Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Του «έκλεισε» το (μισό) σπίτι!

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΒΑΛΕ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ 13-14 ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ – ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ

Νέο σοκ στον Παναθηναϊκό! Ο Σταύρος Κοντονής έκλεισε μέχρι το τέλος της (κανονικής) διάρκειας του πρωταθλήματος τις Θύρες 13 και 14 του γηπέδου της Λεωφόρου (ενώ επέβαλε και νέο πρόστιμο, ύψους 90.000 ευρώ), μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στους «πράσινους» και, βέβαια, στις τάξεις των οπαδών του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

Για «πρωτάκουστη παγκοσμίως, εξοντωτική και εξόχως παράνομη» απόφαση κάνει λόγο η ΠΑΕ, τονίζοντας ότι θα προσφύγει στα τακτικά δικαστήρια για να την ανατρέψει, ενώ εξαπολύει επίθεση στον κ. Κοντονή.

«Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της είναι καταδικαστέα, και ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί σε ενέργειες για την καταστολή της. Ομως, η βία είναι το βασικό παράγωγο της διαφθοράς που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός πίστεψε τις περσινές εξαγγελίες του κ. Κοντονή για ισονομία και αποκατάσταση της αξιοπιστίας του πολύπαθου χώρου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, επισημαίνοντας:

«Αποδεικνύεται όμως ότι ο κ. Υφυπουργός κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για την εξυγίανση, ενισχύοντας με τις πράξεις του το διεφθαρμένο σύστημα. Αποτέλεσμα είναι, για ακόμα μία φορά, να τιμωρείται μόνο ο Παναθηναϊκός και ουσιαστικά την ίδια στιγμή να καλύπτεται από την Πολιτεία το ποδοσφαιρικό κατεστημένο». Τονίζεται ακόμη ότι το δίκαιο στο τέλος θα επικρατήσει και η ισονομία θα επιβληθεί.

«Οι προσπάθειες αλλαγής της επικαιρότητας με δηλώσεις δήθεν κατά της ΕΠΟ και παραγόντων της διαιτησίας είναι κουραστικές και παραπλανητικές, ενώ, στην πραγματικότητα, όπως αποδεικνύεται, το σύστημα έγινε συνομιλητής, ενισχύθηκε και παραμένει απρόσβλητο» καταλήγει η ανακοίνωση, ενόσω έντονες είναι και οι αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών, όπου φαίνεται να κυριαρχεί η ιδέα οργάνωσης συλλαλητηρίου (κάτι που βρίσκεται σύμφωνη και τη διοίκηση).

Λίγες ώρες αργότερα περίπου 250 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κουμουνδούρου, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, διαδηλώνοντας κατά της απόφασης Κοντονή.

Ηρθε ο Εβαντζελίστα!

Aπό χθες βρίσκεται στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος μέσος Λούκα Εβαντζελίστα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 6 μήνες, ενώ ενδιαφέρον εκδήλωσε ο Στραματσιόνι για τον 21χρονο στόπερ της Νοβάρα (Β’ Ιταλίας) Φραντσέσκο Βί καρι. Μπορεί ο Μπεργκ να συμπλήρωσε επτά σερί παιχνίδια χωρίς να σκοράρει (ισοφαρίζοντας, έτσι, τη χειρότερη επίδοσή του στον Παναθηναϊκό), ωστόσο δεν ανησυχεί. «Κάποια παιχνίδια θα μπορούσαν να έχουν πάει καλύτερα. Μπορώ να πω ότι περνάμε κάποιες δυσκολίες, αλλά δεν παραπονιέμαι. Δεν ανησυχώ καθόλου, έχω αυτοπεποίθηση» δηλώνει ο Σουηδός.

Μετά τον Τριανταφυλλόπουλο, που συζητά το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, πιθανόν να αποχωρήσει και ο Ατζαγκούν (στο πλαίσιο της μείωσης του ρόστερ, που έχει ζητήσει επιτακτικά ο Στραματσιόνι).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...