Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «ξένη» αδερφή που απειλεί την Κιμ

Η καυτή 17χρονη Κένταλ Τζένερ έχει κάνει… μπαρούτι την Καρντάσιαν.

Τρίζει ο θρόνος της «βασίλισσας» της reality TV, Κιμ Καρντάσιαν. Η διάσημη τηλεπερσόνα βλέπει τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον του κοινού για το πρόσωπό της να ξεθωριάζει, όμως το χειρότερο για εκείνη είναι πως η «απειλή» για την καριέρα της προέρχεται μέσα από την ίδια της την οικογένεια. Ο λόγος για την ετεροθαλή αδερφή της, Κένταλ Τζένερ, η οποία με απανωτά χτυπήματα στο Instagram προσπαθεί να αποσπάσει από την Κιμ τα σκήπτρα του sex symbol.9f22ui78t4

Μπορεί η αυτοκρατορία Καρντάσιαν να βασίστηκε πάνω στις θρυλικές καμπύλες της Κιμ, όμως οι συνεχείς αυξομειώσεις του βάρους της σε συνδυασμό με τα κακεντρεχή σχόλια του ξένου Τύπου για τις ενδυματολογικές επιλογές της και το γεγονός ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα έχουν καταφέρει σημαντικά πλήγματα στο σεξαπίλ της. Από τότε όμως που εκείνη άρχισε -αναγκαστικά- να κρύβει το άλλοτε χυμώδες κορμί της κάτω από τα ρούχα, η μικρότερη αδερφή της άρχισε να πετάει τα δικά της μπροστά από τον φακό των social media.

Αν και είναι μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν από την πλευρά της μητέρας τους, η 17χρονη Κένταλ Τζένερ φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τα γονίδια της οικογένειας του πατέρα της, Γούλιαμ Τζένερ, τόσο από άποψη σωματότυπου όσο και από άποψη φυσικής ομορφιάς. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram από τις πρόσφατες διακοπές της στην Ελλάδα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα πιο μικροσκοπικά μπικίνι της αγοράς, αποτέλεσαν έτσι ένα διόλου κολακευτικό μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε εκείνη και την Κιμ (η οποία, αντιθέτως, φωτογραφιζόταν μόνο με φορέματα και έχοντας περάσει πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να τελειοποιήσει το μακιγιάζ και το χτένισμά της).

Με ύψος 1,78 μ., αναλογίες 81-61-87 και χωρίς την παραμικρή ανάγκη να ασχοληθεί με τις θεραπείες περιποίησης που ακολουθούν ευλαβικά οι μεγαλύτερες αδερφές της, Κιμ, Κλόε και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η Κένταλ απέδειξε μία ακόμα φορά ότι είναι γεννημένη μοντέλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η 17χρονη καλλονή φέρεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των αφεντικών της Victoria’s Secret, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αποκάλυψε ότι επιθυμία της είναι να φορέσει τα διάσημα φτερά του αμερικανικού οίκου εσωρούχων. Το συμβόλαιο με τη Victoria’s Secret έπαψε να φαντάζει άπιαστο όνειρο για εκείνη μετά την επίσημη παραίτηση της Μιράντα Κερ από το δυναμικό του οίκου. Ωστόσο μέχρι να κλείσει τα 18 και να μπορέσει να το πραγματοποιήσει, είναι αναγκασμένη να περιοριστεί σε συνεργασίες με άλλες εταιρείες. Αμέσως μετά την επιστροφή της από την Ελλάδα στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, η Κένταλ φωτογραφήθηκε για την καλοκαιρινή καμπάνια της κολομβιανής εταιρείας AguaBendita Swimwear και ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με τον επαγγελματισμό της.9f22ui78t5

Οπως είναι φυσικό, η δημοσιότητα που έχει αρχίσει να δημιουργείται γύρω από το όνομα της Κένταλ έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της Κιμ. Η πρώτη αντιπαράθεση μεταξύ των δυο μάλιστα δεν άργησε να γίνει όταν η Κιμ ανέβασε βίντεο της Κένταλ την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία σε άκομψη στάση, συνοδευόμενο ωστόσο από σχόλιο που εκθείαζε το σώμα της. Η Κένταλ, αναγνωρίζοντας ότι οι προθέσεις της αδερφής της δεν ήταν και τόσο αγνές, της επιτέθηκε, όμως η ένταση ανάμεσά τους καταλάγιασε σύντομα. Λίγες μέρες μετά η 17χρονη πέρασε στην αντεπίθεση δηλώνοντας  με έμφαση ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου να γίνει reality star, καθώς προτεραιότητά της είναι το μόντελινγκ.

Ανερχόμενο αστέρι της οικογένειας

Η Τζένερ γεννήθηκε στο Λος Αντζελες το 1995 και είναι η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες που απέκτησαν ο Γουίλιαμ και η Κρίστεν Τζένερ. Η μικρότερη αδερφή της, Κάιλι, είναι 15 ετών, ενώ εκτός από τις διάσημες τρεις μεγαλύτερες ετεροθαλείς αδερφές που έχει από την πλευρά της μητέρας της, έχει και τρεις μεγαλύτερους ετεροθαλείς αδερφούς και μία αδερφή από την πλευρά του πατέρα της. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών, με την υπογραφή του συμβολαίου της με το πρακτορείο Wilhelmina και πολύ σύντομα έκανε την πρώτη της φωτογράφηση για την «Teen Vogue». Χάρη στην αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από το ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών, ενώ μαζί με την αδερφή της, Κάιλι Τζένερ, χάρισαν τα ονόματά τους σε γυναικεία κολεξιόν ρούχων, αλλά και σε δύο αποχρώσεις μανό μεγάλης εταιρείας καλλυντικών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...