Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Η Κατάρα των Χιούστον

Ονειρό της ήταν να κάνει μια καριέρα ανάλογη της μητέρας της, η μοίρα όμως τα έφερε έτσι ώστε η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, να έχει το ίδιο τέλος με τη μητέρα της.


4r2342q3Ονειρό της ήταν να κάνει μια καριέρα ανάλογη της μητέρας της, η μοίρα όμως τα έφερε έτσι, ώστε η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, να έχει το ίδιο τέλος με τη μητέρα της.

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία στις 31 Ιανουαρίου βρέθηκε στην μπανιέρα του σπιτιού της αναίσθητη με το κεφάλι μέσα στο νερό, όπως δηλαδή είχε βρεθεί και η Γουίτνεϊ Χιούστον, άφησε την τελευταία της πνοή, αφότου η οικογένειά της έδωσε άδεια να σταματήσει κάθε είδους θεραπευτική αγωγή, καθώς δεν υπήρχε ελπίδα να επιβιώσει. «Αναπαύεται εν ειρήνη στα χέρια του Κυρίου» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η οικογένεια, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους για την εξαιρετική αγάπη τους και την υποστήριξή τους τους τελευταίους μήνες.

Πολλοί φαν ανέβασαν στο twitter μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια, λέγοντας ότι στο τέλος η Μπόμπι πήγε να συναντήσει την πολυαγαπημένη μητέρα της.

«Αναπαύσου στον παράδεισο. Ησουν πολύ αγαπημένη, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν» έγραψε στο twitter η ηθοποιός και παρουσιάστρια Χόλι Ρόμπινσον Πίτι. «Επιτέλους εν ειρήνη!» έγραψε η Οπρα Γουίνφρεϊ. «Η καρδιά μου είναι πραγματικά βαριά. Αναπαύσου εν ειρήνη με τη μαμά σου» έγραψε η ραπ μουσικός και παραγωγός Μίσι Ελιοτ.

Το δυστύχημα της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν συνδεόταν με τη χρήση ουσιών, ενώ έφερε και σημάδια που υποδηλώνουν κάποιου είδους κακοποίηση. Αυτό το γεγονός έχει έτσι κι αλλιώς κινητοποιήσει την αστυνομία από τον περασμένο Φεβρουάριο και δεν αποκλείεται η υπόθεση να εξεταστεί στη συνέχεια ως «δολοφονία». Βασικός ύποπτος είναι ο φίλος της Μπόμπι Κριστίνα, Νικ Γκόρντον, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ήταν εκείνος που τη βρήκε αναίσθητη στο μπάνιο.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο νεαρός, τον οποίο η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε ατύπως υιοθετήσει, καθώς ζούσαν και οι τρεις στο σπίτι της, βρίσκεται υπό επιτήρηση, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή του. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε σοκ μετά τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα και υποστηρίζει πως, αν του επέτρεπαν να τη δει, μπορεί η κοπέλα να είχε «ξυπνήσει» από το κώμα στο οποίο βρισκόταν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...