Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ωρες αγωνίας για τη βιοψία

Η νέα επίσκεψη της Σταμάτη στο νοσοκομείο, η παρακέντηση και η αναμονή για τα αποτελέσματα.

Δύσκολες ώρες περνά η Βίκυ Σταμάτη που είναι έτοιμη να δώσει μία από τις σκληρότερες μάχες της ζωής της, αν τα αποτελέσματα της βιοψίας στην οποία υποβλήθηκε, επιβεβαιώσουν το «σενάριο» που φοβάται… Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας για μία ακόμη φορά από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας». Φανερά καταβεβλημένη και συνοδευόμενη από αστυνομικούς, πέρασε το κατώφλι του νοσηλευτικού ιδρύματος στις 11.30 το πρωί και αμέσως κατευθύνθηκε στα εξωτερικά ιατρεία, όπου την περίμεναν οι γιατροί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», η Βίκυ Σταμάτη υποβλήθηκε σε παρακέντηση στο στήθος. Οι γιατροί πήραν υγρό από την περιοχή, όπου φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, κι εν συνέχεια το έστειλαν για εργαστηριακές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα της βιοψίας αναμένονται μέσα σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας και θα καταδείξουν το μέγεθος του προβλήματος.

«Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσουμε σε επέμβαση» ανέφεραν στην «Espresso» ιατρικές πηγές. Είναι η τρίτη φορά που η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρεται από το σωφρονιστικό κατάστημα σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να εξεταστεί στο στήθος. Πριν από λίγες μέρες είχε επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», καθώς είχε εκφράσει παράπονα για φρικτούς πόνους στο στήθος. Εκεί οι γιατροί την οδήγησαν αμέσως στο τμήμα όπου γίνονται οι τομογραφίες. Εξετάστηκε τόσο από ειδικό παθολόγο-ογκολόγο όσο και από τον ίδιο τον διευθυντή της Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου είχε εξεταστεί στο παρελθόν και από τον διευθυντή της Μονάδας Μαστού του αντικαρκινικού νοσοκομείου «Μεταξά» Κυριάκο Καλογεράκο. Τότε η ογκολογική επιτροπή του νοσοκομείου (απαρτίζεται από τον επικεφαλής της Μονάδας Μαστού, έναν παθολόγο-ογκολόγο, έναν παθολογοανατόμο κι έναν χειρουργό) είχε γνωματεύσει ώστε η κυρία Σταμάτη να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, πλην όμως η ίδια είχε αρνηθεί.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...