Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

«Προπονητή που να τον πιστεύουμε όλοι»

Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Η «ΕΝΩΣΗ» ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΑΒΟΡΙ, Ο ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ

Ο κύβος ερρίφθη, και το ενδεχόμενο που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες είναι πλέον δεδομένο: Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα είναι ξένος, κάτι που επιβεβαίωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Πρέπει να κάνουμε γρήγορα. Θα είναι ξένος.

ΑΠΌ ΤΟΝ
ΠΑΝΟ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗ

»Σοβαρός, δυνατός, όσο γίνεται καλύτερος. Το ζητούμενο είναι να τον πιστεύουμε όλοι και να γνωρίζει τι εστί ΑΕΚ» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ενωσης», ο οποίος, αφού εξήρε τη συνεργασία που είχε με τον Τραϊανό Δέλλα, αρνήθηκε να θέσει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα έχουμε ανακοινώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι οι διεργασίες στην ΠΑΕ καλά κρατούν, και η λίστα με τους υποψήφιους προπονητές του «Δικεφάλου» διαφοροποιείται ώρα με την ώρα. Ο πρώτος που βγήκε στο προσκήνιο είναι ένας πρώην, ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να είναι «ευρύτατης αποδοχής» στις τάξεις της ΑΕΚ. Η ισπανική αγορά, πάντως, είναι δεδομένα στο στόχαστρο, με τους Χοακίν Καπαρός (Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Λα Κορούνια, Μπιλμπάο, Μαγιόρκα, Λεβάντε, Γρανάδα) και Βίκτορ Φερνάντεθ (Σαραγόσα, Θέλτα, Μπέτις, Πόρτο, Γάνδη) να κερδίζουν πόντους. Συμπάθειες στις τάξεις της «Ενωσης» συγκεντρώνει και ο ανερχόμενος Πορτογάλος Σέρτζιο Κονσεϊσάο (Ακαδέμικα, Μπράγκα, Γκιμαράες), ο οποίος βέβαια στερείται εμπειρίας (40 ετών).

Από τη στιγμή που στην «Ενωση» δεν λένε «όχι» σε μία πιο επιθετική προσέγγιση, ο Πάκο Ερέρα είναι ακόμη ένας υποψήφιος. Ο 61χρονος Καταλανός απολύθηκε τη Δευτέρα από τη Λας Πάλμας (έχει δουλέψει και στις Νουμάνθια, Θέλτα, Σαραγόσα) και, παρά το ότι την τελευταία διετία δεν έχει… στεριώσει, φημίζεται για το «γεμάτο» ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του. Στα βιογραφικά που «ξεψαχνίζει» ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται ο Ρικάρντο Γκαρέκα, ο οποίος βέβαια αποτελεί μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο 57χρονος Αργεντινός οδήγησε το Περού στην 3η θέση του Κόπα Αμέρικα πριν από μερικούς μήνες.

Ουδείς γνωρίζει το ακριβές χρονικό διάστημα που χρειάζεται ώστε στην ΑΕΚ να καταλήξουν σε προπονητή, και ο Στέλιος Μανωλάς έπεσε από χθες «με τα μούτρα στη δουλειά». Ηταν «παρών» στην προπόνηση, μαζί με τον Δέλλα, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με τους γυμναστές της ομάδας, Μπουρουτζίκα και Βούλγαρη, και ακολούθως άρχισε το «ξεψάχνισμα» του επόμενου αντιπάλου, του Ηρακλή, μαζί με τον στατιστικολόγο, Γιάννη Αντωνόπουλο. Το ματς για την 8η Αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί το Σάββατο (20.30, ΟΑΚΑ).

Ο απερχόμενος Δέλλας, μετά την προπόνηση, μάζεψε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους ευχαρίστησε από καρδίας. «Περάσαμε πολλά, και θέλω να ξέρετε πως πάντα πίστευα και πιστεύω πολύ σε εσάς. Εχετε τεράστιες ικανότητες και μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, αν το πιστεύετε» ήταν μία χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...