγορση του μυαλού σας θα σας κουράζει παροδικά, οπότε θα σας ωθεί να τεμπελιάσετε και θα ξεχνάτε ότι πρέπει να πειθαρχείτε. Αν αυτό σας βοηθάει να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να αποφεύγετε τα νεύρα, έχει καλώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ιδανική χρονιά για την καριέρα:
Το 2015 έρχεται να σας θυμίσει ότι η ζωή είναι ένας αγώνας κι αν θέλετε να είστε κερδισμένοι, πρέπει να αγωνίζεστε αδιάκοπα, να είστε αληθινοί -κυρίως με τον εαυτό σας- και να αποκοπείτε από ό,τι σας κρατάει πίσω. Ισως σας φανεί δύσκολη χρονιά, αλλά θα είναι η ιδανική για την καριέρα σας. Δουλέψτε τις σχέσεις σας με τους άλλους και μην είστε καχύποπτοι απέναντί τους πιστεύοντας ότι σας ελέγχουν διαρκώς ή σας εναντιώνονται σε ό,τι θέλετε.

Επαγγελματικά
Θα επιδιώξετε να φτάσετε τους στόχους σας, αν και θα αλλάζετε συχνά πυκνά ιδέες και στρατηγική. Μέσα στον Μάρτιο θα παρουσιαστεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για να βιώσετε την επιτυχία και θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα, καθώς θα υπάρχουν επιρροές και από την έκλειψη. Ο Δίας μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση και θα σας φέρει περισσότερα έσοδα.

Συναισθηματικά
Ο Πλούτωνας παραμένει στον τομέα των σχέσεών σας προσφέροντάς σας ισχυρούς δεσμούς και υγιείς σχέσεις αγάπης. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και η μόνη περίοδος που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι όταν ο Ερμής θα κάνει την ανάδρομη πορεία του.

Υγεία
Από πλευράς υγείας το μόνο που χρειάζεται είναι να φροντίσετε όλη τη χρονιά για την ψυχική σας ισορροπία και να κρατηθείτε μακριά από πνιγηρές και ψυχοφθόρες καταστάσεις που όχι μόνο θα ρίχνουν την ψυχολογία σας, αλλά θα μειώνουν και την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ – Ξεκαθάρισμα των σχέσεων:
Το 2015 ξεκινάει με τον Δία να παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Αυγούστου, οπότε θα νιώθετε αρκετά αισιόδοξοι και έτοιμοι να αναζητήσετε καινούργιες ευκαιρίες. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας θα χτυπάνε κόκκινο, με εξαίρεση το διάστημα από μέσα Μαΐου ως τέλη Ιουνίου, όταν η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας κάνει γκρινιάρηδες και έτοιμους να εγκαταλείψετε ό,τι έχετε ξεκινήσει. Μη βιαστείτε αυτό το διάστημα να πάρετε αποφάσεις, γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσετε.

Επαγγελματικά
Θα διαμορφώσετε νέους στόχους, θα επικεντρωθείτε σε όσους ήδη έχετε και θα έχετε πρόοδο στην καριέρα σας. Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου, που λαμβάνει χώρα στον τομέα των χρημάτων σας, θα σας προσφέρει οικονομική βελτίωση και αύξηση των εισοδημάτων σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες και πετύχετε άνεση και αναγνώριση από τους γύρω σας.

Συναισθηματικά
Τη νέα χρονιά είστε αποφασισμένοι να βρείτε την πραγματική αγάπη και να αφοσιωθείτε σε αυτήν, οπότε οι προσδοκίες σας θα είναι πιο ρεαλιστικές. Θα έχετε την πολυτέλεια να ξεχωρίσετε ποια άτομα δεν είναι κατάλληλα για εσάς και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα.

