Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευαισθησίες σας έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή. Φροντίστε να…

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται μεγάλη διπλωματία για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις που δεν σας ευνοούν, καθώς οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα περάσουν κρίση. Ξεπεράστε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ό,τι σάς προσφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συζητήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά δύσκολες και δεν θα είναι εύκολο να γίνετε τολμηροί και απαιτητικοί, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άλλους. Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν είναι διευκρινιστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις καθημερινές σας ασχολίες για να μην έχετε άγχος και βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Αντικαταστήστε στη ζωή σας την ποσότητα με την ποιότητα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε για να είστε καλά, ώστε η ερωτική σας ζωή να μην είναι περίεργη. Οι υπερβολές στα συναισθήματα θα σας αναγκάσουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνεται η αιτία καθημερινών προστριβών.

ΛΕΩΝ: Ηρεμήστε και σκεφτείτε λογικά. Εχετε τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά, γι’ αυτό μην αφήνετε τις αναμνήσεις να σας αναστέλλουν οποιαδήποτε πρόοδο μπορείτε να κάνετε. Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε μην ξεφύγετε από τα όριά σας επειδή σας εκνευρίζει η καταπίεση. Η ανάγκη σας να αποδείξετε ότι έχετε πλήρη έλεγχο του εαυτού σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ: Η αγωνία που έχετε για τα προσωπικά σας θέματα δεν σας επιτρέπει να είστε λογικοί. Κάντε βήματα για να προχωρήσετε και μην παραμένετε σε φθαρμένες σχέσεις. Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κοινωνικοί περιορισμοί που έχετε θέσει στον εαυτό σας δεν σας επιτρέπουν να σκέφτεστε σωστά και βρίσκεστε μονίμως σε ένταση. Ηρθε η στιγμή να αναζητήσετε πραγματικούς φίλους. Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευαισθησίες σας έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή. Φροντίστε να κλείσετε σωστές συμφωνίες, εάν θέλετε να έχετε οικονομικά οφέλη. Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα εστιάζουν στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αλλά οι δυσκολίες στην εργασία θα σας στενοχωρήσουν. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις διαμάχες και υπερασπιστείτε τους δικούς σας ανθρώπους. Αν χρειαστεί, κάντε μια θυσία προκειμένου να σώσετε μια σχέση που για εσάς είναι σημαντική. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια ώστε να περάσετε καλά και να μην αποτελέσουν διάφορα σχόλια αφορμή για να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Φίλοι και συνεργάτες θα αποδειχτούν χρήσιμοι. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα με τα οποία είστε βαθιά συνδεδεμένοι.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...