Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Χάδια και jet ski για την Κυριάκου

Η εκλογολογία δεν πτοεί τους celebrities που συνεχίζουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων

Η εκλογολογία δεν πτοεί τους celebrities που συνεχίζουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
[email protected]

Την ώρα που η Ελλάδα αρχίζει να «χορεύει» ξανά σε προεκλογικούς ρυθμούς, στον… πλανήτη Μύκονο το πάρτι δεν σταματά.

Τα μπάνια των celebrities συνεχίζονται κανονικά στις κοσμικές πλαζ και τα γλέντια στα νυχτερινά κέντρα διαδέχονται το ένα το άλλο. Μία που άκουσαν οι celebrities την είδηση για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και μία που συνέχισαν να κάνουν water 1 96sports και να πίνουν σφηνάκια! Η Εφη Κυριάκου αναστάτωσε τους λουομένους όταν εμφανίστηκε με το καυτό μπικίνι της σε πολυσύχναστη παραλία της «βασίλισσας των Κυκλάδων». Η ίδια ωστόσο δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον σύντροφό της Τάσο Μοιραράκη. Ο φακός τής «Espresso» απαθανάτισε το ζευγάρι να επιδίδεται σε καλοκαιρινά σπορ και σε θερμές αγκαλιές και φιλιά δίπλα στο κύμα.

Σε τζετ σκι

Η Εφη έμαθε να οδηγεί τζετ σκι με τη βοήθεια του αγαπημένου της και αργότερα έκανε θαλάσσιο σκι, τραβώντας σαν μαγνήτης τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Οι δύο ερωτευμένοι βρίσκονται στη Μύκονο αρκετό καιρό και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν τις διακοπές τους έως το τέλος του μήνα.

Στο μεταξύ, ένα άλλο ευτυχισμένο ζευγάρι της showbiz ταξίδεψε στο νησί των ανέμων για να κάνει ολιγοήμερες διακοπές. Μάλιστα η επίσκεψη του Γιώργου Γιαννιά και της Ελευθερίας Παντελιδάκη στο νησί συνέπεσε με τα γενέθλια του γνωστού τραγουδιστή, τα οποία γιορτάστηκαν με κάθε επισημότητα στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούσαν μέχρι πρότινος ο Γιώργος Σαμπάνης και η Τάμτα. Ο Γιώργος Γιαννιάς, που θα ντυθεί γαμπρός στη Ρόδο στις 30 Αυγούστου, δεν αποκάλυψε πόσο χρόνων έγινε, επιλέγοντας να σβήσει ένα κεράκι-ερωτηματικό. Στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο από τον Σαμπάνη και τραγούδησε επιτυχίες του, ενώ η αγαπημένη του Ελευθερία Παντελιδάκη τον χειροκροτούσε ενθουσιασμένη.

Το σορτς που άναψε φωτιές

Φέτος ήταν η χρονιά της. Μετά την εμφάνισή της στο «Mega με μία» η Τζούλια Νόβα κέρδισε μια θέση στον «Τροχό της τύχης» και το όνομά της γράφτηκε στη λίστα των celebrities. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να μην κάνει εμφάνιση στο κοσμικό νησί όπου πηγαίνουν όλοι. Η Τζούλια απολαμβάνει τις διακοπές της εδώ και μερικές μέρες μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Μάρκου και δύο φίλες της.

Η παρέα έσκασε μύτη στα Ματογιάννια και, μόλις η εντυπωσιακή ξανθιά έγινε αντιληπτή από τους παπαράτσι, τα φλας πήραν… φωτιά! Φορώντας αποκαλυπτικό τζιν σορτσάκι, η Τζούλια μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών θυμίζοντας κάτι από τις σταρ του Χόλιγουντ. Μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Μάρκου και τις φίλες της έκαναν στάση σε ένα ζαχαροπλαστείο, όπου απόλαυσαν το παγωτό τους. Η Τζούλια θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της τύχης» του Star.

Το κορίτσι και το άλογο

Το μοντέλο και το άλογο! Μπορεί η Βίκυ Καγιά να έγινε μανούλα πριν από τρεις μήνες, ωστόσο, αν κάποιος δεν το γνώριζε, δεν θα μπορούσε να το φανταστεί βλέποντας σήμερα το κορμί της. Το γνωστό μοντέλο φόρεσε το αποκαλυπτικό μπικίνι του και έκανε ιππασία σε παραλία της Εύβοιας. Οταν μάλιστα η Βίκυ μοιράστηκε τη στιγμή με τους χιλιάδες φίλους της στα social media προκάλεσε διαδικτυακό σεισμό! Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή και η Βίκυ ευχαρίστησε πολλές φορές τους fans της για τα καλά λόγια τους. Αυτές τις μέρες το μοντέλο συνεχίζει τις διακοπές του μαζί με τον άντρα του Ηλία Κρασσά και την κορούλα τους Μπιάνκα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...