Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Στον Καναδά το πρώτο σεξουαλικό όργιο για ΑμεΑ

Το πρώτο σεξουαλικό όργιο για ανθρώπους με αναπηρία, το οποίο περιγράφεται ως η «πτώση του τείχους του Βερολίνου του σεξ για τους ανθρώπους με αναπηρίες», διοργανώνεται στο Τορόντο του Καναδά…

Το πρώτο σεξουαλικό όργιο για ανθρώπους με αναπηρία, το οποίο περιγράφεται ως η «πτώση του τείχους του Βερολίνου του σεξ για τους ανθρώπους με αναπηρίες», διοργανώνεται στο Τορόντο του Καναδά. To event, που έχει τον τίτλο «Deliciously Disabled» (Απολαυστικά Ανάπηροι), θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου σε θέατρο της καναδικής πόλης και οι διοργανωτές υπόσχονται ότι θα παρέχουν όλα τα απαραίτητα προκειμένου η πρόσβαση να είναι εφικτή σε όλους.

Συγκεκριμένα, με το εισιτήριο των 20 δολαρίων Καναδά, δηλαδή περίπου 15 ευρώ, οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν από υπηρεσίες ειδικού στη νοηματική για τους κωφαλάλους, μέχρι υδραυλικούς ανελκυστήρες για να διευκολύνουν τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα στις κινήσεις που απαιτούνται για τη σεξουαλική συνεύρεση. Στο όργιο, που έχει ως θέμα τη «Μασκαράτα», θα μπορούν να συμμετέχουν, εκτός από ανθρώπους με αναπηρίες, και άνθρωποι που δεν έχουν, αρκεί να προλάβουν να προμηθευτούν εγκαίρως εισιτήριο, καθώς η μέγιστη χωρητικότητα προβλέπει 125 συμμετέχοντες και 20 αναπηρικά αμαξίδια. Ο Αντριου Μόρισον Γκούρτζα, δημιουργός του Deliciously Disabled, ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, τονίζει ότι αυτό το event έχει στόχο να αλλάξει το γεγονός ότι όταν συνήθως μιλάμε για αναπηρία και για σεξουαλικότητα, «μιλάμε μόνο για τα εμπόδια και αποτυγχάνουμε να δούμε τις ευκαιρίες».

Ο άλλος οργανωτικός νους, η 35χρονη Στέλα Παλικάροβα, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, αποκαλύπτει ότι η ιδέα ενός οργίου για ανθρώπους με αναπηρίες τής ήρθε επειδή βαρέθηκε ο κόσμος να υποθέτει ότι κάτι πάει στραβά με τη λίμπιντό της μόνο και μόνο επειδή την έβλεπαν σε καροτσάκι. «Καθιστώντας αυτό το πάρτι προσβάσιμο, λέμε ανοιχτά ότι οι άνθρωποι με αναπηρία είναι σεξουαλικά όντα» τονίζει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...