Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νεκρός και ο Ντάντης

Υπέκυψε ο 31χρονος στενός φίλος του Πάνου Τσίρκα, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαριά στο μακελειό της οδού Ανθείας στην Πάτρα.

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» Πατρών άφησε χθες ο Νίκος Ντάντης. Πρόκειται για τον 31χρονο στενό φίλο του Πάνου Τσίρκα, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο μακελειό στην οδό Ανθείας. Η δολοφονία του Πάνου Τσίρκα και ο σοβαρός τραυματισμός του Ντάντη είχαν γίνει σε αντίποινα για τη δολοφονία του Κώστα Φράγκου έξω από μπαρ της Πάτρας τον περασμένο μήνα. Ως γνωστόν, δράστης της δολοφονίας του Π. Τσίρκα (πλέον και του Ντάντη) είναι ο Αλέξης Φράγκος, ο οποίος θεώρησε πως η δολοφονία του αδελφού του έγινε λόγω της μεγάλης κόντρας που είχε με τον Τσίρκα και τους ανθρώπους του. Ηδη έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Π. Τσίρκα και αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στον εισαγγελέα, για να απολογηθεί και για τη δολοφονία του 31χρονου Ν. Ντάντη.

Την ημέρα του μακελειού στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλαίικα Πατρών, ο Ντάντης μαζί με τον επίσης στενό συνεργάτη του Τσίρκα Κ. Βαρβαρέσο επέβαιναν στο αυτοκίνητο του φίλου τους και συνεργάτη τους όταν άρχισε να τους πυροβολεί ο Φράγκος. Ο Τσίρκας πέθανε ακαριαία, ο Ντάντης είχε τραυματιστεί σοβαρά στον λαιμό και τον θώρακα, ενώ ο Βαρβαρέσος είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι. Πριν από λίγες μέρες όμως τα ίχνη του Βαρβαρέσου χάθηκαν, όπως και τα ίχνη ενός άλλου στενού φίλου και συνεργάτη του Τσίρκα, καθώς η Ασφάλεια Πατρών συγκέντρωνε στοιχεία σε βάρος τους όσον αφορά τη δολοφονία του Αλέξη Φράγκου.

Οι δύο άνδρες σε διαδικτυακό μήνυμα που άφησαν υποστηρίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση Φράγκου και ότι πρόκειται για σκευωρία της Ασφάλειας όσον αφορά την εμπλοκή των ονομάτων τους στη δολοφονία. Ωστόσο, ο Αλέξης Φράγκος, δράστης της δολοφονίας Τσίρκα – Ντάντη, στην απολογία του υποστήριξε πως ο Τσίρκας διέταξε τη δολοφονία του αδελφού του και δύο στενοί συνεργάτες του την έφεραν εις πέρας, «φωτογραφίζοντας» τους δύο εξαφανισμένους.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...