Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε με τόλμη, όσο και αν σας τρομάζουν οι εξελίξεις, γιατί τα…

ΚΡΙΟΣ: Η αξιοποίηση των δημιουργικών ταλέντων στον εργασιακό χώρο θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση στα σχέδιά σας. Κάποια γεγονότα θα οριστικοποιήσουν επαγγελματικές συνεργασίες. Αρχίστε δυναμικά την ημέρα σας και διευθετήσετε εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολοκληρώστε σχέδια ή αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. Τα οικονομικά πολύ σύντομα θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα έστω και για μία μέρα είναι απαραίτητη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αναλωθείτε σε γραφειοκρατικά θέματα ή συζητήσεις με παρασκηνιακό χαρακτήρα. Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων. Εάν μάθετε να είστε καλοί ακροατές, θα αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σχέδιά σας και για να σιγουρευτείτε ότι δεν κινδυνεύετε από απώλειες, προσέξτε τα ρίσκα. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε σωστές επιλογές στον αισθηματικό τομέα, καθώς παρασκηνιακοί έρωτες θα αποσπάσουν την προσοχή σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτύξτε οικονομικές συνεργασίες και πάρτε κάποιες τελικές αποφάσεις σχετικά με τη συμπεριφορά σας. Είναι προτιμότερο να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας από το να τις αρνείστε όταν σας συμφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Ο περισσότερος από τον χρόνο σας θα αναλώνεται σε οικονομικά θέματα, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Προχωρήστε βήμα βήμα σε σημαντικές συμφωνίες. Μην υπολογίζετε σε άλλους εκτός από τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να έχετε περισσότερο πείσμα αν θέλετε να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας και όχι να είστε εριστικοί απέναντι στους άλλους. Αν νιώθετε καταπίεση, ζητήστε περισσότερο χώρο. Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε άμεσες λύσεις σε προσωπικά προβλήματά σας, καθώς προβλέπεται μια μικρή αναστάτωση. Ακούστε τους φίλους σας και θα μάθετε πολλά. Οσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις στον εργασιακό και οικονομικά τομέα αλλά και στις σχέσεις σας. Κάθε βήμα που θα κάνετε πρέπει πρώτα να το μελετήσετε. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δεν χωράνε σε προσωπικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι ευκαιρίες δεν θα περιμένουν για πολύ μέχρι να κινηθείτε, μη σκέφτεστε πολύ και διστάζετε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας. Πλησιάστε άτομα που θαυμάζετε και, αν θέλετε να είστε κοντά τους, παλέψτε το.

ΙΧΘΥΕΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε με τόλμη, όσο και αν σας τρομάζουν οι εξελίξεις, γιατί τα τεχνάσματα ή η απρεπής συμπεριφορά δεν βγάζουν πουθενά. Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά καλή, αφού θα έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...