Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Reunion 25 χρόνια μετά

Ενα πάρτι γεμάτο λάμψη αλλά και νοσταλγία, με μοντέλα που διέπρεψαν στις ελληνικές πασαρέλες

Τη δεκαετία του ’80 και του ’90 αλώνιζαν στις πασαρέλες εντυπωσιακές, καλλίγραμμες και με τον αέρα μεγάλων σταρ του εξωτερικού. Στο reunion τους έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια κάποιες διατηρούνταν σε άψογη γραμμή και κάποιες άλλες μετά δυσκολίας αναγνωρίζονταν! 34e43t234 1Κοιλίτσες, παχάκια, ρυτίδες, κυτταρίτιδα, μπόλικο μπότοξ, τρέσες, ανορθώσεις στήθους είχαν δώσει τη θέση τους στις ιδανικές αναλογίες που τις καθιέρωσαν στο catwalk.

Η ιδέα της πρώην μανεκέν Βίβιαν Γαλανοπούλου (έγραψε ιστορία στον χώρο της μόδας) να συναντηθεί με τις συναδέλφους της ύστερα από τόσα χρόνια ήταν πραγματικά μια ιστορική στιγμή!
34e43t234 2Περισσότερες από 50 κυρίες και δεσποινίδες -αλλά και άντρες μοντέλα- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, σε ένα μεγάλο πάρτι που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Chaplin.

Τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις έκαναν οι νεότερες κυρίες του μόντελιγνκ που διακρίθηκαν μέσα από τα καλλιστεία, όπως η ανέγγιχτη από το πέρασμα του χρόνου Ειρήνη Σκλήβα (Μις Κόσμος 1996), η Δήμητρα Κωστάκη, η Τίνα Τόσκα, η Μαίρη Μηλιαρέση, η Μάνια Ντέλου και η Μελίνα Ζαχαράκη. Αρκετές ήταν οι πρώην καλλονές που έδειχναν ιδιαίτερα φρέσκες, με πρόσωπο αψεγάδιαστο, όπως η Κατερίνα Κανονίδου, ενώ η Σάσα Πατεράκη που εργάστηκε ως μοντέλο από το 1983 έως το 1988, παρότι έχει βάλει μερικά κιλά, ήταν η ψυχή της βραδιάς.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και άντρες πρώην μοντέλα, που παραμένουν γοητευτικοί, παρά τα γκρίζα μαλλιά ή τα παραπανίσια κιλά: ο Γιώργος Κουτούλιας, ιδιοκτήτης του Fmodels, ο Φρέντυ Κολομπράτσος που σήμερα είναι από τους πιο γνωστούς makeup artists, ο επιχειρηματίας Χρήστος Κολοβός, ο Ζήσιμος Νικολέτος αλλά και ο Μάνος Μελετίου που μετά την του καριέρα στην υποκριτική παντρεύτηκε, απέκτησε δύο παιδιά (και κοιλίτσα!) και σήμερα είναι ιδιοκτήτης καφέ μπαρ στα Λιόσια.

«Το επόμενο βήμα είναι να πείσουμε όλες τις κυρίες που ήρθαν και άλλες που δεν τα κατάφεραν να κάνουμε όλοι μαζί μια πασαρέλα. Ηταν αρκετά μανεκέν που πραγματικά τρόμαξα να τα αναγνωρίσω…Τα μπότοξ και οι αισθητικές επεμβάσεις άλλωστε ήταν το θέμα της βραδιάς στις περισσότερες παρέες, με τα κορίτσια να αλλάζουν μεταξύ τους τηλέφωνα πλαστικών χειρουργών» είπε στην «Espresso» o Γιώργος Κουτούλιας.

Δήμητρα Δάρδα 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...