Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (01.09.15)

Καλεσμένες στον Γιώργο Αυτιά οι κυρίες Ραχήλ Μακρή και Θεανώ Φωτίου! Η Φωτίου λέει επιτιθέμενη: «Εγώ μπήκα στην πολιτική τα τρία τελευταία χρόνια. Δεν άλλαξα…

Καλεσμένες στον Γιώργο Αυτιά (κεντρική φωτό) οι κυρίες Ραχήλ Μακρή και Θεανώ Φωτίου! Η Φωτίου λέει επιτιθέμενη: «Εγώ μπήκα στην πολιτική τα τρία τελευταία χρόνια. Δεν άλλαξα τρία κόμματα μέσα σε τρία χρόνια». Η Μακρή αντεπιτίθεται! «Καλό θα ήταν να πάτε να κάνετε καμιά μαρμελάδα να ταΐσετε τους φτωχούς!» και συνεχίζει εριστικά: «Στο Βελβεντό έχουμε πάρα πολύ ωραία ροδάκινα… Μπορείτε να πάτε να μάθετε, γιατί αυτό θα κάνετε ως αχυράνθρωποι των αποικιοκρατών!».

*

Η κυρία Φωτίου αποχωρεί μαινόμενη! Η κυρία Μακρή παραμένει ικανοποιημένη! Ο Γιώργος Αυτιάς τρέχει να προλάβει στην έξοδο τη Φωτίου λαχανιασμένος! (ποια πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα, ε; Ποια;)…

*

Το επίπεδο; Υψηλότατο, ο δε πολιτικός πολιτισμός αριστοτεχνικός! Πώς λέμε ευγένεια, διάλογος, σεβασμός στην αντίληψη του άλλου, ώστε να βρεθεί κοινός τόπος συμφωνίας; Καμία σχέση! Είναι να κλαις γοερά γιατί θέλουμε οι μαυροπολίτες να ελπίζουμε και σε καλύτερες μέρες! Φευ…
34edq35wytsg 1
*

25 χρόνια λέει «Καλημέρα Ελλάδα», ακόμη και όταν αψυχολόγητα και αυτοκαταστροφικά τού άλλαξαν τίτλο. Ο Γιώργος Παπαδάκης (φωτό), «δικός μας άνθρωπος» πια, σαν συγγενής, αποδεικνύει περίτρανα ότι ούτε οι αλλαγές ούτε οι εντυπωσιασμοί ούτε οι και καλά πρωτοτυπίες χωράνε στην τηλεόραση, όταν ο δημοσιογράφος κάνει με σοβαρότητα, σεμνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανθρωπιά τη δουλειά του.

*

Στις 7 του μήνα θα αρχίσει πάλι ο Γιώργος Παπαδάκης την καθημερινή παρουσία του στον ΑΝΤ1, ενημερώνοντάς μας και ηρεμώντας μας σε μέρες άγριες και πολιτικά τραχιές.
34edq35wytsg 3
*

Δεν είναι τυχαίο πως, ενώ στο κοινό παλεύεται να επιβληθούν κατά καιρούς πρόσωπα-κατασκευές, αυτό αλάθητα επιμένει να παρακολουθεί Παπαδάκη, Χατζηνικολάου, Χούκλη και Μενεγάκη. Διάδοχοί τους χρίζονται, εναλλακτικές διαφημίζονται, αλλά το κοινό κάνει τις δικές του επιλογές. Και σκασίλα του!

*

Καλαίσθητο, καλογυρισμένο και με αισθητική το τρέιλερ του «Happy Day» στον Alpha, με εξαιρετική μουσική επιλογή. Προς έπαινο ακόμη ότι στο διαφημιστικό της εκπομπής εμφανίζονται ισότιμα όλοι οι συντελεστές της και όχι μόνο η Σταματίνα. Οταν λένε στο κανάλι πως παίζουν ομαδικά το εννοούν, προφανώς και δεν το έχουν κλισέ για τις συνεντεύξεις μόνο.

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!

Χαμός για μια θέση στο θέατρο Βέμπο! Μόλις το κοινό του Λάκη Λαζόπουλου έμαθε ότι το «Τσαντίρι» έρχεται εκτάκτως στις 15 Σεπτεμβρίου, «έσπασαν» τα τηλέφωνα του Alpha για να εξασφαλίσουν πρόσκληση.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...