Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι γοργόνες του Σιν Γιόρο «αναδύονται» στο Williamsburg!

Ο καλλιτέχνης ισορροπεί πάνω σε σανίδα του surf και ζωγραφίζει γυναικείες μορφές πάνω σε κτίρια

Είναι γνωστός street artist, ωστόσο τα πιο εντυπωσιακά έργα του «αναδύονται» από το νερό. Ο γεννημένος στη Χαβάη ζωγράφος Σιν Γιόρο, γνωστός και ως Hula, είναι ο άνθρωπος που κρατώντας ισορροπία πάνω σε μια σανίδα του σερφ, στην οποία ίσα ίσα που χωράει, αφού τη μοιράζεται με τα χρώματά του, σχηματίζει σε τοίχους κτιρίων που έχουν μισοβυθιστεί και εγκαταλειφθεί εντυπωσιακές γυναικείες μορφές, που τόσο πολύ μοιάζουν με την Αντζελίνα Τζολί.
4r324t 1
Οι μορφές του νεαρού καλλιτέχνη είναι τόσο καλά συνδυασμένες με τη στάθμη του νερού, που δείχνουν σαν να έχουν επίγνωση του περιβάλλοντός τους και είτε ξαπλώνουν για να βυθιστούν είτε δείχνουν να αναδύονται ύστερα από ένα απολαυστικό μακροβούτι. Η φυσικότητα των εκφράσεών τους, το ανεπιτήδευτο στιλ των μαλλιών και οι εκφράσεις τους εξαφανίζουν την τυχόν ασχήμια των εγκαταλειμμένων κτιρίων, τα οποία μεταμορφώνονται σε μια ιδανική γκαλερί τοιχογραφιών.
4r324t 4
Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα απαιτεί πολύωρη δουλειά και προηγουμένως έχουν γίνει μετρήσεις, προσχέδια και αρκετός υπολογισμός. Αυτό αποδεικνύει ένα βίντεο timelapse που έχει ανεβάσει ο καλλιτέχνης στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο φαίνεται επίσης η δυσκολία του να στέκεσαι και να δουλεύεις πάνω στη σανίδα που επιπλέει, κάνοντας πρώτα τα περιγράμματα των μορφών και στη συνέχεια το γέμισμά τους με χρώμα.
4r324t 6
Ο Hula έχει ανεβάσει όλες τις δημιουργίες του στο Instagram και στο προσωπικό σάιτ του, ωστόσο δεν αποκαλύπτει πού βρίσκονται τα κτίρια τα οποία έχει φιλοτεχνήσει, επειδή, όπως εξηγεί, δεν έχει πάντα την άδεια να δημιουργήσει πάνω σε αυτά. Δεν ομολογεί επίσης αν η γυναικεία φιγούρα είναι το πρόσωπο της Τζολί. Αποκαλύπτει όμως στους 8.000 followers του κάτι από την ατμόσφαιρα στην οποία δουλεύει. «Εμπνεύστηκα από την ησυχία που επικρατεί κάτω από την επιφάνεια του νερού, όπου το μόνο που μπορείς να ακούσεις είναι το καρδιοχτύπι σου, καθώς όλα τα άλλα σβήνουν» γράφει σε ένα από τα έργα του.
4r324t 3

Μεταμορφώνει το Μπρούκλιν

Ο ζωγράφος που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη βρίσκεται σε συζητήσεις για να μετατρέψει τα κτίρια στο παραλιακό μέτωπο του Williamsburg στο Μπρούκλιν σε παραθαλάσσια έκθεση τέχνης. Τα πορτρέτα των γυναικών με τις tribal λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα σύμβολα που σχηματίζουν πάνω τους οι γυναίκες της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Χαβάης, εκτός από τοίχους, κοσμούν σε μικρότερες διαστάσεις και κανονικούς πίνακες αλλά και σανίδες του σερφ. Μάλιστα στο σάιτ του www.hulaaa.com προαναγγέλλει με ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης την έναρξη πώλησης των έργων του από την ερχόμενη Δευτέρα.
4r324t 5

Κατερίνα Νικολοπούλου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...