Υγεία
Για το καλό της ψυχικής σας υγείας και ισορροπίας μην αφήσετε να πάνε χαμένες ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα στη χρονιά για ταξίδια ή μικρές αποδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Θετική ενέργεια από Σεπτέμβριο:
Η χρονιά ξεκινάει με τον Δία στον Λέοντα κυβερνώντας το υποσυνείδητό σας, γεγονός που σας βοηθάει να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μπροστά αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Από τον Αύγουστο, οπότε ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες, θα έχετε ευκαιρίες για προσωπική άνοδο και θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας. Η έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στο ζώδιό σας τον Σεπτέμβριο θα σας επηρεάσει θετικά, καθώς θα δεχτείτε θετική ενέργεια και ό,τι ξεκινήσετε θα έχει διάρκεια.

Επαγγελματικά
Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας και να δημιουργήσετε ευκαιρίες για τον εαυτό σας, ώστε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Με τη σεληνιακή έκλειψη του Απριλίου μπορείτε να τερματίσετε οικονομικές συμφωνίες που δεν σας ταιριάζουν και από τα μέσα Μαΐου να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Βέβαια την ίδια περίοδο θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής και θα προκαλεί καθυστερήσεις, αλλά δείχνοντας την απαιτούμενη υπομονή θα προσπεράσετε τις δυσκολίες.

Συναισθηματικά
Αρχίζετε να μεταμορφώνεστε και ανακαλύπτετε πως χάσατε χρόνο μένοντας σε κούφιες υποσχέσεις. Εκσυγχρονίστε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε και κινείστε στον έρωτα, και οι πόρτες θα ανοίγουν διάπλατα για να μπει νέο πρόσωπο στη ζωή σας.

Υγεία
Το αυξημένο στρες θα είναι ο εχθρός σας για το 2015 και φρόνιμο θα ήταν να κάνετε κάποιες φορές ένα βήμα πίσω. 

Ο Αιγόκαιρως ξεχειλίζει από αγάπη, ο Τοξότης από όνειρα

edqw4rq3 1
ΖΥΓΟΣ
– Οικονομική ανάσα με στρατηγική:

Η νέα χρονιά είναι η πιο κατάλληλη για να κάνετε ξεκαθαρίσματα, είτε με γνώμονα τη λογική είτε ενστικτωδώς, να προετοιμαστείτε για αλλαγές και να δείτε τι κινείται στο παρασκήνιο. Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας τον Απρίλιο θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και ευαίσθητους τους μήνες που ακολουθούν. Κάνοντας τις σωστές επιλογές δεν θα δείτε να συμβαίνουν ανατροπές.

Επαγγελματικά
Αλλαγές σχεδίων που μπορεί να προκύψουν θα προκληθούν από τρίτους και θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να πάρετε και πάλι τον έλεγχο. Με σύνεση και λογική θα πετύχετε τους στόχους σας. Ο Κρόνος θα σταματήσει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, καθώς το 2015 θα αποχωρήσει από τον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να αρχίσετε να αισθάνεστε πιο άνετα οικονομικά. Με σωστό προϋπολογισμό δεν θα συναντήσετε προβλήματα με το πορτοφόλι σας.

Συναισθηματικά
Μέσα Ιανουαρίου με μέσα Φεβρουαρίου, οπότε ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στις σχέσεις σας, εξαιτίας του υπέρμετρου ενθουσιασμού σας. Η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα είναι εξαιρετική για να δεσμευτείτε ή να προβείτε σε μια νέα σχέση.

Υγεία 
Θα είναι σε καλό δρόμο τη νέα χρονιά, γι’ αυτό χρειάζεται να μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Οι θυσίες πιάνουν τόπο:
Τα τελευταία δύο χρόνια με τον Κρόνο στο ζώδιό σας αναλάβατε πολλές ευθύνες, αντιμετωπίσατε την πραγματικότητα και γενικά πήρατε μαθήματα που σας προετοίμασαν να προχωρήσετε παρακάτω. Για ό,τι ζήσατε έρχεται το σύμπαν να σας ανταμείψει με ευκαιρίες και νέες προοπτικές. Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου δίνει ζωή στα όνειρά σας, οπότε επωφεληθείτε της ευκαιρίας.

