Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Προβλέψεις για 4/5

ΚΡΙΟΣ: Θα μείνετε έκπληκτοι από τη ζεστασιά με την οποία θα σας εκφράσει τα συναισθήματά του ο σύντροφός σας. Ετσι θα κάνετε τα αναγκαία βήματα για να προχωρήσει ο δεσμός σας περισσότερο. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας, φανείτε συνετοί στα έξοδά σας και αποφύγετε τολμηρές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σκληρή προσπάθεια για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας θα διαπιστώσετε πως αρχίζει να αποδίδει, αρκεί να μείνετε πιστοί στα οράματά σας και να συνεχίσετε να εργάζεστε με συνέπεια και μεθοδικότητα. Στα αισθηματικά σας αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και θα πετύχετε περισσότερα απ’ όσα περιμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πετυχαίνετε να ανεβάσετε τη διάθεση του συντρόφου σας στα ύψη. Θα καταλάβετε πως έχετε πάρα πολλά κοινά και μπορείτε να ελπίζετε σε μια μακροχρόνια πορεία. Οσοι είστε μόνοι μπορείτε να βρείτε το πρόσωπο που θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρμονία επικρατεί στα οικογενειακά σας κι εσείς απολαμβάνετε τη ζεστασιά που εκδηλώνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται κάποιος συγγενής σας να προθυμοποιηθεί να βοηθήσει σε κάτι που σας απασχολεί. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να ζήσετε πολύ συναρπαστικές στιγμές.

ΛΕΩΝ: Ενας ουσιαστικός διάλογος θα ωφελήσει σίγουρα τη σχέση σας. Χρειάζεται όμως να παραμερίσετε τα δικά σας θέλω και να ακούσετε με προσοχή τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας. Οσον αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, θα νιώσετε ικανοποίηση, καθώς θα δείτε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και την τετράγωνη λογική σας για να οδηγήσετε τα βήματά σας στην επιτυχία όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Στον αισθηματικό τομέα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην προσωπική σας ακτινοβολία, οπότε θα υλοποιήσετε αποτελεσματικά τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και εφαρμόστε στην πράξη τα μηνύματά της. Θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα από τα αποτελέσματα. Θετικό είναι το κλίμα όσον αφορά τα οικογενειακά σας θέματα. Ιδιαίτερα όσοι έχετε παιδιά θα μπορέσετε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές και να διασκεδάσετε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αισθηματικά σας θα πάρουν καλύτερο δρόμο, αν φανείτε ανοιχτοί σε διαφορετικά πράγματα και πάψετε να νομίζετε πως έχετε πάντα δίκιο. Το θετικό κλίμα στην οικογένεια προσφέρει ηρεμία και ψυχική δύναμη. Δώστε σημασία στη διαίσθηση και στα όνειρά σας, καθώς μπορεί να αποδειχθούν προφητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντονη είναι η κοινωνική σας ζωή, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που θα σας θυμηθούν. Εσείς όμως θα επιλέξετε τη συντροφιά φίλων που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου, θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί τους και θα σας προσφέρουν χρήσιμες γνώμες. Θετικές είναι οι προοπτικές στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χάρη στη διορατικότητα, την υπομονή και τα προσόντα σας πετυχαίνετε τους στόχους για τους οποίους χρειάστηκε να προσπαθήσετε σκληρά στον επαγγελματικό τομέα. Σε προσωπικό επίπεδο κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μη βιαστείτε όμως να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις θα χρωματίσουν την μέρα σας και θα ανεβάσουν την αισιοδοξία σας. Επίσης διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες ανακαλύπτοντας το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων. Οσοι είστε μόνοι θα κάνετε μια πολύ αυθεντική και συναρπαστική γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς και να μοιραστείτε πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους. Στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά σας στηριχτείτε στη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να αποφύγετε αρκετές λανθασμένες επιλογές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...