Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η χαρά της Αμάλ για τον Σύλλογο των Αθηναίων

Ο πιο τυχερός άνδρας του Κοινοβουλίου, σύμφωνα πάντα με τους συναδέλφους του, είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας. Κι αυτό γιατί…

Ο πιο τυχερός άνδρας του Κοινοβουλίου, σύμφωνα πάντα με τους συναδέλφους του, είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας. Κι αυτό γιατί έχει την τύχη να μιλά με την εκπληκτική Αμάλ Αλαμουντίν, την όμορφη δικηγόρο σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ενα τέτοιο τηλεφώνημα δέχθηκε μόλις προχθές από εκείνη, και το θέμα φυσικά δεν ήταν άλλο από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, για τα οποία, ως γνωστόν, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Το τηλεφώνημα Αλαμουντίν έγινε με αφορμή την προσφυγή που έκανε ο Σύλλογος των Αθηναίων, τα νήματα του οποίου κινεί ο Στρατής Στρατήγης (των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004), στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η επανένωση των Γλυπτών ήταν το θέμα της προσφυγής, και το αξιοπρόσεκτο είναι ότι έγινε δεκτή! Ο Στρατής Στρατήγης, μέλος του συλλόγου, ζήτησε να θεωρηθεί η υπόθεση v5u74u5y 2«casus unicus», δηλαδή μοναδική περίπτωση – ό,τι ισχύσει θα ισχύσει ειδικά για αυτό το θέμα. Την ώρα που γινόταν η προσφυγή, η Αμάλ Αλαμουντίν – Κλούνεϊ σήκωσε το τηλέφωνο και πήρε τον Κώστα Τασούλα.

Του είπε ότι πιστεύει ακράδαντα πως η επανένωση των Γλυπτών μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δικαστικά μέσα και χαιρέτισε την πρωτοβουλία του Συλλόγου των Αθηναίων. Πέταξε από τη χαρά του ο Κώστας Τασούλας, όταν έκλεισε η γραμμή!

(!)

Πρωτοτύπησε και σε αυτό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που έφτιαξε τη δική του σημαία για την Προεδρία με σήμα το εθνόσημο. Η σημαία «by Παυλόπουλος» φιγουράρει στο γραφείο του, το οποίο έχει και γενικότερο αισθητικό ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει σε αυτό πλήθος εικόνων από αγίους, όλες δώρα φίλων του. Αξια προσοχής είναι και τα τσαρούχια, που μπήκαν στη γυάλα και κοσμούν επίσης το προεδρικό γραφείο.

H… ανάγκη, φιλοτιμία
v5u74u5y 1
Τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο αναγκάστηκαν να… ασπαστούν οι συριζαίοι βουλευτές που πήγαν στα Τίρανα για την κοινοβουλευτική συνέλευση της Μεσογείου, η οποία έγινε εκεί προ ημερών.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της συνδιάσκεψης. Μαζί τους ήταν και η λαμπερή βουλευτίνα της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα.

Επιστρέφοντας, μάλιστα, ενημέρωσε την Ολομέλεια της Βουλής ότι η Ελλάδα έλαβε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη της αλβανικής κυβέρνησης για το Προσφυγικό.

Επίσης, η γειτονική χώρα συμφώνησε πως η Συνθήκη Σένγκεν πρέπει να εφαρμοστεί.

Φιλετάκια για Ντόρα

Φιλετάκια για την Ντόρα Μπακογιάννη στη Στοά Σπυρομήλιου. Η βουλευτίνα της Ν.Δ. έτρωγε χθες το μεσημέρι στο ρεστοράν Πασαρτζί, στη στοά, παρέα με τον συνάδελφό της Βασίλη Κικίλια. Οι δυο τους συζητούσαν για ώρα αφοσιωμένοι στη θεματολογία τους, που, εκτός από τα φιλετάκια, ποιος ξέρει τι άλλο περιελάμβανε…

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...