Επαγγελματικά
Θα αποζητήσετε περισσότερη ελευθερία στη δουλειά σας για να πράξετε διαφορετικά και συναρπαστικά πράγματα. Με την ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες εργασίας, ακόμη κι αν δεν τις ψάχνετε. Ορίστε στόχους και προσεγγίστε τις φιλοδοξίες σας χωρίς ουτοπίες. Τον Αύγουστο θα σας πιάσουν κρίσεις τεμπελιάς και θα τα θέλετε όλα έτοιμα, αλλά ευτυχώς από τον Σεπτέμβριο αφυπνίζεστε, πριν προξενήσετε ζημιά. Οικονομικά φροντίστε να μην είστε σπάταλοι ή να αφήσετε να συσσωρευτούν χρέη.

Συναισθηματικά
θα ψάχνετε αυτό που θα σας συνεπάρει και θα σας ανεβάσει στα σύννεφα, καθώς σε κάθε κίνησή σας θα ζητάτε άμεση ανταπόκριση. Μη γίνεστε γκρινιάρηδες, όταν δεν περνάει το δικό σας, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι δεν έχετε δίκιο. Τη νέα χρονιά περάστε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υγεία
Εχετε μάθει να περιορίζετε το στρες που επηρέαζε τη ζωή σας στο παρελθόν και έχετε αποκοπεί από κακές συνήθειες. Επιδιώξτε να απαλλαγείτε και από αρνητικές ενέργειες στη ζωή σας, ώστε να ανθίσετε διανοητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Μονόδρομος πλέον η ενεργός δράση:
Εχετε συμφιλιωθεί με το παρελθόν σας και η ψυχή σας λειτουργεί πιο ανάλαφρα. Αφήστε το μυαλό σας να εξερευνήσει το άγνωστο και αρχίστε να διασκεδάζετε. Αποφύγετε άσκοπα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας ή στην εργασία σας, πάρτε ορθές αποφάσεις και μετά περάστε στη δράση. Μην μείνετε προσκολλημένοι σε αυταπάτες και φαντασιώσεις. Να είστε ρεαλιστές στο τι μπορείτε να κάνετε και να αφοσιωθείτε μόνο σε σημαντικά πράγματα. Στα μέσα Μαΐου, όταν ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους (απέναντι από το ζώδιό σας), θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία αλλά και στη συνεννόηση με τους γύρω σας.

Επαγγελματικά
Οσον αφορά τα επαγγελματικά θέματα, βάλτε μπροστά σχέδια και στόχους, ειδικά από τα μέσα Αυγούστου, και προετοιμαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Βιώστε την επιτυχία και καθορίστε τη μετέπειτα πορεία σας. Ο Πλούτωνας παραμένει στον τομέα των χρημάτων σας όλο τον χρόνο κάνοντάς σας να αισθάνεστε ασφαλείς. Η στάση σας απέναντι στα χρήματα εξελίσσεται και θα μάθετε να είστε περισσότερο προνοητικοί.

Συναισθηματικά
Θα αποζητάτε τη φετινή χρονιά περισσότερη αγάπη και στοργή, καθώς οι ανασφάλειές σας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Δεν αποκλείεται να έχετε επιστροφές από το παρελθόν που στην αρχή θα σας ενθουσιάσουν, αλλά αργότερα θα θέλετε να εξαφανιστούν από τη ζωή σας.

Υγεία
Κρατήστε μακριά από τη ζωή σας το άγχος, φροντίστε για την ψυχική σας διέγερση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ωρα για ταξίδια και συνεργασίες:
Αρχίστε να εργάζεστε στα θέματά σας, αντιμετωπίστε το παρελθόν και συμβιβαστείτε με ό,τι έχετε περάσει. Το 2015 να είστε πιο θετικοί και πιο διαλεκτικοί. Κάντε ταξίδια, γίνετε τολμηροί και εξερευνήστε τον κόσμο. Να θυμάστε πως για να επιτύχετε δεν υπάρχουν ημίμετρα, οπότε τολμήστε. Επίσης αποφασίστε να κάνετε κάτι νέο στο σπίτι σας, όπως μια ανακαίνιση, και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα άτομα της οικογένειάς σας.

