Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο σκληρός που διέλυσε τη Φαίη

Ο 25χρονος κατηγορείται ότι ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου τη φίλη του στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

3f66h98j74kΗ Φαίη έμαθε ότι διατηρούσα παράλληλη σχέση με την 32χρονη αδερφή της… Το «κοινό» μυστικό της παράλληλης σχέσης, το οποίο ψιθύριζαν όλες αυτές τις εβδομάδες οι ντόπιοι στη Νέα Μάκρη, επιβεβαίωσε στον 15ο ανακριτή ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 23χρονης φίλης του Φαίης Μπλάχα στη Νέα Μάκρη. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος του Στάθης Καρυδομάτης, ο 25χρονος μίλησε στον δικαστικό λειτουργό για τη διπλή του σχέση τονίζοντας: «Με την αδερφή της Φαίης, η οποία ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, διατηρούσα παράλληλο ερωτικό δεσμό. Μου ζητούσε επίμονα να χωρίσω και μου έλεγε ότι θα χώριζε και αυτή από τον άνδρα της προκειμένου να ζήσουμε μαζί. Το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου η Φαίη έμαθε από την αδερφή της γι’ αυτή την παράνομη σχέση. Με πήρε έξαλλη στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ηθελε εξηγήσεις. Πήγα το βράδυ στο σπίτι της, την κάλεσα στο κινητό της και βγήκε έξω…»

Επειτα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η 23χρονη τον χαστούκισε και αυτός της ανταπέδωσε το χαστούκι. «Τη χτύπησα και έπεσε με το κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Εμεινε αναίσθητη. Αμέσως την πήρα και τη μετέφερα ο ίδιος στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, ενώ ειδοποίησα και την αδελφή της» δήλωσε για να συνεχίσει τονίζοντας προκλητικά πως για δύο ολόκληρες ημέρες έμεινε δίπλα της, στο προσκέφαλό της. Οπως υποστήριξε ο 25χρονος, στη συνέχεια έφυγε από το νοσοκομείο και κοιμόταν επί ένα μήνα στα παγκάκια. Οταν ωστόσο ρωτήθηκε από τον δικαστικό λειτουργό γιατί δεν παραδόθηκε από την πρώτη στιγμή, υποστήριξε: «Δεχόμουν απειλές από ανθρώπους της νύχτας, τους οποίους είχαν βάλει αστυνομικοί που με αναζητούσαν για να με παγιδεύσουν».

2df989h8754io9Τη Μεγάλη Δευτέρα, ημέρα που η Φαίη άφησε την τελευταία της πνοή, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε -προκειμένου να παραδοθεί- στον 15ο ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί χθες. Ομως, μετά και τον θάνατο της κοπέλας ασκήθηκε σε βάρος του νέα δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κρίθηκε προφυλακιστέος. Αξιο απορίας είναι πάντως το γεγονός ότι ακόμη και χθες δεν είχε ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση, ενώ κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια στήθηκε από την αστυνομία ολόκληρη επιχείρηση φυγάδευσής του.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ – ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

Ηταν καταζητούμενος και έπινε άνετος καφέ με φίλους του

Επρεπε να περάσει ένας ολόκληρος μήνας, αφότου ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον βάναυσο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 23χρονης φίλης του Φαίης Μπλάχα, προκειμένου να… παραδοθεί και όχι να συλληφθεί ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης. Από τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου, οπότε και βρέθηκε άγρια χτυπημένη στο κεφάλι και πεταμένη στην άκρη του δρόμου στη Νέα Μάκρη η άτυχη κοπέλα, ο νεαρός «νταής» που την έστειλε στον θάνατο κυκλοφορούσε ελεύθερος στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής, του Γέρακα, της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα και απολάμβανε τον καφέ με φίλους του. Μάλιστα, από τις 7 Απριλίου, οπότε ταυτοποιήθηκε ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού και εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές, παρέμεινε αφανής για την αστυνομία, που κατά τα άλλα τον αναζητούσε.

Οπως είχε αποκαλύψει με δημοσίευμά της η «Espresso», η Φαίη βρέθηκε αιμόφυρτη από την 32χρονη αδελφή της, στην άκρη του δρόμου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όμως λόγω έλλειψης κρεβατιών στην Εντατική αναγκάστηκε να παραμείνει για ώρες σε ράντζο. Τελικά, μετά από πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του νυχτερινού κέντρου «Caramella» Γιάννη Βουτυράκου και Στέλιου Μαρμαρά βρέθηκε λύση και μεταφέρθηκε στην ιδιωτική «Κεντρική Κλινική Αθηνών». Τα έξοδα νοσηλείας ανέλαβαν οι δύο επιχειρηματίες, καθώς η κόρη του τελευταίου διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την 23χρονη. Η Φαίη πάλεψε παλικαρίσια, αλλά τη Μεγάλη Δευτέρα άφησε την τελευταία της πνοή. Το τι ακριβώς έγινε το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου δεν είναι μέχρι σήμερα απολύτως ξεκάθαρο. Αρχικά η αδελφή της Φαίης και ο σύζυγός της δήλωσαν στην αστυνομία ότι δεν γνώριζαν ποιος χτύπησε την κοπέλα. Υποστήριξαν ότι κάποιος την πήρε τηλέφωνο και βγήκε από το σπίτι. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα κλήθηκαν ξανά στο τμήμα, για να δώσουν μια διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων. Η αδελφή της φέρεται να εξήγησε στους αστυνομικούς τη σχέση του Στεφανάκη με τη Φαίη, τις εκρήξεις και τη ζήλια του και για τον λόγο αυτό ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του. Ωστόσο δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος της αδερφής της για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...