Επαγγελματικά
Η καριέρα σας μπαίνει σε νέα τροχιά από τα μέσα Ιουνίου, οπότε βελτιώνεται σημαντικά η οικονομική σας κατάσταση και θα επιτυγχάνετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Επικεντρωθείτε στις πηγές των εισοδημάτων σας, ειδικά τις περιόδους κατά τις οποίες θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής για να μην προβληματιστείτε, αλλά και για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα στους στόχους σας. Ενδέχεται να σας γίνουν προτάσεις από άτομα του παρελθόντος για συνεργασίες.

Συναισθηματικά
Θα δεσμευτείτε με άτομα που εμπιστεύεστε, ενώ από τον Απρίλιο θα δεχτείτε μεγάλες ποσότητες αγάπης. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφό σας όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι ή αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να αγαπήσει όσοι είστε αδέσμευτοι.

Υγεία
Το 2015 είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας βάζοντας στο πρόγραμμά σας σωστότερο τρόπο διατροφής και γυμναστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Οπλα η σύνεση και η αισιοδοξία:
Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον Αρη στο ζώδιό σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε θετικοί, ενθουσιώδεις, ενεργητικοί και πρωτοποριακοί. Εχετε κάνει τους απαραίτητους μετασχηματισμούς και είστε ανοιχτοί σε νέους τρόπους σκέψης. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια διανοητική δραστηριότητα ή ένα έργο που δημιουργεί νέες ευκαιρίες στη ζωή σας, ενώ η αισιόδοξη διάθεση θα σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι συνήθως. Το πρώτο τετράμηνο φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στα άτομα της οικογένειά σας και να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο.

Επαγγελματικά
Θα ζήσετε καλές στιγμές στην επίτευξη των στόχων σας, αλλά με τον Ποσειδώνα να παραμένει στον οικονομικό τομέα μάλλον θα συνεχίσετε να έχετε πρόβλημα με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Φροντίστε να βελτιώσετε τα έσοδά σας μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και κρατώντας σταθερή πορεία θα ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.

Συναισθηματικά
Το 2015 δεν έχει σκοπό να σας δυσκολέψει. Απεναντίας, θα φέρει έρωτες και νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Η αγάπη δεν θα σας λείψει κι έτσι δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε.

Υγεία
Για να προστατεύσετε την υγεία σας αποβάλετε κακές συνήθειες και αποκαταστήστε την ισορροπία μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής. Μη χάσετε την αισιοδοξία σας και να είστε θετικοί.

ΙΧΘΥΕΣ – Εντατική δουλειά έως τον Αύγουστο:
Εκμεταλλευτείτε το 2015 για να δουλέψετε με το υποσυνείδητό σας και να αντιμετωπίσετε παλιά θέματα, τραύματα του παρελθόντος και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν έχετε πλέον ανάγκη. Μέχρι τα μέσα Μαΐου ο Αρης θα είναι βοηθός σας, οπότε θα είστε πιο θετικοί και κυρίως θα πιστεύετε στον εαυτό σας. Θα χαθείτε σε ονειροπολήσεις, αλλά δεν θα πρέπει να τις μπερδέψετε με ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, γιατί θα υπάρξουν άτομα που δεν πρέπει να τους δείξετε εμπιστοσύνη.

Επαγγελματικά
Θα φερθείτε πιο σοβαρά και υπεύθυνα, θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και στη συνέχεια θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Μέχρι τον Αύγουστο αναζητήστε νέες ευκαιρίες και δουλέψτε εντατικά. Η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου είναι ιδανική για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες και αποκομίστε οφέλη για το παρόν και το μέλλον.

Συναισθηματικά
Θα βρεθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι τέλη Ιουνίου με αρχές Αυγούστου θα ερωτευτείτε και θα βιώσετε την αγάπη.

Υγεία 
Αποφύγετε γενικότερα ό,τι μπορεί να βλάψει τον οργανισμό σας και να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό μηχανημάτων. Απομακρυνθείτε από ό,τι σας στρεσάρει και βάλτε κανόνες στη διατροφή σας.

Από τη Βιργινία Λεούση 

{{-PCOUNT-}}52{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...